Σχετικά

Βαρβάρα Βλάχου
Βαρβάρα Βλάχου – Διαχειρίστρια του Mama’s Stories.

Το mamasstories.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό για μαμάδες, και όχι μόνο. Ό,τι αφορά το παιδί, τη μαμά, τη μαγειρική, την υγεία και πολλά ακόμα, θα τα βρεις διαθέσιμα στο blog μας. Πραγματοποιούνται επίσης διαγωνισμοί με εκπληκτικά δώρα που καμιά γυναίκα δεν θέλει να χάσει!

Στόχος του mamasstories.gr είναι να γίνει το μεγαλύτερο γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό, παρέχοντας συμβουλές και οδηγούς που αφορούν τις μητέρες, τα παιδιά, την υγεία, την διατροφή κ.α.

Με χιλιάδες followers στο Facebook και συνεχές ενημερώσεις στο Instagram, το TikTok, και χιλιάδες μηνιαίους αναγνώστες στο blog, το Mama’s Stories ανεβαίνει συνεχώς και χωρίς σταματημό.

Διαφημίσεις και συνεργασίες με brands

Το Mama’s Stories είναι το ιδανικό γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό για κάθε brand που θέλει να προωθήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του. Αν το brand σας εστιάζει στην γυναίκα, το παιδί ή την μαγειρική, μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να βρούμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών σας.

Μερικοί τρόποι προώθησης και διαφήμισης είναι οι παρακάτω:

  • Διαφημιστικά banners στο header, την sidebar και μέσα στα άρθρα.
  • Διαφημιστικά/προωθητικά άρθρα.
  • Προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω των κοινωνικών δικτύων.
  • Προώθηση προϊόντων μέσω προγραμματισμένων διαγωνισμών.
  • Σύνταξη άρθρων (αξιολόγηση/review) για συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και στατιστικά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς επίσης και να κοιτάξετε το Media Kit μας παρακάτω.

 

Copy of Mama’s Stories Media Kit by Panos Sakalakis