Βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού , γάμοι και βαφτίσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και σίγουρα θα είσαστε καλεσμένες κάπου. Τι να φορέσεις καλεσμένη σε γάμο/βάφτιση;

Αρχικά αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι :

  • που είναι ο γάμος ή η βάφτιση
  • τι ώρα είναι
  • είναι κοντινό πρόσωπο;

Αυτά είναι τα βασικά για να ξεκινήσεις γιατί η κάθε περίσταση έχει και το ανάλογο dress code. Εγώ σήμερα θα σου δείξω τι να φορέσεις καλεσμένη σε γάμο/βάφτιση σε τρεις διαφορετικές περιστάσεις και εσύ μπορείς να εμπνευστείς και να το προσαρμόσεις στη δική σου.

Τι να φορέσεις καλεσμένη σε γάμο/βάφτιση

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Καλεσμένη σε γάμο/βάφτιση σε νησί.

Βρίσκεσαι καλεσμένη σε γάμο/βάφτιση σε νησί ; τι καλύτερο; Συνδυάζεις και διακοπές μαζί. Εδώ οι ρυθμοί είναι πολύ χαλαροί και το dress code επίσης . Άσε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και τις επίσημες τουαλέτες για άλλη φορά.
Ένα μάξι αέρινο φόρεμα με σανδάλια είναι ιδανικό. Σου φαίνεται απλό; Κι όμως δεν είναι με τα κατάλληλα κοσμήματα , ένα ωραίο βάψιμο και μια ανάλαφρη μπούκλα , μπορείς να εντυπωσιάσεις.

Καλεσμένη σε γάμο/βάφτιση στη πόλη.

Βρίσκεσαι καλεσμένη σε γάμο/βάφτιση στη πόλη; Εδώ μπορείς να βάλεις μια ολόσωμη φόρμα με ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο. Προσοχή όμως μην υπερφορτώσεις το look γιατί το too much είναι ξεπερασμένο.

Καλεσμένη στο γάμο της κολλητής.

Σ’ αυτή τη περίπτωση θέλουμε πολύ προσεγμένη εμφάνιση αντάξια της περίστασης μιας και είναι επίσημη χωρίς όμως να κλέψεις τη παράσταση της νυφούλας. Μάξι φόρεμα ή μια αέρινη παντελόνα με ένα εντυπωσιακό τοπ είναι δυο πολύ σικάτες επιλογές.

DON’T!!!!
Ότι κι αν επιλέξεις να φορέσεις ,απαγορεύεται να φορέσεις λευκό φόρεμα ή total white.