Παιδική μόδα:Τι παπούτσια να πάρω στη κόρη μου; Stylish μπαλαρίνες, μποτάκια, sneakers είναι κάποια απ’ αυτά..
Σιγά σιγά χειμωνιάζει και εσύ ξεκινάς να φτιάχνεις ντουλάπες. Συνειδητοποιείς όμως πως το ποδαράκι της έχει μεγαλώσει και τα περσινά δε της κάνουν , μιας και τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Έτσι ξεκινάς την έρευνα για να βρεις παπουτσάκια για τη μικρή σου .

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Τι παπούτσια να πάρω στη κόρη μου;

  • Διάλεξε ανάμεσα σε λευκά sneakers, αρβυλάκια, μπαλαρίνες σε ιδιαίτερα print. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε τα σχέδια στη παιδική μόδα, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα δικά μας, κάτι που τα κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακά και στιλάτα.
  • Μπορεί εσύ σαν μαμά να μετράει η γνώμη σου λίγο παραπάνω αλλά μπορείτε να δείτε τα ψώνια σαν παιχνίδι. Πηγαίνετε να τα διαλέτε παρέα και παράλληλα μπορείς να της μάθεις και πως να τα συνδυάζει.
  • Σίγουρα θα θες να πάρεις πιο ιδιαίτερα αλλά πρώτα σκέψου για τι σκοπό τα παίρνεις γιατί σίγουρα πάνω απ’ όλα θα χρειάζεται ένα ζευγάρι για παιχνίδι.
  • Μην επενδύεις σε ποιο καλά παπούτσια για ειδικές περιστάσεις αν δε τα ‘χει ανάγκη. Όσο stylish κι αν είναι κινδυνεύει να μείνει αφόρετο στη ντουλάπα μέχρι να το χαρίσεις γιατί το ποδαράκι της θα ‘χει μεγαλώσει.
  • Επίσης μποτάκια μπορείς να της πάρεις μισό με ένα νούμερο πιο μεγάλα. Τα άλλα πρόσεξε να κάνουν καλή εφαρμογή γιατί αν της είναι λίγο μεγάλο πιθανόν να της μπαινοβγαίνει όταν περπατάει, τρέχει ή παίζει και να μη τη βολέψουν.
  • Πολύ σημαντικό να δοκιμάσει το παπούτσι πριν το αγοράσετε γιατί το καθένα έχει διαφορετική φόρμα. Ζήτησε από τη πωλήτρια να το δει στο ποδαράκι της , εκείνη ξέρει κάτι παραπάνω και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό νούμερο.

Δείτε επίσης: Mother – daughter twinning