Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 22 έως 28 Ιουλίου 2019 για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας. Πως θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

Μια όμορφη εβδομάδα ξεκινά, καθώς ο Ήλιος την Τρίτη 23/7/2019 περνάει στον Λέοντα και ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι, τη χαρά και τη διάθεση για αισθησιασμό. Με τον Ήλιο στο ζώδιο της κυβέρνησης του είναι γεγονός ότι επιδιώκουμε να περάσουμε μοναδικές στιγμές με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία, να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας και να απολαύσουμε κάθε στιγμή της ζωής. Προσοχή όμως, γιατί μπορεί να εγκλωβιστούμε στον εγωκεντρισμό και αυτό να δημιουργήσει δυσαρέσκεια στους γύρω μας. 

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ήλιος και Αφροδίτη στον Λέοντα: Το συναίσθημα εκτοξεύεται

Την Πέμπτη 25/7/2019, ο Άρης στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη, δίνοντας μας την ευκαιρία να κινηθούμε δραστικά προς όποια κατεύθυνση μας ενδιαφέρει στη ζωή μας και στο να εξελιχθούμε. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι αυτές τις μέρες έχουμε την ενεργητικότητα, το δυναμισμό και την εύνοια των άστρων με το μέρος μας, γεγονός που μπορεί να μας βοηθήσει στους μελλοντικούς μας στόχους. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) που είναι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου. Τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν σημαντικές κινήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που μπορούν να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για αυτούς.

Την ίδια μέρα η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα σε οικογενειακό επίπεδο και να λύσουμε ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν, δείχνοντας κατανόηση και διάθεση να αφήσουμε πίσω μας ότι μας έχει στεναχωρήσει. Σημαντικό είναι να μην επικεντρωθούμε μόνο στις δικές μας ανάγκες και να έχουμε τις κεραίες ανοιχτές για να αντιληφθούμε τι θέλουν οι γύρω μας. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα την Κυριακή 28/7/2019 ενισχύοντας την ανάγκη για διακοπές, διασκέδαση και φλερτ. Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει στο να περάσουμε όμορφα και να πρωταγωνιστήσουμε στο αισθηματικό παιχνίδι. Είμαστε πιο γενναιόδωροι, περισσότερο εγκάρδιοι, ανοιχτοί στο να αγαπήσουμε για να περάσουμε εκπληκτικές στιγμές με τον σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε, γιατί μπορούμε να γίνουμε εγωιστές και αυτό θα μας στοιχίσει στις σχέσεις με τους γύρω μας. Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μας φίλοι!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 22 έως 28 Ιουλίου 2019

Κριός

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου προμηνύεται πολύ καλή για εσένα και σίγουρα πολύ καλύτερη σε σύγκριση με τις προηγούμενες. Στις 23/7 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο που κυβερνά -το Λέοντα- και σου χαρίζει αισιοδοξία και θετική διάθεση. Επιτέλους θα ξαναβρείς τη διάθεσή σου για να κάνεις διακοπές, να χαλαρώσεις παρέα με φίλους και να περάσεις όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις να σε συντροφεύσουν. Στις 25/7 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει μία ημιτελή ιστορία.  Στο τέλος της εβδομάδας και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα δίνοντάς σου πολλές ευκαιρίες στην αισθηματική σου ζωή.

Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 28/7, δείχνει πως ξεκινά μία ιδιαίτερα καλή περίοδος -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση το επόμενο διάστημα προμηνύεται πολύ καλό για να περάσει ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σου, να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις. Στις 25/7 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ευνοϊκή για εσένα που θέλεις να προσπαθήσεις μία επανασύνδεση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να επιτύχεις κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους καθώς το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη στις 25/7 θα σε κάνει να πάρεις ρίσκο τα οποία θα σου βγουν. Η εύνοια θα σε ακολουθεί ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσες να βρεις το δίκιο σου σε κάτι που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, αλλά δεν το έβρισκες!

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους, να ασχοληθείς με το σπίτι σου και κάποιες δουλειές που απορρέουν από αυτό ακόμα και για να αλλάξεις σπίτι αν το θέλεις! Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη είναι πολύ ευνοϊκό για να κλείσεις ένα ζήτημα που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σου ή ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου. Στις 28/7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφες στιγμές εντός της οικογενειακής εστίας.

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις μία ευκαιρία να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν μεταξύ σας υπήρχε κάτι και στο παρελθόν αλλά για διάφορους λόγους δεν εξελίχθηκε. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 25/7 θα ευνοήσει πολύ την επαφή με κάποιον που υπήρξε στη ζωή σου. Στις 28/7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και να περάσετε χρόνο μαζί, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να σε προσεγγίσει κάποιος που μαζί του θα νιώθεις πολύ οικεία και θα μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να ξεμπερδέψεις με επαγγελματικά ζητήματα τα οποία είχανε μείνει ημιτελή το προηγούμενο διάστημα και σε ταλαιπωρούσαν για αρκετό καιρό. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη σε βοηθά να περάσεις από τη σκέψη στη δράση και να βγεις κερδισμένος από αυτό. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα αλλάξει προς το καλύτερο και την οικονομική σου κατάσταση.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά πολύ δυναμικά για εσένα καθώς η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 σε βοηθά να δείξεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο. Το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο με κοινωνικές υποχρεώσεις οι οποίες κάθε άλλο παρά δυσάρεστες θα είναι και θα σε γεμίζουν με ενέργεια καθώς θα σου δίνουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη θα βοηθήσει ιδιαίτερα εσένα που είσαι ελεύθερος φέρνοντας σου τύχη στα αισθηματικά σου ζητήματα. Στις 28/7 περνά και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζοντας μία πολύ καλή περίοδο για να κάνεις νέες γνωριμίες, ταξίδια και αγορές!

Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνιακή σου διάθεση και θα σε κάνει να τραβάς τα βλέμματα οπουδήποτε και αν βρεθείς. Αυτό είναι πολύ καλό για εσένα καθώς θα φέρει αρκετούς τους ανθρώπους κοντά σου που θα τους κάνεις την καλύτερη εντύπωση. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία από τον Τοξότη σου λέει να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει, καθώς οι πιθανότητες να επιτύχεις το «στόχο» σου είναι με το μέρος σου. Στις 28/7 η είσοδος Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει νέες γνωριμίες σε γιορτές, γάμους, γενέθλια και επαφές με το συγγενικό σου περιβάλλον.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 θα βοηθήσει να γίνει μία επαγγελματική συμφωνία ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Στις 25/7 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο δείχνει πως μία επαγγελματική πρόταση μπορεί να επιστρέψει και αυτή τη φορά να είναι προς όφελός σου. Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου σε οποιοδήποτε επαγγελματικό ζήτημα και αν ανοίξεις αυτή την εβδομάδα, είναι πως ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια εμπόδια.

Καρκίνος

Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 δείχνει πως θα αλλάξεις τελείως τις προτεραιότητές σου αυτή την εβδομάδα, στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα. Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και να μην βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Στις 25/7 η σύνοδος της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αναμνήσεις από ανθρώπους του παρελθόντος. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στο τέλος της εβδομάδας δείχνει πως ξεκινάει μία καλή περίοδος για να καταφέρεις να διευθετήσεις καλύτερα τα οικονομικά σου ή να ξεκινήσεις αποταμίευση.

Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 δείχνει πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτόν που θα σου δείξει με τον τρόπο του πως είναι εδώ για εσένα. Το επόμενο διάστημα θα αναζητήσεις κάτι σταθερό στον αισθηματικό τομέα για αυτό προσπάθησε να μην παρεκκλίνεις καθώς στις 25/7 η σύνοδος της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου, μπορεί να σε «γυρίσει» σε ανθρώπους του παρελθόντος. Στις 28/7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα αρχίσουν να μπαίνουν σταθερές βάσεις στην προσωπική σου ζωή και μία νέα γνωριμία προμηνύεται πολύ καλή.

Το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με τον Δία που βρίσκεται στον Τοξότη στις 25/7 θα σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι στον επαγγελματικό σου τομέα. Αυτό που χρειάζεται είναι να προσέξεις τυχόν αλαζονικές συμπεριφορές οι οποίες θα σε κρατήσουν πίσω. Στις 28/7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να φέρει μία νέα επικερδή συμφωνία στον επαγγελματικό τομέα, η οποία θα συνοδεύεται και από κάτι έξτρα στον οικονομικό.

Λέων

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται πολύ καλή για εσένα και θα σου δείξει με κάθε τρόπο πως θα αφήσεις πίσω σου τη βαριά διάθεση αλλά και το παρασκήνιο του προηγούμενου καιρού. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου στις 23/7 σηματοδοτώντας μία ανέμελη περίοδο, αν βέβαια μπορέσεις να κατευνάσεις λίγο τη νευρική διάθεση που θα σε πιάνει κατά διαστήματα. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη είναι πολύ βοηθητικό για να φλερτάρεις και να κανείς θετική εντύπωση οπουδήποτε και αν επιλέξεις να βρεθείς. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου δείχνοντας πως ξεκινά μία πολύ καλή περίοδο και για τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σου στις 23/7 και είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στο τέλος της εβδομάδας δείχνει πως έρχεται μία πολύ καλή περίοδος για τα αισθηματικά σου ζητήματα.  Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να περνάς περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σου καθώς αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να αναζωπυρώσετέ το πάθος μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η οι κοινωνικές συναναστροφές θα σε βοηθήσουν να κάνεις γρήγορα μία γνωριμία η οποία θα σου μείνει αξέχαστη.

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται πολύ καλή για να δείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες καθώς η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σου στις 23/7 θα σε βγάλει στη σκηνή! Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα δημιουργηθούν καθώς είναι σίγουρο πως θα κάνεις εντύπωση. Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις είναι η υπερ-αισιοδοξία με την οποία θα αντιμετωπίσεις κάποια ζητήματα με αποτέλεσμα να μην τα δεις όπως είναι,αλλά όπως θα ήθελες να είναι. 

Παρθένος

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 σηματοδοτεί μία περίοδο εσωστρέφειας η οποία όμως θα είναι πολύ βοηθητική σε περίπτωση που θέλεις να οργανώσεις καλύτερα νέα πρότζεκτ είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 25/7 η σύνοδος της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να φέρει μία συνάντηση μέσω των ανθρώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος με ένα πρόσωπο που υπήρξε κάτι μεταξύ σας κατά το παρελθόν. Στις 28/7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα είσαι επιρρεπής σε «μυστικές» συναντήσεις σε προσωπικό επίπεδο!

Το πέρασμα του Ήλιου αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 23 και 28/7 αντίστοιχα δείχνουν πως θα έχεις μία ροπή να κρατάς τα αισθηματικά σου ζητήματα μυστικά. Βέβαια αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε ιδιαίτερη εσωστρέφεια και αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η απομάκρυνση σου μπορεί να παρερμηνευθεί. Δώσε προσοχή σε επιστροφές ανθρώπων του παρελθόντος καθώς θα έχεις την τάση να εμπλακείς σε μία σχέση η οποία με κάποιο τρόπο θα κρατηθεί μυστική.

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα από τις 23/7 δείχνει πως θα υπάρξει παρασκήνιο σε αυτό τον τομέα. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη είναι μία πολύ θετική όψη για να βγεις μπροστά σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και να τα καταφέρεις. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέχεις καθώς οι κινήσεις σου μπορεί να εγείρουν συζητήσεις!

Ζυγός

Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 είναι μία ιδιαίτερα θετική μετακίνηση για εσένα καθώς το προηγούμενο διάστημα οι επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις δεν σε άφησαν να χαλαρώσεις όσο θα ήθελες. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν επεδίωξε να βρεθείς με φίλους σου, να παρακολουθήσεις ένα πολιτιστικό δρώμενο που θέλεις και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς χρειάζεται να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να φλερτάρεις και να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. 

Αυτή την εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσεις ξανά ένα άτομο του παρελθόντος σε περίπτωση που είναι κάτι το οποίο επιθυμείς, καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 25/7 δείχνει επιστροφές ανθρώπων στη ζωή σου.  Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς στις 28/7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι πολύ πιο βοηθητική για να δεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και πως πρέπει να διαχειριστείς ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Η κατάσταση στα επαγγελματικά σου ζητήματα θα αρχίσει να γίνεται ολοένα και λιγότερο αγχωτική αυτή την εβδομάδα καθώς η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7, θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε έναν άλλον τομέα πέρα αυτού που σε απασχολούσε μέχρι τώρα έντονα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν επαγγελματικά θέματα τα οποία πρέπει να διευθετήσεις όμως σίγουρα ο τρόπος που θα τα βλέπεις θα είναι περισσότερο αισιόδοξος και λιγότερο αγχωτικός, με αποτέλεσμα να κάνεις πολύ καλύτερες κινήσεις σε αυτά. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη στις 25/7 το οποίο δίνει εύνοια στις κινήσεις σου.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξουν κάποια θέματα επαγγελματικού χαρακτήρα τα οποία θα σε απασχολήσουν αρκετά καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στην επαγγελματική σου εικόνα. Ακόμα είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις οι οποίες θα αποτελέσουν εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 25/7 η σύνοδος της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας με κάποιον που στο παρελθόν υπήρξε μία αισθηματική ιστορία μεταξύ σας.

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 25/7 δείχνει πως ίσως αρχίζεις και έχεις δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επιστροφή σου σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αυτό θα γίνει με αφορμή μία συνάντηση που μπορεί να έχετε η οποία ενδέχεται να είναι ακόμα και τυχαία όμως θα είναι αρκετή να ξυπνήσει αναμνήσεις. Στις 28/7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα υπάρξει κάποιος που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται ο σύντροφός σου να σε εκπλήξει ευχάριστα με κάτι θα σου πει.

Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα στις αρχές της εβδομάδας δείχνει πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές σου. Εκμεταλλεύσου το ζήλο που θα έχεις για αυτά καθώς τώρα μπορείς να προωθήσεις πολύ πιο εύκολα πράγματα τα οποία είχες στο νου σου, όμως το προηγούμενο διάστημα φάνταζε πολύ δύσκολη η υλοποίηση τους. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη θα σε οδηγήσει να κάνεις μία κίνηση ματ που αφορά ένα επαγγελματικό σου ζήτημα από την οποία ενδέχεται να κερδίσεις και κάποια έξτρα χρήματα.

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα θα αποτελέσει την αρχή του καλοκαιριού για εσένα καθώς η είσοδος του Ηλίου στο Λέοντα στις 23/7 και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 28/7 δείχνει πως τα καλά τώρα ξεκινούν! Η εβδομάδα ενδείκνυται για να κάνεις μία εκδρομή σε κοντινό προορισμό ή ακόμα και ένα ταξίδι στο εξωτερικό καθώς και για να γνωρίσεις νέο κόσμο και να περάσεις καλά μαζί με την παρέα σου! Οτιδήποτε σου φτιάχνει το κέφι ευνοείται ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα για αυτό επικεντρώσου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε κάνουν να περνάς καλά. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως η ημέρα θα είναι πολύ βοηθητική για να καταφέρεις κάτι που θέλεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στο τέλος της εβδομάδας δείχνει πως τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή θα αρχίσουν να πηγαίνουν πολύ καλά είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά μέσω των ανθρώπων του ευρύτερου σου περιβάλλοντος ή με αφορμή ένα ταξίδι το οποίο έχεις προγραμματίσει να κάνεις. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για νέες γνωριμίες σε γενικότερο πλαίσιο και σίγουρα θα φέρει φλερτ από ανθρώπους που δεν περιμένεις!

Το μυαλό σου δεν θα βρίσκεται τόσο στα επαγγελματικά ζητήματα αυτή την εβδομάδα καθώς ακόμα και αν έχεις δουλειά θα ψάχνεις ευκαιρίες να την τελειώσεις γρήγορα προκειμένου να μπορέσεις να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που θέλεις εσύ! Παρόλα αυτά θα υπάρξουν ευκαιρίες και για τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η είσοδος του Ήλιου αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει τύχη σε αυτά. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται και εκείνος το Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως η επίτευξη ενός επαγγελματικού ζητήματος είναι πολύ πιθανό σενάριο.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα μία θέση από την οποία θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις καλύτερα οικονομικές συμφωνίες αλλά και συναλλαγές που έχεις με τράπεζες, δημόσιους οργανισμός και το δημόσιο τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Στις 25/7 η σύνοδος της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως ίσως υπάρξουν σκέψεις σχετικά με την «αναθέρμανση» μιας σχέσης που είχες κατά το παρελθόν. Στο τέλος της εβδομάδας και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα υποδηλώνοντας πως με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσεις να έχεις κέρδος είτε μέσω της δουλειάς σου είτε μέσω μιας σωστής διευθέτησης ενός οικονομικού ζητήματος.

Αυτή η εβδομάδα θα προσφέρει ευκαιρίες σε εσένα που θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος καθώς η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως θα είναι εύκολο να ανοίξεις ξανά αν το θελήσεις ένα δίαυλο επικοινωνίας με το παρελθόν. Καλό θα ήταν να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και να σκεφτείς προσεκτικά πριν αποφασίσεις να γυρίσεις σελίδα προς τα πίσω. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στο τέλος εβδομάδας εγκαινιάζει ένα ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα το οποίο θα σε βοηθήσει να αναθερμάνεις τη σχέση με το σύντροφό σου ή να έρθεις κοντά με ένα νέο πρόσωπο.

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς ενδέχεται σε κάποια από αυτά να υπάρχει παρασκήνιο και παρασκηνιακές ενέργειες τις οποίες δεν γνωρίζεις. Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 δείχνει πως αυτές οι ημέρες ευνοούν τις κινήσεις για οικονομικά ζητήματα αρκεί βέβαια να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψεις και όχι αποτέλεσμα παρορμητικών αποφάσεων. Το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότης στις 25/7 θα σου δώσει κίνητρο για να τολμήσεις κάτι το οποίο μέχρι τώρα σκέφτεσαι αλλά δεν αποφάσιζες να υλοποιήσεις.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται στη ζωή σου και παίζουν σημαντικό ρόλο για τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου καθώς η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει την ανάγκη για επιβεβαίωση από ανθρώπους που εκτιμάς και αγαπάς. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται και εκείνος στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεσαι στον Τοξότη θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να επιτύχεις έναν στόχο που έχεις βάλει και να το καταφέρεις. Στο τέλος εβδομάδας περνάει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζοντας μία πολύ καλή περίοδο για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 25/7 δείχνει πως ίσως έχεις μία «όχληση» από ένα πρόσωπο του παρελθόντος όμως είναι στο χέρι σου το πως θα επιλέξεις να τη διαχειριστείς. Απόφυγε παρορμητικές αποφάσεις που σχετίζονται με πισωγυρίσματα στο παρελθόν καθώς μπροστά σου θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για την αισθηματική σου ζωή. Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 και η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 28/7 δείχνει πως το επόμενο διάστημα είναι εξαιρετικό για να κάνεις το επόμενο βήμα στην αισθηματική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. 

Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα στις αρχές της εβδομάδας δείχνει πως είναι πιθανό να υπάρξουν προτάσεις για μία νέα συνεργασία από την οποία θα βγεις κερδισμένος. Σε αυτό συνηγορεί και το πέρασμα της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στο τέλος εβδομάδας που φέρνει καλές οικονομικές απολαβές από μία νέα ή μία ήδη υπάρχουσα συνεργασία. Σε γενικότερο πλαίσιο αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για τα επαγγελματικά σου ζητήματα για αυτό προσπάθησε να ασχοληθείς με αυτά καθώς οι ευκαιρίες να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοένα και αυξάνονται.

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 υπενθυμίζοντας σου αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και δουλειές της καθημερινότητας με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς άμεσα. Παρόλα αυτά οι ευκαιρίες για διασκέδαση και χαλαρές στιγμές δεν θα λείψουν καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο στις 25/7 δείχνει συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος οι οποίες θα σε χαροποιήσουν. Στις 28/7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα τα φέρει τα εύσημα και την αναγνώριση στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει άλλη μία ευκαιρία για να δεις ξανά μία σχέση του παρελθόντος καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 25/7 δείχνει πως με ένα μαγικό τρόπο το παρελθόν θα μπλεχτεί με το παρόν. Σε κάθε περίπτωση αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις σου καθώς αυτές μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη σχέση που έχεις δημιουργήσει μαζί του. Στις 28/7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα υπάρξει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενδεχομένως και κάποιο φλερτ!

Αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες ίσως σε κουράσουν όμως σίγουρα θα σε βοηθήσουν να δείξεις τις ικανότητες που έχεις στη δουλειά σου. Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 δείχνει εύνοια σε εργασιακά ζητήματα. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη υποδηλώνει πως θα είναι μία πολύ καλή μέρα για να διευθετήσεις επαγγελματικές και εργασιακές εκκρεμότητες. Ακόμα δεν αποκλείεται να φέρει και μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση ή μία προαγωγή στη δουλειά! 

ΠΗΓΗ: Myastro.gr