Ποιο άρωμα σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιο σας. Σήμερα έχω απορροφηθεί και έχω μαγευτεί διαβάζοντας το πόσο δυνατή και μοναδική είναι η σχέση της αστρολογίας με τον υπέροχο κόσμο του αρώματος.

Δε γνώριζα πως όλοι οι μεγάλοι οίκοι αρωμάτων, όπως η Lancome, η Victoria Secret, η Dior, η Carolina Herrera και πολοί άλλοι διαθέτουν ειδικούς ερευνητές που πριν δημιουργηθεί ένα άρωμα αναλύουν με απίστευτη λεπτομέρεια τα ζωδιακά στοιχεία πριν καταλήξουν τι νότες θα χρησιμοποιήσουν για το κάθε άρωμα που θα δημιουργήσουν.

Βρήκα λοιπόν μια εκπληκτική ερευνήτρια και ειλικρινά ταξίδεψα μαζί της, στις εικόνες που περιέγραφε για το τι άρωμα ταιριάζει σε κάθε ζώδιο,έτσι ώστε να ενισχύει την προσωπικότητα και αυτονόητα και τη τύχη του.. Θα το μεταφέρω όσο πιο πιστά μπορώ…

Ποιο άρωμα σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιο σας:

ΚΡΙΟΣ: Για την ελευθερία,το ασυμβίβαστο,το πείσμα και την ταχύτητα του Κριού,ένα άρωμα που μυρίζει βυσσινί τριαντάφυλλο,κέδρο και θυμίζει μια γυναικά ντυμένη με στενά,μαύρα δερμάτινα ρούχα,να ταξιδεύει επάνω σε μια μεγάλη μηχανή σε δρόμους χωρίς συγκεκριμένο προορισμό..!!

ΤΑΥΡΟΣ: Για την πολυτέλεια και τον αισθησιασμό του Ταύρου,ένα άρωμα που να θυμίζει τη μυρωδιά στα χεριά του αγαπημένου της,όταν έχει ξαπλώσει πολλές ώρες διπλά της και την είχε αγκαλιά συνεχώς..!!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για τις γρήγορες σκέψεις και την εξυπνάδα των Δίδυμων,ένα άρωμα που να θυμίζει τη μνήμη που αφήνει στην οσμή μας,το πέρασμα από διπλά μας . Μιας όμορφης γυναίκας,αέρινης και δροσερής,σαν ένα Κυριακάτικο πρωινό..!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για την προστατευτικότητα και το χαμόγελο του Καρκίνου,ένα άρωμα που θυμίζει καλοκαίρι,ήλιο και αντηλιακό,καρύδα και ζεστασιά..!!

ΛΕΩΝ: Για τον υπερήφανο και αγέρωχο Λέοντα,ένα άρωμα που μόνο το πρώτο μουντό,βροχερό πρωινό μετά το καλοκαίρι μπορεί να αφήσει την ανάμνηση του στην οσμή μας..!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για τη σοφιστικέ,ήπια Παρθένο,ένα άρωμα που είναι γεμάτο λουλούδια και τη μυρωδιά από το βιβλίο που ανοίγεις για πρώτη φορά τις σελίδες του..!!

ΖΥΓΟΣ: Για τον εντυπωσιακό,διπλωμάτη Ζυγό,ένα άρωμα που θυμίζει μια κατάφωτη αίθουσα θεάτρου και τη μυρωδιά από τα καθίσματα,τον κόσμο και τη σκηνή..!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για τον ερωτικό και προκλητικό Σκόρπιο,το άρωμα μιας καλοκαιρινής νύχτας,σε ένα πολύ προσωπικό γεύμα διπλά στη θάλασσα,κάτω από το φως των κεριών..!!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για τον ελεύθερο και φιλοσοφημένο Τοξότη,το άρωμα της φύσης την άνοιξη,όταν ανοίγεις το πρωί το παράθυρο σου και σε γεμίζει με κύματα αισιοδοξίας η πρωινή δροσιά..!!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Για τον καλοσυνάτο και σκεπτικιστή Αιγόκερο,κάτι γλυκό χωρίς να είναι ζαχαρένιο,κάτι σαν μαύρο κεράσι,σα ροδο και γιασεμί μαζί,κάτι πολυτελές,,!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για τον προοδευτικό και επαναστάτη Υδροχόο,κάτι που μυρίζει δάσος,λεβάντα και κέδρο. Κάτι που θα νόμιζες πως το φορά ένας άντρας και ξαφνικά ανακαλύπτεις πως μόνο σε μια γυναικά θα ταίριαζε..!!

ΙΧΘΕΙΣ: Για τον ονειροπόλο και παραμυθένιο Ιχθυ,κάτι που θυμίζει βουτιά στα τυρκουάζ νερά μιας πλατιάς θάλασσας,κάτι που μυρίζοντας το νιώθεις χαλάρωση,ηρεμία και ευτυχία..!!