Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2019 για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας. Πως θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

Ένταση και ανταγωνισμός στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα έχουμε τις σημαντικές μετακινήσεις του Ερμή στον Σκορπιό και του Άρη στο Ζυγό που αλλάζουν τον τρόπο επικοινωνίας και δράσης. Στις αρχές της εβδομάδας πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στο τετράγωνο της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, καθώς εμμονές και ανάγκη ελέγχου εκδηλώνεται έντονα στις προσωπικές σχέσεις. Οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται, αφού η ζήλια και η καχυποψία κάνουν την εμφάνισή τους και δημιουργούν ένταση στην ατμόσφαιρα. Είναι σημαντικό να διαχειριστούμε τους φόβους μας και να μην επιτρέψουμε να επηρεάσουν την προσωπική μας ζωή. Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οικονομικές συμφωνίες χρήζουν προσοχής, καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν παρασκήνιο και διάθεση κερδοσκοπίας.

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου εντείνοντας τη διάθεση να κλειστούμε στον εαυτό μας, να μην εκφράζουμε σκέψεις και προτάσεις, αλλά απλά να παρατηρούμε το περιβάλλον μας. Η νευρικότητα που υπάρχει μπορεί να εκδηλωθεί τόσο σε οικονομικές συναλλαγές όσο και στην προσωπική μας ζωή. Καλό είναι να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας και να μην επιτρέψουμε σε ανασφάλειες και απωθημένα να κυριαρχήσουν. Σκληρά λόγια μπορεί να ειπωθούν στη σχέση μας που θα αφήσουν πληγές και είναι επιτακτική ανάγκη να φιλτράρουμε αυτά που εκφράζουμε.

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ο Άρης περνάει στο Ζυγό ανεβάζοντας κατακόρυφα τον εκνευρισμό και τον ανταγωνισμό στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Ο εγωισμός γίνεται εντονότερος από ποτέ και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα, δεν έχουμε τη διάθεση να λύσουμε ευθέως προβλήματα με τους άλλους και δεν θα διστάσουμε να εμπλέξουμε τρίτους, λόγω έντονου φόβου που επί της ουσίας έχουμε. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι μόνο με την ειλικρίνεια και με το να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις κόντρες. Διαφορετικά, η ένταση θα κυριαρχήσει και πιθανό είναι να στιγματίσει σε μεγάλο βαθμό τη σχέση και τις συνεργασίες μας. Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μας φίλοι!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2019

Κριός

Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν δύο πλανητικές μετακινήσεις οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο που επικοινωνείς αλλά και τον τρόπο που αντιδράς στα ερεθίσματα του περιβάλλοντός σου. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 δημιουργώντας καχυποψία στις διαπροσωπικές σου «συναλλαγές», αλλά και μία τάση απομάκρυνσης από συγκεκριμένους ανθρώπους λόγω αμφιβολιών. Από την άλλη τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τραπεζικούς και ασφαλιστικούς οργανισμούς. Στις 4/10 ο κυβερνήτης σου ο Άρης, περνά στο ζώδιο της αδυναμίας του το Ζυγό. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει «αδυναμία» και σε εσένα και να μην είναι εύκολο να υποστηρίξεις τις επιλογές σου και τα θέλω σου. Το επόμενο διάστημα θα παρατηρήσεις μειωμένη διάθεση για δράση για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς κάποιοι μπορεί να το εκμεταλλευτούν.

Η διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι τόσο εξωστρεφής καθώς το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 δείχνει μυστικοπάθεια. Επίσης θα πρέπει να προσέξεις την τάση που έχεις να ανακαλύψεις κάτι που θεωρείς πως σου κρύβει ο σύντροφός σου, καθώς αυτό μπορεί να γίνει αιτία συγκρούσεων μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως οι πολλές και αδιάκριτες ερωτήσεις μπορεί να βλάψουν μία αισθηματική ιστορία η οποία τώρα ξεκινά, για αυτό χρειάζεται να έχεις υπομονή προκειμένου να μάθεις όλα όσα θέλεις για αυτόν που σε ενδιαφέρει. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/10 μπορεί να δημιουργήσει ένα συγκρουσιακό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό προσπάθησε να μη ρίξεις κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 θα βοηθήσει επιχειρηματικά σχέδια αλλά και επαφές με τους συνεταίρους σου. Επίσης αν το επάγγελμά σου σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να έχεις μία πολύ καλή ιδέα που θα κερδίσει τα εύσημα των ανωτέρων σου. Συζητήσεις για οικονομικά θέματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά σου ευνοούνται πολύ, αρκεί να προσέξεις την καχυποψία σου η οποία μπορεί να σου δημιουργήσει υπερβολικές ανησυχίες.

Ταύρος

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου τον Σκορπιό στις 3/10 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη με επαφές και συζητήσεις με συνεργάτες, φίλους αλλά και αγαπημένα σου πρόσωπα σε γενικότερο πλαίσιο. Σε αυτές τις συζητήσεις θα ακουστούν πολλά και εσύ θα πρέπει να διακρίνεις ποια από αυτά έχουν βάση ώστε να επικεντρωθείς στα σωστά ζητήματα. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει και προτάσεις για μία νέα συνεργασία ή μία νέα συμφωνία σε επαγγελματικό επίπεδο. Μία ημέρα μετά στις 4/10 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση με αφορμή το φόρτο των εργασιακών υποχρεώσεων. 

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 3/10 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με το σύντροφό σου οτιδήποτε δεν έχεις καταφέρει να συζητήσεις και να λύσεις όλο το προηγούμενο διάστημα. Η επικοινωνιακή διάθεση που θα υπάρξει στη σχέση σας θα είναι πολύ βοηθητική για σημαντικές αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος θα είναι εύκολο να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει, καθώς θα αφουγκραστείς τον τρόπο που πρέπει να το κάνεις. Στις 4/10 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να φέρει αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να εξοικονομήσεις λίγο ελεύθερο χρόνο για την προσωπική σου ζωή.

Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να έχεις μία νέα πρόταση από κάποιο συνεργάτη σου η οποία θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και μπορεί να σου ανοίξει νέες προοπτικές στην ήδη υπάρχουσα συνεργασία σου. Σε γενικότερο πλαίσιο η εβδομάδα είναι καλή για συζητήσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά ζητήματα. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4/10 δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες έξτρα επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, όμως σίγουρα θα βρουν τρόπο να σε ανταμείψουν για αυτό.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Σκορπιού αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 3/10 δημιουργώντας σου την ανάγκη να κρατήσεις μυστικά αρκετά από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η εξωστρέφεια σου δεν θα είναι τόσο έντονη αυτή την εβδομάδα καθώς θα παρατηρήσεις πως θα προτιμήσεις να κρατήσεις αποκλειστικά για εσένα τα επόμενα βήματα σου. Πρόσεξε καθώς μπορεί να γίνεις αρκετά καχύποπτος ακόμα και με ανθρώπους που δεν σου έχουν δώσει δικαιώματα να μην τους εμπιστεύεσαι και τελικά να δημιουργηθούν αποστάσεις μεταξύ σας. Η διαίσθησή σου θα είναι εξαιρετική αυτή την εβδομάδα για αυτό χρειάζεται να τη λάβεις υπό όψη σου. Στις 4/10 ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού και δημιουργεί ένα πεδίο δράσης στον αισθηματικό τομέα!

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 θα επηρεάσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις κινήσεις του συντρόφου σου και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί καχυποψία για κάθε κίνηση του. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς τα σενάρια που θα κάνεις με το μυαλό σου για εκείνον δεν είναι απαραίτητο πως θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος ένα ερωτικό παιχνίδι θα ξεκινήσει ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο που έχεις γνωρίσει τον τελευταίο καιρό ή θα γνωρίσεις τις επόμενες ημέρες.

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν αρκετές συζητήσεις με αφορμή εργασιακά ζητήματα καθώς το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 θα τα φέρει στο προσκήνιο. Αυτή η πλανητική μετακίνηση είναι εξαιρετική για εσένα που έχεις σε εκκρεμότητα ένα εργασιακό project και θέλεις να το τελειώνεις. Οι συζητήσεις που θα σχετίζονται με τη δουλειά θα είναι συχνές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και δεν αποκλείεται να αποκομίσεις από αυτές πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο πλανητικές μετακινήσεις οι οποίες θα επηρεάσουν τον αισθηματικό τομέα αλλά και κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 «δείχνοντας» ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ, αν είσαι ελεύθερος! Μία ημέρα μετά στις 4/10 ο Άρης περνά στον Ζυγό «δείχνοντας» πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες δουλειές για λογαριασμό ενός προσώπου της οικογένειάς σου και αυτές οι δουλειές μπορεί να φέρουν διαφωνίες μεταξύ σας. Αυτό που χρειάζεται να έχεις είναι υπομονή, προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις οτιδήποτε χρειάζεται, χωρίς εντάσεις.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 δείχνει πως θα υπάρχουν συζητήσεις γύρω από την προσωπική σου ζωή. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες γνωριμίες για εσένα που είσαι ελεύθερος, καθώς και ευκαιρίες για να φλερτάρεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και ιδιαίτερα αν συγκατοικείς με το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου -από οικιακές δουλειές μέχρι επισκευές- μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις ανάμεσά σας. 

Η προσοχή σου δεν θα είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σου ζητήματα αυτή την εβδομάδα όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν νέα σε αυτό τον τομέα. Αν δεν θέλεις να μείνεις πίσω προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 3/10 δείχνει πως μάλλον θα είσαι συγκεντρωμένος περισσότερο στα αισθηματικά σου ζητήματα! Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να φέρει κάποιες επαγγελματικές διαφωνίες τις οποίες αν χειριστείς με διπλωματία θα καταφέρεις να ξεπεράσεις, χωρίς απώλειες!

Λέων

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και με τους δικούς σου ανθρώπους. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να συζητήσεις προκειμένου να λυθούν κάποια ζητήματα τα οποία υπάρχουν το τελευταίο διάστημα. Επίσης τώρα είναι η ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που σχετίζονται με δουλειές και ενδεχομένως κάποιες επισκευές/αλλαγές που έχεις κατά νου να κάνεις στο σπίτι σου. Στις 4/10 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει τις «κατάλληλες ευκαιρίες» για αψιμαχίες μεταξύ εσένα και των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου! Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που εκφράζεις τη γνώμη σου καθώς μπορεί να είναι λίγο απότομος!

Αυτή την εβδομάδα προτίμησε να μείνεις σπίτι με το σύντροφό σου καθώς οι δυο σας θα περάσετε πολύ καλύτερα μιας και ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 3/10 δίνει ευκαιρίες να «ξανά-συστηθείτε»! Συζητήσεις που θα κάνετε θα σας φέρουν κοντά για αυτό επεδίωξε να βρεις χρόνο για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψει μία γνωριμία μέσω κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4/10 δείχνει πως χρειάζονται προσοχή τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με κάποιον που θέλεις.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ικανότητα να αφουγκραστείς τις καταστάσεις και να δράσεις ανάλογα. Εκμεταλλεύσου τη διαίσθησή σου καθώς μπορεί να σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο και στις σωστές επαγγελματικές συμφωνίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις λίγο είναι η καχυποψία σου η οποία μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα που θα υπάρχει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. 

Παρθένος

Μία εβδομάδα με συναντήσεις και προσκλήσεις από αγαπημένους σου φίλους, γνωστούς ακόμα και γείτονες ξεκινά καθώς ο Ερμής που περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 δίνει το tempo! Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αναθερμάνεις σχέσεις με ανθρώπους που εκτιμάς αλλά οι συγκυρίες είχαν δημιουργήσει αποστάσεις. Μία ημέρα μετά τις 4/10 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού και στρέφει την προσοχή σου σε οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποια έξοδα τα οποία θα σε εκνευρίσουν για αυτό φρόντισε να μην υποκύψεις σε περιττές αγορές, τουλάχιστον για αυτές τις ημέρες.

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 3/10 δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανό να νιώσεις κολακευμένος όχι από το σύντροφό σου αλλά από τις φιλοφρονήσεις των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον! Θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτό μπορεί να αποτελέσει μία ωραία αιτία για εντάσεις στις σχέσεις σου αν δεν το διαχειριστείς σωστά. Στις 4/10 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού θα δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μην προτρέχεις και άφησε τα πράγματα να κλείσουν χωρίς να προδικάζεις καταστάσεις.

Η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου ιδέες στους κατάλληλους ανθρώπους καθώς η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει σε αυτό. Επίσης αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για να διαφημίσεις την επιχείρησή σου ή ακόμα και να την επεκτείνεις μέσω διαδικτύου! Η επικοινωνία θα είναι το Α και το Ω αυτή την εβδομάδα και θα βοηθήσει πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό σου τομέα.

Ζυγός

Τα οικονομικά ζητήματα θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια από αυτά. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 αναμοχλεύοντας οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, οικονομικές συμφωνίες και απόκτηση υλικών αγαθών. Πρόσεξε καθώς μπορεί να επικεντρωθείς τόσο σε αυτά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εμμονές, οι οποίες μπορεί να διαταράξουν κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μία ημέρα μετά στις 4/10 ο Άρης περνά στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας μία περίοδο γεμάτη ενέργεια αλλά και νεύρα!

Η εβδομάδα ξεκινά ήσυχα όμως όσο περνούν οι ημέρες θα παρατηρήσεις πως θα υπάρξουν αρκετές αφορμές για να εκνευριστείς! Με τον Άρη στο ζώδιό σου από τις 4/10 το να εκνευριστείς θα είναι το μόνο εύκολο για αυτό αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, προσπάθησε να μην εκνευριστείς! Ο σύντροφός σου θα αποτελέσει το εξιλαστήριο θύμα όμως αυτό θα βάλει σε ρίσκο τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι πως η ανυπομονησία που θα έχεις για τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής δεν θα σε βοηθήσει και μπορεί να σε παρασύρει σε μία λάθος ενέργεια.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 φέρνει συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες. Η επιχειρηματολογία σου μπορεί να αλλάξει κάτι προς όφελός σου και να σε οδηγήσει σε μία νέα επαγγελματική συμφωνία με οικονομικό όφελος. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου από τις 4/10 μπορεί να σε κάνει αρκετά νευρικό και αυτό δεν θα είναι καθόλου βοηθητικό για τον τρόπο που θα προσεγγίσεις επαγγελματικά ζητήματα.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο πλανητικές μετακινήσεις οι οποίες θα επηρεάσουν τον τρόπο που σκέφτεσαι, αυτά που λες αλλά και αυτά που κάνεις! Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου στις 3/10 μία θέση από την οποία θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου, τις ανησυχίες σου, τους φόβους σου ακόμα και τα συναισθήματά σου! Προσπάθησε να επιλέξεις τους ανθρώπους που θα το κάνεις καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς από τη διάθεσή σου να μιλήσεις και τελικά να εμπιστευτείς κάποιο λάθος πρόσωπο. Προσπάθησε να αποφύγεις την υποκειμενική σκέψη η οποία στην υπερβολή της μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και διαφωνίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μία ημέρα μετά στις 4/10 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζει μία περίοδο γεμάτη παρασκήνιο!

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 3/10 δείχνει πως θα έχεις την τάση να πεις πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και αυτό μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου μην υπόσχεσαι οτιδήποτε ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν μπορείς ή δεν θέλεις να κάνεις, καθώς θα βρεθείς απολογούμενος. Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία του Άρη από τις 4/10 στο ζώδιο του Ζυγού σου λέει να είσαι δίπλα προσεκτικός με κάθε νέα γνωριμία που θα κάνεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς θα καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου!

Αυτό που θα χρειαστεί να έχεις κατά νου αυτή την εβδομάδα είναι πως καλό θα ήταν να κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου πριν από σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες και να μην τις κοινοποιήσεις πριν επιβεβαιωθούν. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 3/10 δημιουργώντας σου την ανάγκη να μοιραστείς με όλους κάθε επαγγελματική σου κίνηση. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4/10 σου λέει να μην το κάνεις καθώς θα δημιουργήσει αφορμές για συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου.

Τοξότης

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 σου δημιουργεί έντονη εσωστρέφεια η οποία θα επηρεάσει ακόμα και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις κινήσεις των ανθρώπων γύρω σου. Είναι πιθανό να γίνεις αρκετά καχύποπτος και αυτό θα συμβάλει στο να δημιουργηθούν αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτή η θέση του Ερμή δείχνει και παρασκήνιο για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τους ανθρώπους τους οποίους δίνεις απλόχερα την εμπιστοσύνη σου. Μία ημέρα μετά η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού σε προτρέπει να συναντήσεις αγαπημένους σου φίλους και να στρέψεις τη δράση σου σε συλλογικές και εθελοντικές δραστηριότητες!

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να είσαι αρκετά καχύποπτος με το σύντροφό σου καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 3/10 θα τροφοδοτήσει τη φαντασία σου με σενάρια! Αυτά σε συνδυασμό με την επικριτική σου διάθεση μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα επικοινωνίας. Από τις 4/10 και έπειτα που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες εσύ που είσαι ελεύθερος και είναι πολύ πιθανό αυτές οι νέες γνωριμίες να γίνουν μέσω φιλικών σου προσώπων.

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως θα είσαι καχύποπτος και στα επαγγελματικά ζητήματα και αυτό δεν θα βοηθήσει καθόλου στη διευθέτηση τους. Προσπάθησε να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνεις σενάρια και αναζήτησε τα κατάλληλα επιχειρήματα προκειμένου να υποστηρίξεις κάτι που σκέφτεσαι. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξει αρκετό παρασκήνιο σε ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν φαίνεται πολύ ξεκάθαρος. 

Αιγόκερως

Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 σου δημιουργεί την ανάγκη να συναναστραφείς με ανθρώπους που ξέρεις πως έχεις κοινές ιδέες και απόψεις. Οι φίλοι σου θα παίξουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου αυτή την εβδομάδα καθώς η γνώμη τους θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για εσένα. Οι συλλογικές δραστηριότητες ευνοούνται εξίσου και αν δουλεύεις μέσα σε μία ομάδα ατόμων, τότε σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να αποτελέσεις την ψυχή της ομάδας. Μία ημέρα μετά στις 4/10 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει αναβρασμούς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Επίσης δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες υποχρεώσεις δικών σου προσώπων με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς εσύ.

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις αυτόν τον ένα που θα σου κάνει το κλικ και θα σε ενθουσιάσει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επεδίωξε να περάσετε χρόνο παρέα με τους φίλους σας καθώς αυτό θα αναζωογονήσει όχι μόνο εσάς αλλά και τη σχέση σας. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/10 δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σου αρέσει λόγω του φόρτου εργασίας σου.

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4/10 εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και έννοιες για τη δουλειά. Αυτές μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό καθώς ο επαγγελματικός τομέας θα έχει αρκετά ζητήματα προς διευθέτηση αυτή την εβδομάδα. Κράτησε την ψυχραιμία σου αν νιώσεις πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι γύρω σου που σε εκνευρίζουν και απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις στα επαγγελματικά θέματα.

Υδροχόος

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι κάποια ζητήματα με αποτέλεσμα να σε κάνει αρκετά καχύποπτο ιδιαίτερα για οτιδήποτε αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Αυτή η πλανητική μετακίνηση θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις συζητήσεις και συμφωνίες για δουλειά. Αν βρίσκεσαι προς αναζήτηση εργασίας αυτό το διάστημα θα είναι πολύ καλό καθώς θα υπάρξει κινητικότητα και επαγγελματικά ραντεβού. Στις 4/10 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού σε προτρέπει να βρεις χρόνο να διαβάσεις ένα βιβλίο, να παρακολουθήσεις ένα πολιτιστικό δρώμενο ή να κάνεις ένα ταξίδι προκειμένου να χαλαρώσεις και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες!

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να αφήσεις πίσω ζητήματα της προσωπικής σου ζωής καθώς η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 3/10 δείχνει πως θα υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον με κάποιο πρόσωπο που σχετίζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς οι κινήσεις σου μπορεί να θέσουν αυτή τη σχέση σε κίνδυνο.

Μία πολύ καλή εβδομάδα για τα επαγγελματικά σου ζητήματα ξεκινά καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει επαγγελματικά ραντεβού, συζητήσεις αλλά και συνεντεύξεις για δουλειά. Επικοινώνησε τις ιδέες και τις απόψεις σου με τους κατάλληλους ανθρώπους καθώς είναι πολύ πιθανό να έχουν το αντίκρισμα που περιμένεις. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4/10 είναι πιθανό να φέρει ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, στο οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις νέες γνώσεις και χρήσιμες πληροφορίες.

Ιχθείς

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις αλλά και να σε προσεγγίσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα. Οι κοινές απόψεις θα αποτελέσουν την αιτία που θα έρθεις κοντά με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι θα αποδειχθούν εξαιρετικά βοηθητικοί είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 4/10 ο Άρης μετακινείται στο ζώδιό της αδυναμίας του το Ζυγό δημιουργώντας σου συναισθηματική υπερχείλιση. Εκτός από αυτήν δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια έκτακτα έξοδα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους πόρους σου.

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά δίνοντάς σου ευκαιρίες για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει, μιας και το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος αποδέξου κοινωνικές προκλήσεις καθώς θα αποτελέσουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επίλεξε να αποκτήσεις ένα χόμπι από κοινού με το σύντροφό σου το οποίο θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Μία απόδραση σε κοντινό προορισμό είναι ένα πολύ καλό σενάριο για αυτή την εβδομάδα καθώς θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σου!

Τα επαγγελματικά ζητήματα δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πολύ πιθανό να αναζητάς τρόπους για να περάσεις καλά και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και όχι να «φορτωθείς» έννοιες. Παρόλα αυτά η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 σου χαρίζει επικοινωνιακή διάθεση η οποία θα είναι έκδηλη και στους ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικά. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού σε ωθεί να διαπραγματευτείς σκληρά μία επαγγελματική συμφωνία προκειμένου να μη βρεθείς ζημιωμένος.

ΠΗΓΗ: Myastro.gr