Ωχ! Ξέμεινα από eyeliner! Τι κάνω τώρα; Είμαι σίγουρη πώς αυτό σου έχει τύχει και εσένα!

Πόσες φορές δεν βρήκες το αγαπημένο σου eyeliner στο κατάστημα που το αγοράζεις , ή απλά σου ξεράθηκε το στυλό eyeliner σου; Ξέρεις ;  Είναι πολύ εύκολο να κάνεις τη γραμμή eyeliner, με ένα πολύ εύκολο τρόπο.

Το μόνο που θα χρειαστείς, είναι ένα λοξό πινέλο και μία μάσκαρα! Ναι μια μάσκαρα!  Πολύ απλά περνάς λίγο το λοξό σου πινέλο πάνω στο βουρτσάκι της μάσκαρα και voila! 

Δείτε επίσης: Eyeliner για πεσμένα βλέφαρα

Τώρα είσαι έτοιμη να κάνεις τη γραμμή!

Πώς σου φάνηκε αυτό το tip? Ελπίζω να σου φάνηκε χρήσιμο και να το χρησιμοποιήσεις την επόμενη φορά.

Δείτε επίσης: Πως να κάνεις τη πιο ωραία γραμμή eyeliner

Προηγούμενο άρθροΚέικ πορτοκαλιού με ολόκληρο πορτοκάλι
Επόμενο άρθροΣτυλάτη μαμά στο παιδότοπο
Η αγάπη μου για το μακιγιάζ κρατάει χρόνια. Από πολύ μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να πειραματίζομαι με σκιές και κραγιόν. Καθώς μεγάλωνα, το όνειρο μου έπαιρνε μορφή. Πλέον, μετά από 12 χρόνια στο χώρο, γνωρίζω πολύ καλά τις τεχνικές του μακιγιάζ, καθώς και τα κατάλληλα προϊόντα. Πολλές νύφες, ή απλώς γυναίκες που έχουν κάποιο σημαντικό event, με εμπιστεύονται. Η εμπιστοσύνη τους, με εμπνέει για να προχωρήσω κ να δημιουργήσω εναν "καμβά " πανω στο πρόσωπο τους Έχω τελειώσει Ιδιωτικό ΙΕΚ επαγγελματικου Μακιγιάζ και έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με νέες τεχνικές, τάσεις και προϊόντα. Επίσης έχω εργαστεί σε L'Oréal και Maybelline, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια δουλεύω ως ελεύθερος επαγγελματίας.