Βάψιμο αυγών με χρώματα ζαχαροπλαστικής

0
Βάψιμο αυγών με χρώματα ζαχαροπλαστικής

Βάψιμο αυγών με χρώματα ζαχαροπλαστικής. Όταν βάφουμε τα αυγά με τις βαφές του εμπορίου τις περισσότερες φορές το χρώμα εισχωρεί μέσα από το τσόφλι και περνάει στο αυγό. Φέτος, για να μην έχετε τέτοιες ανησυχίες, θα βάψετε τα αυγά σας με χρώματα ζαχαροπλαστικής.

Δείτε επίσης: Βάψε τα Πασχαλινά αυγά με φυσικό τρόπο

Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει και φυσικά θα περάσετε φανταστικά, μικροί και μεγάλοι! Διάβασε και δες πώς μπορείς να βάψεις κι εσύ τα αυγά σου με αυτόν τον τρόπο! Το κύριο συστατικό που θα χρειαστείτε είναι τα χρώματα ζαχαροπλαστικής, τα οποία τα πουλάνε παντού σε όλα τα σούπερ μάρκετ, δε θα δυσκολευτείτε να τα προμηθευτείτε.

Βάψιμο αυγών με χρώματα ζαχαροπλαστικής

Υλικά

Αυγά άσπρα
Ξύδι
Χρώματα ζαχαροπλαστικής σε υγρή μορφή

Εκτέλεση

Βράζουμε τα αυγά. Παίρνουμε ένα νεροπότηρο και το γεμίζουμε μέχρι την μέση με χλιαρό νερό . Ρίχνουμε 1 κ.σ. ξυδι και 6 ml από το χρώμα που θέλουμε. Παίρνουμε ένα – ένα τα αυγά και τα βουτάμε προσεχτικά με την βοήθεια ενός κουταλιού μέσα στο χρώμα… τα αφήνουμε για 2 λεπτά… τα βγάζουμε, τα αφήνουμε πάνω σε μια πετσέτα να στεγνώσουν και τα περνάμε με λίγο λάδι για να γυαλίζουν και να φαίνεται πιο ωραίο το χρώμα τους… Εγώ χρησιμοποίησα 4 χρώματα οπότε έφτιαξα 4 ποτήρια με χλιαρό νερό, ξύδι και χρώμα…

Σας εύχομαι αυτό το διαφορετικό Πάσχα που όλοι θα ζήσουμε, να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας, να είστε όλοι καλά και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί!

Δείτε επίσης:

Πασχαλινά κουλουράκια με άρωμα τσουρέκι

Ορεκτικά για το Πασχαλινό τραπέζι

Όμορφες ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση του τραπεζιού σας