Στυλάτη μαμά στο παιδότοπο

0

Στυλάτη μαμά στο παιδότοπο.. Όταν έχεις μικρά παιδιά οι καλύτεροι έξοδοι σου τα σαββατοκύριακα είναι σε παιδότοπους. Έτσι μπορείς κι εσύ να ευχαριστηθείς το καφεδάκι σου και τα παιδιά θα περάσουν ευχάριστα παίζοντας. Τι μπορείς να φορέσεις όμως για να εισαι Στυλάτη μαμά στο παιδότοπο;

Δείτε επίσης: Παιδική μόδα: Τι παπούτσια να πάρω στη κόρη μου;


Εσύ σκέφτεσαι πως θες να βγεις να φτιαχτείς λιγάκι καθώς η ρουτίνα και το τρέξιμο της καθημερινότητας δε βρίσκεις χρόνο και γι’ αυτό. Εδώ χρειάζεσαι ένα αθλητικό look.


Ο παιδότοπος είναι ένα μέρος που πρέπει να είσαι άνετη, μία βελούδινη φόρμα είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι άνετη κι εσύ θα έχεις άνεση κινήσεων για να μπορείς να τρέξεις και με το παιδί σου αν σου το ζητήσει. Συνδύασε τη με ένα από t-shirt με κάποιο logo και μια εντυπωσιακή αθλητική ζακέτα με κουκούλα και sneakers.

Ποιος είπε πως δε μπορείς να είσαι κομψή με τη φόρμα; Ίσα Ίσα το απλό είναι και το πιο ωραίο. Είναι σημαντικό να έχουμε αίσθηση του που πάμε και να ντυνόμαστε κατάλληλος. Επέλεξε να παίξεις λίγο με τα χρώματα , τι κι αν είναι χειμώνας δε μπορούν να λείπουν απ’ το σύνολο σου.
Αν έχεις και κόρη μπορείτε να φορέσετε τα ίδια ρούχα και να ‘στε οι πιο όμορφες!