Είναι τελικά ο χρόνος ο καλύτερος γιατρός;

0

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, μια φράση που ακούει όποιος περνάει μια δύσκολη στιγμή.

Μια φράση που έμελλε να ακούσω και εγώ. Και ναι, μου συνέβη αυτό που δε περίμενα να μου συμβεί ποτέ. Έχασα το μπαμπά μου, έτσι ξαφνικά και τόσο γρήγορα. Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι μια περιπέτεια ξεκίνησε τον έχασα!

Τα πάντα κατέρρευσαν μέσα σε μια μέρα, και μαζί μ ‘αυτά κατέρρευσα και εγώ. Έπρεπε όμως να φανώ δυνατή και να σταθώ στα πόδια μου, πρώτα για το παιδί μου και μετά για όλους τους άλλους.

Μη ξεχνάτε, Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας στο facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι!!!

Και έρχεται η στιγμή που συνειδητοποιείς αυτό που έχει συμβεί και σε βασανίζει ένα γιατί. Γιατί σε ‘μένα; γιατί σ’ αυτόν; γιατί σε ‘μας; Αναρωτιέσαι τι δεν πήγε καλά, τι δεν έκανες εσύ καλά; Απάντηση δεν έχω, μη με ρωτήσετε, θα πω απλά γιατί έτσι έμελλε.

Και περνούν οι μέρες, και ο κόσμος προσπαθεί να σου δώσει δύναμη, και φυσικά σου λέει και το γνωστό, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Όχι φίλε μου, ο χρόνος δεν είναι ο καλύτερος γιατρός, απλά τρέχει και μαζί μ’ αυτόν τρέχεις και εσύ και αυτό το γιατί σε βασανίζει ακόμα περισσότερο.Δε ξεπερνάς την απώλεια, απλά μαθαίνεις να ζεις μ’ αυτή. Και όσο περνάει ο καιρός γίνεσαι ακόμα χειρότερα γιατί γίνεται πιο αισθητή η απουσία και εσύ συνεχίζεις να βασανίζεσαι!

Διάβασε επίσης: 3 χρόνια blogging- τα συναισθήματα μου μέχρι σήμερα!

Δε θες να έρθουν τα Χριστούγεννα, οι γιορτές, οι αργίες. Γενικά όλα αυτά τα πρώτα δε τα θες. Όπως εγώ τώρα, που δε θέλω να έρθουν τα Χριστούγεννα, και φυσικά δε τα περιμένω με την ίδια λαχτάρα όπως τις προηγούμενες χρονιές. Θέλω απλά να κοιμηθώ και να ξυπνήσω το 2019,  να μη καταλάβω απολύτως τίποτα!

Όμως η ζωή  συνεχίζεται, και πρέπει να συνεχίσεις και εσύ να ζεις! Αυτό άλλωστε θα ήθελε και αυτός που φεύγει από κοντά σου και εσύ μένεις πίσω. Σίγουρα θα πενθήσεις, θα κλάψεις, θα φορέσεις μαύρα (αν και πιστεύω ότι δε δείχνουν τα μαύρα το πένθος) .Κάποια στιγμή πρέπει να σηκώσεις το κεφάλι και να προχωρήσεις! Σίγουρα δε θα είναι τίποτα ίδιο όπως πριν, αλλά μπορούμε εμείς να προσπαθήσουμε να το κάνουμε έστω και νοερά να είναι. Η αγάπη μας γι’ αυτούς τους ανθρώπους , η σκέψη και μια θέση πάντα στη καρδιά μας μπορούν να απαλύνουν λίγο το πόνο μας! Σίγουρα μας βλέπουν , μας ακούν και ζουν ανάμεσα μας, μέσα από εμάς και τη σκέψη μας.

Εσύ τι πιστεύεις τελικά; Είναι ο χρόνος ο καλύτερος γιατρός; Γράψε μου την άποψη σου, και που ξέρεις μπορεί να έχουμε τα ίδια συναισθήματα…

Μη ξεχνάτε, να κάνετε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK, για να μη χάνετε κανένα άρθρο!!!