Ξυπνάς μια μέρα και είσαι 30,τα πρώτα -άντα. Όταν ήμουν μικρή η ιδέα να κλείσω τα 30 εκτός ότι έμοιαζε πολύ μακρινή ήταν και πολύ τρομακτική. Συνειδητοποιείς ότι ζεις σε αυτό τον κόσμο τριάντα ολόκληρα χρόνια. Και ξυπνάς αυτή τη μέρα που αρχικά σε πιάνει μια τρέλα να το πω;;

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι κάθε νεότερος άνθρωπος από σένα σού φαίνεται πολύ νέος. Αρχικά σκέφτηκα ότι το πήρα λίγο βαριά και το ξανασκέφτηκα. Φτάνοντας στα τριάντα θεωρώ ότι είσαι πιο συνειδητοποιημένος και πιο ώριμος από ποτέ. Ξέρεις τι θέλεις, τι ζητάς και τι ψάχνεις από τη ζωή σου και τους γύρω σου. Έχεις κάνει τις επιλογές σου, έχεις αποκτήσει τις εμπειρίες σου και έχεις μάθει από τα λάθη σου. Σ’ αυτά τα πρώτα -άντα αρχίζεις να ηρεμείς πια σαν άνθρωπος και να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μαθαίνεις να εκτιμάς τη ζωή και αυτά που σου δίνονται αποβάλλοντας την απληστία της προηγούμενης δεκαετίας.

Δείτε επίσης: 3 χρόνια blogging- τα συναισθήματα μου μέχρι σήμερα!

τα πρώτα -άντα

Μήπως τα πρώτα -άντα είναι το έναυσμα για νέα ξεκινήματα;

  • Είσαι πιο συνειδητοποιημένος
  • Είσαι πιο ώριμος
  • Μπορείς να ξεχωρίσεις ανθρώπους

Έπιασα τον εαυτό μου να αναπολεί στιγμές σε αυτά τα 30 χρόνια.. Με κάποιες στιγμές γέλασα με κάποιες μελαγχόλησα και με κάποιες δάκρυσα! Σήμερα λοιπόν τα γενέθλια μου με βρίσκουν παντρεμένη, μαμά και blogger. Φυσικά και όταν ήμουν μικρή δεν ήξερα πως τα πρώτα -άντα θα με βρουν έτσι όσο και αν με τρόμαζε αυτή η μέρα!

Σήμερα είμαι όμως λίγο πιο μελαγχολική για την απουσία του μπαμπά μου!!! Μου έλειψε αυτή η ευχή σήμερα.. Μου έλειψε η φωνή του να μου λέει να τα εκατοστήσεις Βαρβάρα και να είσαι πάντα καλά! Μου έλειψε που δεν τον άκουσα να μου λέει πήγαινε να πάρεις μια τούρτα από εμένα! Εύχομαι μπαμπά μου να με σκέφτηκες λίγο σήμερα και να έκανες μια ευχή και για μένα από εκεί ψηλά..

Ξυπνάς μια μέρα και είσαι 30, τα πρώτα -άντα! Και για μένα αυτή η μέρα είναι σήμερα!

Τελικά νομίζω ότι μάλλον άδικα με φόβιζαν τα πρώτα -άντα..Δεν βρίσκω τίποτα κακό σε αυτή την ηλικία πάρα μόνο το 3 που αντικαθιστά το 2. Και τι έγινε;; Τίποτα! Άλλωστε θα έρθουν και άλλα -άντα, στα πρώτα είμαι ακόμα ε;; Έχω χρόνο!