Όροι Χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα Mama’s Stories, όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της ιστοσελίδαςtotalweb.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε έμμεση χρήση της ιστοσελίδας και των περιεχομένων σε αυτή, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εμπνεύστριας και ιδιοκτήτριας της ιστοσελίδας Mama’s Stories, Βαρβάρας Βλάχου.

– Περιορισμός ευθύνης

Ο ιστότοπος Mama’s Stories δεν εγγυάται και δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών που λαμβάνει ο χρήστης μέσω του blog ούτε για την καθυστέρηση ή αδυναμία χρήσης του blog  ή για τυχόν σφάλματα κατά τη μεταφορά δεδομένων ή πληροφοριών (καταστροφή αρχείων, αποθήκευση ιών, κλοπή δεδομένων κλπ.).

Ο ιστότοπος Mama’s Stories περιλαμβάνει “συνδέσμους” προς άλλα web sites για τα οποία δεν φέρει καμιά ευθύνη τόσο για το περιεχόμενο τους όσο και για τους Όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτά ακολουθούν. Όπως επίσης και για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω άλλων συνδέσμων ή διαφημιστικών banner.

– Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί συνολική συμφωνία μεταξύ της ιστοσελίδας Mama’s Stories και του επισκέπτη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτήν.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία με την «Διαχείριση» της ιστοσελίδας Mama’s Stories παρακαλούμε αποστείλατε ηλεκτρονική επιστολή στην αντίστοιχη πλατφόρμα επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα. Επίσης αν έχετε διαπιστώσει οποιοδήποτε πρόβλημα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας που άπτεται νομικών ή ηθικών θεμάτων, ειδικότερα όσον αφορά στην αναπαραγωγή του και τη χρήση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλείσθε να  ειδοποιήσετε άμεσα το Mama’s Stories.

Το Mama’s Stories δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν παρερμηνείες, λάθος μεταφράσεις, λάθη ορθογραφικά κατά την μετάφραση. Η μητρική γλώσσα του Mama’s Stories είναι τα Ελληνικά!

I cannot be held responsible for any offence taken due to translation, interpretation or mistakes in grammar and/or punctuation of my website’s content. I am Greek. Forgive me!

Οι συνταγές και οτιδήποτε αναφέρεται στην Ενότητα “Μαγειρική” έχει εκφραστεί κάτω από τις απόψεις, τις γεύσεις και τις εμπειρίες του Mama’s Stories και δεν αντικατοπτρίζει τη γνώμη ειδικού (Ιατρού-Διατροφολόγου) εκτός κι αν αυτό εκφράζεται ρητώς. 

Το Mama’s Stories και η διαχειρίστρια του blog σας ενημερώνουν πως φέρουν κάθε δικαίωμα διαγραφής σχολίου σε ανάρτησή του, που : 1. Προσβάλει, συκοφαντεί, την διαχειρίστρια του blog ή το Mama’s Stories γενικά, 2. Είναι κακόβουλο, κακοπροαίρετο, ρατσιστικό ή σεξιστικό, με τον γενικότερο όρο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρατήρηση, διαπίστωση που επιθυμείτε να εκφράσετε, παρακαλώ όπως αποστείλατε e mail στην παρακάτω διεύθυνση:

[email protected]