Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019 για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας. Πως θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτή την εβδομάδα ως μεταβατική, αφού θα είναι η τελευταία με τον Ήλιο στην Παρθένο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθούμε σε θέματα εργασίας ή καθημερινής φύσεως που θέλουμε να διευθετήσουμε, καθώς είμαστε συγκεντρωμένοι στο να λήξουμε καταστάσεις με απόλυτο και τέλειο τρόπο. Το άγχος είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις μας και είναι κυρίαρχη ανάγκη να το ελέγξουμε, προσπαθώντας να κρατήσουμε το καλό κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον. Εμμονές και γκρίνια μπορεί να εκτονωθούν στην προσωπική μας ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να δείξουμε σύνεση και να μην αφήσουμε ότι λειτουργεί πιεστικά να επηρεάσει τη σχέση μας.

Η προσπάθεια στη δουλειά ανταμείβεται

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ο Άρης στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύοντας το ψυχικό σθένος για να ανταποκριθούμε σε ότι έχουμε αναλάβει. Ο δυναμισμός και η διαίσθησή μας μπορεί να μας καθοδηγήσουν με ακέραιο και αποφασιστικό τρόπο στην επίλυση ζητημάτων που πιθανά θεωρούσαμε ότι θα μας δυσκολέψουν. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία αυτή για να προωθήσουμε και οικονομικά αιτήματα που μπορεί να έχουμε, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να αναγνωριστεί η προσπάθεια και η προσφορά μας σε επαγγελματικό επίπεδο έχοντας τις αντίστοιχες αποδοχές που μας αξίζουν. Σε ότι αφορά την διατροφή και την άσκηση, έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, κάτι που θα μας οδηγήσει σε αναγέννηση και μεταμόρφωση της δημόσιας εικόνας μας.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την απολυτότητα και την αδιαλλαξία σε ότι αφορά συζητήσεις και συμφωνίες στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί στην έκφραση του λόγου μας, καθώς ενδέχεται να μη διστάσουμε να εκφραστούμε με σκληρό τρόπο στο ταίρι ή τους συνεργάτες μας, προκαλώντας ένταση και προστριβές. Είναι επίσης επιτακτική ανάγκη, στο τέλος της εβδομάδας, να μην προχωρήσουμε σε σημαντικές συμφωνίες, αφού πιθανόν είναι να παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες. Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μας φίλοι!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019

Κριός

Μία ήρεμη από άποψη πλανητικών δρώμενων και μετακινήσεων εβδομάδα ξεκινά με ευκαιρίες για να κλείσεις εργασιακά και επαγγελματικά ζητήματα. Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο θα ενισχύσει την ενέργειά σου και θα παρακινήσει να δράσεις για οποιοδήποτε ζήτημα θέλεις να λύσεις. Πρόσεξε το πείσμα σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει ορισμένα ζητήματα ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Την Κυριακή 22/9 η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Ζυγού και του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να ανακόψει την επικοινωνιακή σου διάθεση και ίσως να νιώσεις πως δεν είναι η ώρα να πεις κάποια πράγματα.

Η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο Ζυγό τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας δείχνει ευκολία στα αισθηματικά θέματα και δεν αποκλείεται να έχεις και νέα σχετικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Αν πάλι έχεις βρει το σύντροφό σου αυτή είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς και για να «χτίσετε» περισσότερο τη σχέση σας. Στο τέλος εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δεν θα σε αφήσει να πεις αυτά που θέλεις σε αυτόν που θέλεις, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σου, επαγγελματικά ραντεβού και συνεντεύξεις για δουλειά είναι μερικά από τα σενάρια αυτής της εβδομάδας καθώς οι πλανητικές θέσεις δείχνουν κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στο επαγγελματικό ζήτημα που έχει τη μεγαλύτερη σημασία αυτό το διάστημα. Άκουσε τη διαίσθησή σου και κάνε στοχευμένες κινήσεις προς αυτό.

Ταύρος

Μία εβδομάδα με ευκαιρίες για να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους, να περάσεις καλά και να κάνεις και ένα ταξίδι ξεκινά! Σε αυτό θα βοηθήσουν οι πλανητικές όψεις οι οποίες είναι φιλικά προσκείμενες προς το ζώδιό σου. Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο σε προτρέπει να κάνεις μία απόδραση είτε με φίλους σου είτε με το σύντροφό σου, την πρώτη διαθέσιμη ημέρα που θα βρεις! Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μία αγγαρεία ή μία δουλειά που δεν είχες στο πρόγραμμα.

Η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας δείχνει πως η επαφή με το σύντροφό σου ή με τα αισθηματικά σου ζητήματα σε γενικότερο πλαίσιο θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από την απαιτητική καθημερινότητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι μία καλή εβδομάδα για να κάνεις κάτι παρέα με τον σύντροφό σου, πέρα από τα τετριμμένα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον στη δουλειά!

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα όμως δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων σου. Το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη στις 19/9 δείχνει μία καλή ημέρα για να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, οι οποίοι με κάποιο τρόπο θα βοηθήσουν και τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Επίσης δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση για μία δουλειά η οποία σχετίζεται με το εξωτερικό!

Δίδυμοι

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος είτε επαγγελματικού είτε προσωπικού ενδιαφέροντος προκειμένου να τα διευθετήσεις και ορισμένα από αυτά να τα κλείσεις. Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο θα βοηθήσει στην επίλυση ενός ζητήματος που σχετίζεται είτε με το σπίτι σου σαν ακίνητο είτε με κάποιο δικό σου πρόσωπο. Αυτό που χρειάζεται για να γίνει κάτι τέτοιο είναι να αναλάβεις δράση. Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μνήμες από παθήματα του παρελθόντος, τα οποία μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο στην παρούσα κατάσταση της προσωπικής σου ζωής.

Η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας στο Ζυγό, δείχνει ευκαιρίες για να λύσεις ένα θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου χωρίς να χρειαστεί να τσακωθείτε. Επίσης θα είναι πολύ βοηθητικό για να προσεγγίσεις και να κερδίσεις κάποιον που έχει αρχίσει να σε ενδιαφέρει το τελευταίο διάστημα. Προσοχή χρειάζεται το Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα η τελευταία ημέρα της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να ανακόψει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Η προσοχή σου δεν θα είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σου ζητήματα και αυτό μπορεί να σου στοιχίσει, για αυτό θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος προκειμένου να αποφύγεις λάθη στη δουλειά. Το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη στις 19/9 θα σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι με την αξία σου. Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δεν είναι βοηθητικό για μία νέα συμφωνία, για αυτό τακτοποίησε οτιδήποτε χρειάζεται έξτρα επικοινωνιακές ικανότητες μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Καρκίνος

Μία καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα η οποία θα ευνοήσει ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται και με άλλους. Το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο στις 19/9 θα σε βοηθήσει να περάσεις από τα λόγια στις πράξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνεις ξεκάθαρο κάτι που θέλεις και κάτι που πιστεύεις. Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους ή με συνεργάτες σου οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις πως οι άλλοι προσπαθούν να περιορίσουν.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται σε σύνοδο στις αρχές της εβδομάδας στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό δείχνει πως είναι μία καλή ευκαιρία και να επιδιώξεις να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου, μόνο οι δυο σας. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για κοσμικές εμφανίσεις καθώς θα λειτουργείτε πολύ καλύτερα αν βρίσκεστε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αν είσαι ελεύθερος μην υποτιμήσεις τη δύναμη που μπορεί να έχει μία συζήτηση με αυτόν που σε ενδιαφέρει καθώς θα σου δώσει μία πολύ καλή εικόνα για εκείνον.

Το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη στα μέσα της εβδομάδας (19/9) δείχνει ένα πρόσωπο που έρχεται είτε από το οικογενειακό είτε από το στενό σου περιβάλλον και θα έχει ιδιαίτερα υποστηρικτικό ρόλο στις επαγγελματικές επιδιώξεις. Ακόμα θα πρέπει να θυμάσαι πως μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας οι ημέρες είναι πολύ καλές για να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κερδίσεις κάτι στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό που χρειάζεται να έχεις είναι προσήλωση στο στόχο σου.

Λέων

Η εβδομάδα θα φέρει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις αφήσει από την προηγούμενη και να βάλεις την καθημερινότητά σου σε μία σειρά. Το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο στις 19/9 δείχνει πως ο κόπος σου και το τρέξιμο του προηγούμενου διαστήματος θα ανταμειφθεί. Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ένα νέο από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον, το οποίο θα σου προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα.

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με καλούς οιωνούς και για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και για επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Μέσα σε μία παρέα δεν αποκλείεται να συναντήσεις και ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στα τέλη της εβδομάδας, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 22/9 μπορεί να σε κάνει να δεις ένα αισθηματικό ραντεβού σαν υποχρέωση ρουτίνας.

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και κάποια εργασιακά ζητήματα δεν θα λείψουν αυτή την εβδομάδα, όμως το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη δείχνει πως θα είναι εύκολο να καταφέρεις ό,τι βάλεις στο πρόγραμμά σου. Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς από το πείσμα σου να τελειώνεις ότι έχεις να φέρεις εις πέρας και τελικά να κουραστείς πολύ. Να θυμάσαι πως δεν είναι κακό να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου και να αφήσεις κάποιες για αργότερα, αν νιώσεις πως ο χρόνος σου είναι περιορισμένος.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται καλή για εσένα αρκεί να προσέξεις λίγο τη νευρική σου διάθεση αλλά και την ταχύτητα με την οποία ασχολείσαι με τα πάντα! Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες όχι μόνο για να φλερτάρεις αλλά και να ξεκινήσεις εδώ και τώρα μία περιπέτεια! Αυτή είναι μία όψη που ευνοεί την αδρεναλίνη και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να παρασυρθείς από αυτή, ιδιαίτερα σε ζητήματα που σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα. Στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει ένα βαθμό δυσκολίας στην επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας νέα που θα σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση και σχετίζονται με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση η εβδομάδα θα ξεκινήσει με επικοινωνιακή διάθεση η οποία θα σε βοηθήσει να κερδίσεις το ενδιαφέρον σε μία συζήτηση. Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα επηρεάσει τη ροή της επικοινωνίας, για αυτό προτίμησε να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή πιο εντατικά μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου σε απασχολούν και αυτή την εβδομάδα όμως το θέμα μπορεί να προκύψει όχι από αυτά που έχεις, αλλά από τον τρόπο που θα τα διαχειριστείς. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός μιας και θα έχεις την τάση να βιάζεσαι και αυτό δεν θα είναι βοηθητικό. Το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, θα σου χαρίσει δύναμη και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο που υπήρχε σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και σε ταλαιπωρούσε για καιρό.

Ζυγός

Η εβδομάδα θα σου προσφέρει ευκαιρίες για να διαπραγματευτείς και να κερδίσεις κάτι σε ένα «οικογενειακό συμβούλιο» ή σε κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο στις 19/9 που θα σου προσφέρει ισχυρές διαπραγματευτικές ικανότητες και πείσμα, που θα αποτελέσουν εκρηκτικό συνδυασμό. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις είναι συμφωνίες και συζητήσεις σε παρασκηνιακό επίπεδο καθώς οι λεπτομέρειές τους δεν θα μείνουν για πολύ καιρό στο παρασκήνιο. Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να εξωτερικεύσεις και να επικοινωνήσεις κάτι που σε απασχολεί και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται σε σύνοδο στο ζώδιό σου και αυτό δείχνει πως οι μετοχές σου στα αισθηματικά σου ζητήματα θα ανέβουν πολύ! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ζητήσεις κάτι που θέλεις από το σύντροφό σου και να μην μπορέσει να σου το αρνηθεί. Αν πάλι είσαι ελεύθερος θα έχεις την ευκαιρία για νέες γνωριμίες όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς θα έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να χάνονται αυτές οι ευκαιρίες.

Αυτή είναι μία φαινομενικά ήσυχη εβδομάδα για τη δουλειά σου όμως αυτό είναι μόνο το «φαίνεσθαι» καθώς το «είναι» σίγουρα διαφέρει. Το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη δείχνει πως είναι πιθανό να υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες οι οποίες σχετίζονται με έμμεσο ή άμεσο τρόπο με ζητήματα της δουλειάς. Παρόλα αυτά εσύ θα έχεις την ευκαιρία να βγεις «αλώβητος» από αυτές, αρκεί να μην πέσεις στην παγίδα να κάνεις το ίδιο. 

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα για εσένα καθώς θα έχεις συναντήσεις με φίλους σου και πρόσωπα τα οποία θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο δείχνει συναναστροφή με κόσμο μέσα από ομαδικές εργασίες και συλλογικές δραστηριότητες. Από αυτή τη συναναστροφή δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες γνωριμίες οι οποίες θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Στο τέλος εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον. Αν νιώσεις ότι έχεις παράπονα από εκείνο, προτίμησε να του το πεις και μην τα αφήσεις να «αιωρούνται» μιας και είναι πιθανόν να παγώσουν τη σχέση μεταξύ σας.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη πορεύονται μαζί στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό δείχνει παρασκήνιο σε θέματα της προσωπικής σου ζωής. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο δεν θα είναι ξεκάθαρο απέναντί σου, όμως ακριβώς το ίδιο ενδέχεται να είσαι και εσύ απέναντί του. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήνεις παράπονα να συσσωρεύονται μέσα σε αυτή, καθώς ο θυμός μπορεί να σε οδηγήσει σε ενέργειες που μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να φέρεις εις πέρας ένα επαγγελματικό σου θέμα το οποίο έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα το τελευταίο διάστημα. Το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη θα σε βοηθήσει να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Επίσης δεν αποκλείεται να σου φέρει μία επαγγελματική πρόταση η οποία σχετίζεται με μία ομάδα ή κάποιο σύλλογο.

Τοξότης

Η εβδομάδα θα φέρει στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα τα οποία χρειάζεται να διευθετήσεις, όμως οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκειά της θα είναι πολύ ευνοϊκές για να το καταφέρεις. Στις 19/9 το τρίγωνο μεταξύ του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω και του Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο δείχνει πως μία οικονομική επιτυχία θα έρθει μέσα από μία επαγγελματική κατάρτιση. Ένα μπόνους στη δουλειά είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο το οποίο εκτός από υλική θα σου προσφέρει και ηθική ικανοποίηση. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα στην επικοινωνία καθώς στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι κατά ένα μαγικό τρόπο θα έχουν αντίθετη άποψη από τη δική σου!

Ο Ερμής με την Αφροδίτη πορεύονται μαζί στο ζώδιο του Ζυγού τις δύο πρώτες ημέρες εβδομάδας και σε προτρέπουν να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Η ευκολία με την οποία θα μπορέσεις να προσεγγίσεις και να επικοινωνήσεις με κάποιον που σε ενδιαφέρει θα είναι χαρακτηριστική για αυτό μην αφήσεις ευκαιρίες να φύγουν. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση, η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για εσένα και το σύντροφό σου αν και προς το τέλος της θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σε κάνει κυνικό απέναντί του.

Το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη από την Παρθένο θα είναι βοηθητικό για να διαπραγματευτείς είτε μία επαγγελματική είτε μία οικονομική συμφωνία. Οι πιθανότητες να βγεις κερδισμένος από κάτι τέτοιο αυξάνονται καθώς η θέληση σε συνδυασμό με το δυναμισμό σου θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Προς το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να υπάρξουν κάποια επικοινωνιακά κωλύματα τα οποία όμως θα είναι προσωρινά και δεν θα επηρεάσουν περαιτέρω την επικοινωνία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Αιγόκερως

Μία καλή εβδομάδα ξεκινά, με ευκαιρίες για να συναντήσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους, να δραστηριοποιηθείς προς ένα χόμπι που σου αρέσει ή να αρχίσεις να σχεδιάζεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό! Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο, θα σε βοηθήσει να καταφέρεις να επιτύχεις τα σχέδιά σου -όποια και αν είναι αυτά- καθώς θα ενισχύσει τη θέλησή σου. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιό σου μπορεί να «παγώσει» ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου. Επίσης μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο δικό σου πρόσωπο. Η επικοινωνία και ο διάλογος είναι οι λέξεις-κλειδιά προκειμένου να μη συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Αφροδίτη με τον Ερμή βρίσκονται σε σύνοδο στο ζώδιο του Ζυγού τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας και θα σε βοηθούν να διευθετήσεις καλύτερα τα αισθηματικά σου ζητήματα. Αν υπάρχει κάτι που σε έχει πειράξει στο σύντροφό σου τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το συζητήσεις και να το λύσεις. Σε γενικότερο πλαίσιο προτίμησε μέχρι τα μέσα της εβδομάδας για να συζητήσεις και να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αν είσαι ελεύθερος. Στα τέλη της εβδομάδας το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις έστω και προσωρινές.

Ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά θα σε απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα και μάλιστα δεν αποκλείεται να νιώσεις πως με κάποιο τρόπο σε περιορίζουν. Ο ελεύθερος χρόνος δεν θα είναι αρκετός για αυτό προτίμησε με τον αφιερώσεις σε ανθρώπους και δραστηριότητες που αξίζουν. Στη δουλειά χρειάζεται να είσαι προσεκτικός και να ακούς τη διαίσθησή σου καθώς το τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα θα σε στρέψει προς τη σωστή κατεύθυνση δράσης.

Υδροχόος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση για εσένα αν και είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες θα σου «κλέβουν» λίγο από τη χαρά σου. Παρόλα αυτά να θυμάσαι πως θα έχεις την ευκαιρία να τις φέρεις εις πέρας χωρίς να χρειαστεί να αφιερώσεις πολύ χρόνο σε αυτές! Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βρεις μία λύση για να ξεπεράσεις ένα θέμα του παρελθόντος, το οποίο βρίσκεται ακόμα στο μυαλό σου. Στα τέλη της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να αλλάξει τα σχέδια που είχες σχετικά με μία κοινωνική υποχρέωση ή με ένα ταξίδι.

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει ευκαιρίες που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι μία καλή εβδομάδα για να κανονίσεις να φύγεις μία ημέρα σε κοντινό προορισμό μαζί με το σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον ο οποίος θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και η συνάντησή σας θα γίνει σε μία κοινωνική υποχρέωση ή σε μία κοινή παρέα!

Αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να ακούσεις τη διαίσθησή σου η οποία θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές κινήσεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα. Το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη θα σε βοηθήσει να κλείσεις με το σωστό τρόπο εκκρεμότητες του παρελθόντος που σχετίζονται με τη δουλειά. Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις είναι το πείσμα σου, καθώς μπορεί να καταστρέψει μία επαγγελματική συμφωνία χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Ιχθείς

Αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο σε ζητήματα που σχετίζονται με τις παρέες σου, τους φίλους σου και με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό ή στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο δείχνει πως μπορεί να ξεκινήσει μία φιλία με ένα συνεργάτη σου ή πολύ πιθανόν κάποιος φίλος σου να σου προτείνει να συνεργαστείτε. Οι ευκαιρίες σε επαγγελματικά ζητήματα θα υπάρξουν και εσύ θα πρέπει να τις αντιληφθείς. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις και διαφωνίες μεταξύ ανθρώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος. Αν δεν θέλεις να εμπλακείς σε αυτό θα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις.

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει διάχυτο ερωτισμό ο οποίος θα σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που επιθυμείς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς οι πειρασμοί θα κάνουν την εμφάνισή τους. Αυτή την εβδομάδα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου -κυριολεκτικά και μεταφορικά- αρκεί να ελέγξεις λίγο τα «τσιμπήματα» ζήλιας, που θα κάνουν την εμφάνιση τους και από τις δύο πλευρές! 

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να μην σου αφήσουν αρκετό ελεύθερο χρόνο όμως να θυμάσαι πως αυτές οι ημέρες είναι θετικές για οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κερδίσεις κάτι στη δουλειά που είσαι ήδη. Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο μπορεί να φέρει μία πρόταση για δουλειά με μία ομάδα ανθρώπων ή μία πρόταση για δουλειά μέσω ενός φιλικού σου προσώπου.