Δείξε 10 χρόνια ΝΕΟΤΕΡΗ. 7 Tips μακιγιάζ που δεν ήξερες!

0
Δείξε 10 χρόνια ΝΕΟΤΕΡΗ. 7 Tips μακιγιάζ που δεν ήξερες!
Δείξε 10 χρόνια ΝΕΟΤΕΡΗ. 7 Tips μακιγιάζ που δεν ήξερες!

Δείξε 10 χρόνια ΝΕΟΤΕΡΗ. 7 Tips μακιγιάζ που δεν ήξερες! Η επιδερμίδα μας χάνει την νεανική της όψη καθώς μεγαλώνουμε, το μακιγιάζ όμως είναι ο σύμμαχος μας για να κρύψουμε λίγο τα σημάδια του χρόνου. Με την σωστή χρήση των προϊόντων μακιγιάζ, μπορείς να κρύψεις ακόμη και δεκαετία.

Η καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι αναγκαία για να καθυστερήσουμε την γήρανση και να απαλύνουμε τις ρυτίδες του προσώπου μας διατηρώντας την σφριγηλότητά του. Όμως πέρα από την skincare ρουτίνα μας, κάποια μικρά tips στο μακιγιάζ θα μας βοηθήσουν να κρύψουμε χρόνια…

Αυτός ο μπελάς το SMOKEY!

Ένα πολύ έντονο μακιγιάζ, να είσαι σίγουρη ότι θα προσθέσει χρόνια στην εμφάνισή σου.Σήμερα θα μάθεις 7 Tips μακιγιάζ που δεν ήξερες για να δείχνεις νεότερη.

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα tips που εάν ακολουθείτε όταν βάφεστε θα σας κάνουν να δείχνετε αλλά και να νιώθετε πιο νέες; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί που ετοίμασε για εσάς η Vasiliki Von και φυσικά μη ξεχάσετε να κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι της στο You Tube.

Ακολουθώντας αυτά τα απλά tips και κάνοντας μικρές αλλαγές στο μακιγιάζ σου θα καταφέρεις να αφαιρέσεις χρόνια από το πρόσωπό σου και να δείχνεις νεότερη! Έτσι, θα νιώσεις extra αυτοπεποίθηση και θα είσαι ακαταμάχητη!