Για ποιο λόγο να κάνετε next day στο γάμο σας.. Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλές φορές τον όρο next day που αφορά είτε γάμους είτε τον τελευταίο καιρό βάφτισεις .Next day είναι η φωτογράφηση η οποία γίνεται συνήθως μετά το γάμο σε ένα ωραίο μέρος που δεν έχει σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας. Ένα μέρος το οποίο επιλέγεται από το φωτογράφο σε συνεργασία με το ζευγάρι.

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Αυτός ο χώρος μπορεί να είναι:

  • Πάρκο
  • Παραθαλλάσιο μέρος
  • Εγκαταλελειμμένο κτίριο
  • Διάφορα άλλα μέρη τα οποία υπόκεινται στη φαντασία του δημιουργού

Εφόσον πρόκειται για μία καλλιτεχνική φωτογράφηση σημαίνει ότι το ζευγάρι θα έχει ένα πάρα πολύ καλό υλικό που θα μπορεί να το αξιοποιήσει είτε στο σαλόνι του, είτε σε ένα ψηφιακό άλμπουμ, είτε ως αναμνηστικό ενθύμιο που θα θυμίζει για χρόνια εκείνη τη σημαντική μέρα της ζωής του.

Αυτή η φωτογράφιση πρέπει να είναι:

  • Παραμυθένια
  • Μοναδική
  • Αναλλοίωτη στο χρόνο

Το ζευγάρι πρέπει να επιλέξει έναν κατάλληλα μορφωμένο και ειδικό φωτογράφο που θα αναλάβει με πλήρη εμπιστοσύνη και φαντασία αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής του.

Για ποιο λόγο χρειάζεται το next day:

  • ο φωτογράφος μαζί με το ζευγάρι θα έχει όλο το χρόνο στη διάθεσή του να μπορέσει να δημιουργήσει και να βγάλει ένα απόλυτα σκηνοθετημένο και όμορφο υλικό χωρίς άγχος και χωρίς την αγχωτική ροή ενός μυστηρίου.
  • το ζευγάρι είναι μόνο του μαζί με το φωτογράφο. Σίγουρα μπορεί να είναι πολύ πιο άνετο σε σχέση με όλους τους συγγενείς και τον κόσμο παρευρίσκεται στο μυστήριο του γάμου. Συνεπώς οι πόζες, οι θέσεις και τα συναισθήματα που μπορούν να βγουν στο mixtape σίγουρα δεν μπορούν να βγούν τη μέρα του γάμου.
  • στην εκκλησία ο φωτογράφος δεν θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ωραίο αποτέλεσμα σε συνάρτηση με το ζευγάρι και το χώρο. Οπότε στο next day είναι εύκολο για το φωτογράφο αλλά και για το ζευγάρι να έχουν άρτια καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, που οποίο θα αφήσει μία πολύ γλυκιά γεύση και ανάμνηση στο ζευγάρι.

Το next day αποτελεί μία καινοτομία η οποία αναγάγει το μυστήριο του γάμου σε ένα άλλο επίπεδο καλλιτεχνικού τύπου. Είναι και μία ευκαιρία τα ζευγάρια μέσω του next day -όσο και αν αυτό σας ακουστεί περίεργο- να μπουν σε διαδικασία να καταλάβουν καλύτερα την ουσία του γάμου και του μυστηρίου. Μακριά από τον πολύ κόσμο,τους συγγενείς και φίλους ζουν τη στιγμή η οποία θα μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από μία πρόσφατη φωτογράφηση next day. Εύχομαι στο μέλλον είτε στο γάμο σας, είτε στη βάπτιση του παιδιού σας να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε αυτή την καλλιτεχνική φωτογράφιση η οποία πιστέψτε με θα σας αφήσει άφωνους με το αποτέλεσμα. Πάντα από ειδικούς φωτογράφους που αγαπούν αυτό που κάνουν και τιμούν την τέχνη της φωτογραφίας.

next day

Δείτε επίσης:

Τι να φορέσεις καλεσμένη σε γάμο/βάφτιση

Ιδέες για εντυπωσιακά νυφικά Χτενίσματα

Νυφικό μανικιούρ, ιδανικό για κάθε γυναίκα