3 χρόνια blogging- τα συναισθήματα μου μέχρι σήμερα!

0

Αν με ρωτούσε κάποιος πριν πέντε χρόνια τι είναι το blogging σίγουρα θα τον κοιτούσα με μεγάλη απορία.

Από τον Αύγουστο του 2015 όμως μπήκα και εγώ σ’ αυτόν τον μαγικό κόσμο. Αφού λοιπόν έψαξα πως μπορώ να φτιάξω το δικό μου blog ξεκίνησα και το στήσιμο του. Ποιος να μου το ‘λεγε , ότι εγώ που δεν ήξερα καλά καλά ούτε τον υπολογιστή να ανοίξω θα δημιουργούσα το δικό μου blog.

Πάντα μου άρεσε να γράφω, να αποτυπώνω τις σκέψεις μου. Νιώθω ότι εκφράζομαι. Καθώς λοιπόν νέα μανούλα τότε και με ιστορίες που θέλει να τις μοιραστεί δε θα μπορούσα να μην το “βαφτίσω” Mama’s Stories, και φυσικά η θεματολογία θα αφορούσε μανούλες και παιδιά.

Πηγή έμπνευσης λοιπόν η κόρη μου Χαριτίνη . Αυτό το υπέροχο πλάσμα (μαμά κουκουβάγια) είναι η αιτία να βρεθώ και εγώ στον μαγικό κόσμο του blogging.

Ο λόγος που άρχισα να bloggαρω είναι γιατί απλά ήθελα να ξεφύγω απο τη καθημερινή ρουτίνα. ήμουν εργαζόμενη μαμά με ελάχιστο χρόνο και καθόλου προσωπικό χρόνο εννοείται και έπρεπε να τα καταφέρω όλα. Να δουλέψω, να περιποιηθώ το παιδί, να ασχοληθώ με το σπίτι , να μαγειρέψω, να σιδερώσω και φυσικά ό,τι άλλο κάνει μια γυναίκα στο σπίτι. Δεν είχα χρόνο, έπρεπε όμως να βρω ένα τρόπο να ξεφύγω και νομίζω τον βρήκα. ‘Οταν άνοιγα τον υπολογιστή να ασχοληθώ με το blog γινόμουν άλλος άνθρωπος , ηρεμούσα, χαλάρωνα. Για μένα ήταν και είναι ψυχοθεραπεία, το αγαπώ.

Δυσκολίες αντιμετώπισα πολλές σαν νέα στο χώρο. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν το στήσιμο του  blog και να μάθω να διαχειρίζομαι όλο αυτό που ήταν τόσο “ξένο” για ‘μένα αλλά και συνάμα τόσο όμορφο και δημιουργικό. Και τα κατάφερα!

Νιώθω λοιπόν ικανοποιημένη που κατάφερα να bloggαρω, και να κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα. Περισσότερο όμως νιώθω χαρούμενη, γιατί εξελίσσομαι και έχω ακόμα μεγαλύτερα όνειρα για το “δεύτερο” παιδάκι μου. Για ‘μένα πλέον είναι όνειρο ζωής να γίνει το μεγαλύτερο γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό, παρέχοντας συμβουλές και οδηγούς που αφορούν τις μητέρες, τα παιδιά, την υγεία, την διατροφή κ.α. Και θα τα καταφέρω!!!

Είμαι μία μαμά με ιστορίες που θέλει να τις μοιραστεί! Εδώ θα μιλήσουμε για τα παιδιά -τους θησαυρούς μας!-, για θέματα ιατρικής φύσεως μα και για θέματα Ψυχολογίας, θα μαγειρέψουμε, και θα αγαπήσουμε τον εαυτό μας μέσα από όλα όσα κάνει καθημερινά μία μητέρα!

Αν είσαι και εσύ μια μαμά με ιστορίες που θέλει να τις μοιραστεί έλα στην παρέα μας! Η ομάδα του mamasstories.gr σε περιμένει! Επικοινώνησε μαζί μας ΕΔΩ

Αφιερωμένο στη κόρη μου Χαριτίνη!