Μήπως παλεύεις και εσύ με τα κιλά σου;Ήρθε η ώρα της αλλαγής. Ναι καλά κατάλαβες, παλεύω και εγώ χρόνια.. Σήμερα θα σου μιλήσω για τα κιλά μου και για την μόνιμη μάχη μου μαζί τους.. Ήρθε νομίζω η ώρα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου εμπειρία και πως αποφάσισα να κερδίσω αυτή τη μάχη. Ίσως κάποιες με νιώσετε και ταυτιστείτε με τη χρόνια μάχη μου..

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα πάντα παραπανίσια κιλά και ήμουν στρουμπουλό μωρό. Θυμάμαι τους γονείς μου να προσέχουν την διατροφή μου σε αντίθεση με την αδερφή μου που τη παρακινούσαν να φάει επειδή ήταν πολύ αδύνατη.

Μικρή δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση μου. Βέβαια τι σημασία να δώσει ένα κοριτσάκι του δημοτικού; Ήταν και άλλες εποχές τότε… Τα χρόνια όμως πέρασαν και η εποχή της εφηβείας δεν άργησε πολύ να έρθει. Και τότε άρχισαν τα πρώτα θέματα με το βάρος και την εμφάνιση χωρίς όμως να έχω πολλά παραπάνω κιλά. Απλά ήμουν πιο γεματούλα . Άρχισα να προσέχω τη διατροφή μου και την εμφάνιση μου από τότε.

Όταν πήγαινα στο Λύκειο ξεκίνησα τη πρώτη μου δίαιτα , και από τότε πάντα κάνω δίαιτα.. Ενώ έχασα κάποια κιλά δεν κατάφερα να τα κρατήσω, και πάμε πάλι από την αρχή δίαιτα.. Και γενικά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα κάνω δίαιτα!

Αυτό που με κούρασε πάρα πολύ ήταν τα λόγια μερικών συγγενών και φίλων και πολλές φορές αγνώστων. Σχόλια του τύπου “είσαι ωραία κοπέλα αλλά πρέπει να χάσεις κιλά” ηχούσε στα αυτιά μου κάθε μέρα. Και καλά να στα πει ένα δικός σου άνθρωπος αλλά και ένας που βλέπεις πρώτη φορά με ξεπερνούσε.

Γιατί θα πρέπει όλοι εμείς που έχουμε παραπάνω κιλά να ακούμε τέτοιου είδους σχόλια; Γιατί θα πρέπει να απολογηθώ στον οποιονδήποτε; Γιατί πρέπει να νιώθω άσχημα με τα λόγια του κάθε άγνωστου;; Όλοι εσείς αναρωτηθήκατε ποτέ ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος λόγος για τα παραπάνω κιλά;; Ή μάλλον καλύτερα σκεφτήκατε ποτέ να μη το σχολιάσετε καν;;

Το τελευταίο καιρό ομολογώ ότι δε μου άρεσε πολύ η εικόνα μου. Σκέψεις μου βασάνιζαν το μυαλό και είπα ΤΈΛΟΣ.. Αρχίζω δίαιτα! Ναι λοιπόν πήρα την απόφαση αυτή τη μάχη να τη κερδίσω πρώτα για μένα και μετά για την υγεία μου. Αποφάσισα να απαλλαγώ μια και καλή από τα περιττά κιλά, να μάθω να τρώω σωστά, και κυρίως να τολμώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στο καθρέφτη!

Σ’αυτή μου τη προσπάθεια συνοδοιπόρος θα είναι ο Μιχαήλ Μακρινάκης από το NewDiet Club Online . Ο άνθρωπος που θα με βοηθήσει να βρω τον εαυτό μου και κυρίως να τον αγαπήσω! Μαζί σας θα μοιράζομαι τη πορεία μου και τη εξέλιξη της δίαιτας καθώς και μερικά από τα γεύματα μου.

Αν είσαι στην ίδια φάση με εμένα και αποφάσισες να δώσεις αξία στον εαυτό σου γιατί δε θα το κάνει κανένας άλλος ο Μιχαήλ Μακρινάκης είναι ο άνθρωπος σου! Και επειδή οι προσπάθειες πρέπει να αμείβονται όσες από εσάς συνεργαστούν μαζί του για απώλεια βάρους, με τον κωδικό ΜΑΜΑ88 που θα τον αναφέρουν στην επικοινωνία τους, θα έχουν έκπτωση 10%.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τον Μιχαήλ Μακρινάκη ΕΔΏ

Ακολούθησε με στο instagram για να βλέπεις όλα τα stories μου που αφορούν τη δίαιτα!