Να σε αγαπάς

0

Πόσες φορές έχεις υπενθυμίσει στον εαυτό σου να σε αγαπάς; Μήπως έφτασε η στιγμή να το κάνεις; Εγώ δεν το έκανα μέχρι τώρα και αποφάσισα να το κάνω.

Ας μιλήσουμε για δίαιτα

Ας μιλήσουμε για δίαιτα. Ναι αυτή τη δίαιτα που θα ξεκινήσεις από Δευτέρα ή όντως τη ξεκινάς Δευτέρα πρωί αλλά το βράδυ έχεις  εγκαταλείψει τη προσπάθεια. Ξέρεις κάτι; Δεν το έχεις κάνει μόνο εσύ! Το έχουμε κάνει πολλές. Είμαι και εγώ μία από αυτές.

Ναι, είχα βουλιμία, υπερφαγικά επεισόδια και συναισθηματική υπερφαγεία. Εσυ μπορεί να μην έχεις κάτι από όλα αυτά και απλά να μη μπορείς να κάνεις δίαιτα. Πάλεψα και εγώ πολλά χρόνια μέσα μου. Πάλεψα να μπορέσω να αποδεχθώ το τέλος. Το τέλος αυτής της κατάστασης που με έκανε να χάνομαι. Γιατί έχανα τον εαυτό μου, δεν ήμουν εγώ.

Το τέλος ήρθε

Μέχρι που ήρθε η στιγμή να πω αυτό το τέλος. Κάλλιο αργά παρά ποτέ δε λένε; Είπα τέλος στη βουλιμία, τέλος στα υπερφαγικά επεισόδια, τέλος στη συναισθηματική υπερφαγεία. Αν έπρεπε να πάρω μια απόφαση στη ζωή μου νωρίτερα αυτή έπρεπε να ήταν η διατροφή που ξεκίνησα τώρα. Το δούλεψα πολύ και έκανα μεγάλο αγώνα για να καταπολεμήσω όλα αυτά. Και ήρθε η στιγμή να πω τέλος.

Ο δρόμος είναι μακρύς

Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά εγώ θα φτάσω στο τέλος του νικήτρια. Αποφάσισα να με αγαπήσω και να με φροντίσω.  Και ξέρεις κάτι; Και εσύ μπορείς να το κάνεις. Όλες μπορούμε.

Είσαι δυνατή

Βγάλε έξω τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Γιατί είσαι δυνατή, μη το ξεχνάς! Πες και εσύ αυτό το τέλος και μάθε να σε αγαπάς. Κάντο πρώτα για σένα και μετά για όλους τους άλλους. Μπορείς, είσαι δυνατή!

ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ