Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 23 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας. Πως θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

Δυναμικά αρχίζει η εβδομάδα καθώς τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό επικεντρώνοντας όλη μας την προσοχή στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Είναι γεγονός ότι έχουμε τη διάθεση να συνεργαστούμε και να κατανοήσουμε τους γύρω μας. Είναι επίσης πιθανόν να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, η ανάγκη για την τήρηση ισορροπιών μπορεί να μας οδηγήσει στο να καταπιέσουμε τις ανάγκες μας, την προσωπικότητά μας και τις επιθυμίες μας, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τους άλλους. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσουμε, γιατί μπορεί να μας οδηγήσει στο να υπομείνουμε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μας καλύπτουν. 

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μία όψη που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις οικονομικές συνεργασίες αλλά και στις αισθηματικές σχέσεις. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας, επειδή μπορεί να γίνουμε αυστηροί, καταπιεστικοί και απόλυτοι με το σύντροφό ή τους συνεργάτες μας, και να προκαλέσουμε εντάσεις. Η ήρεμη επικοινωνία εκείνη την ημέρα θα βοηθήσει στο να λυθούν τα προβλήματα και να δούμε με αισιοδοξία το μέλλον μας, βρίσκοντας τη χρυσή τομή στα όποια ζητήματα μας απασχολούν.

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, επικεντρώνοντας κυρίως την προσοχή μας σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική μας ζωή. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αυτό όμως θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή, γιατί η ένταση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη καταστάσεων. Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς εκφραζόμαστε, επειδή θα έχουμε την τάση να γίνουμε σκληροί και αμετακίνητοι στις θέσεις μας, επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος μας. Η ανάγκη για απόλυτο έλεγχο μπορεί να οδηγήσει σε άκρως συγκρουσιακές καταστάσεις, ιδιαίτερα με τον σύντροφο μας, που μπορεί να αποφευχθούν. Ας αφήσουμε τη διάθεση για χειρισμό και εξουσία στην άκρη και ας επικεντρωθούμε στην έκφραση της αγάπης μας, στο πάθος και τον αισθησιασμό. Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μας φίλοι! 

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 23 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019

Κριός

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/9 εγκαινιάζοντας μία περίοδο ενός μήνα με ευκαιρίες για επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία ή για να ρίξεις το βάρος σου στη δουλειά. Στις 28/9 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να φέρει τελεσίδικες αποφάσεις για κάποιες από τις σχέσεις που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως η διακοπή κάποιων σχέσεων που «πνέουν τα λοίσθια» το τελευταίο διάστημα, θα αφήσει χώρο για να έρθει κάτι καινούργιο.

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των σχέσεων το Ζυγό στις 23/9 και το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ καλό για να το αφιερώσεις στο σύντροφό σου και να «χτίσετε» μαζί κάποια κομμάτια της σχέσης σας, στα οποία υπάρχουν μελανά σημεία. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι εδώ και τώρα, όμως η παρόρμηση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μία λάθος επιλογή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 25/9 μπορεί να φέρει επαγγελματικές ευθύνες οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς όσο θα ήθελες με την προσωπική ζωή. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Ζυγό στις 28/9 μπορεί να σε οδηγήσει μέσα από μία ενδεχομένως δύσκολη διαδικασία σε κάτι πολλά υποσχόμενο.

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει ευκαιρίες για επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και προτάσεις για νέες συνεργασίες καθώς ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού τονίζοντας ιδιαίτερα το κομμάτι των συνεργασιών. Η νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο (Ζυγό) στις 28/9 θα σου δείξει ποιες από τις συνεργασίες σου χρειάζονται είτε ανανέωση είτε οριστική διακοπή. Προσπάθησε να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις καθώς θα είναι δύσκολο να τις πάρεις πίσω.

Ταύρος

Ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/9 δείχνοντας πως αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις καθώς και δουλειές της καθημερινότητας, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν κούραση. Επένδυσε τον ελεύθερο σου χρόνο στην ξεκούραση σου και μη φορτώνεις το πρόγραμμά σου με κοινωνικές υποχρεώσεις. Στις 28/9 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού θα σου υπενθυμίσει ζητήματα που σχετίζονται με σπουδές, σεμινάρια και ίσως σε κάνει να νιώσεις πιεσμένος. 

Οι εργασιακές υποχρεώσεις μπορεί να γίνουν η αφορμή για να έρθεις σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σου ιδιαίτερα αν δουλεύετε μαζί. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 25/9 δεν θα βοηθήσει να εξελιχθεί μία νέα γνωριμία, για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι έως και τα μέσα της εβδομάδας. Στις 28/9 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού δεν θα βοηθήσει σε ξεκαθαρίσματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, για αυτό προτίμησε να αφήσεις την εβδομάδα να κυλήσει χωρίς προστριβές…

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/9 δείχνει πως οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και δεν αποκλείεται να πάρεις ένα μπόνους στη δουλειά. Νέες ευθύνες ενδέχεται να προκύψουν αυτή την εβδομάδα όμως θα έχουν και την ανάλογη επιβράβευση. Στα μέσα της εβδομάδας ίσως νιώσεις πιεσμένος λόγω του τετραγώνου της Αφροδίτης από το Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, όμως θα σου δοθούν και ευκαιρίες να δείξεις τι αξίζεις, ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσεις λίγο από τον ελεύθερο σου χρόνο.

Δίδυμοι

Μία ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/9 δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα πάρουν το προβάδισμα αυτές τις ημέρες και θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Νέες γνωριμίες, διασκέδαση και φλερτ είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια μπορεί να συμβούν. Στις 28/9 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει αλλαγές σε σχέσεις με πρόσωπα που μέχρι τώρα θεωρούσες δεδομένα. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν δεν θέλεις να απομακρύνεις κάποιους ανθρώπους από κοντά σου, μιας και είναι πολύ πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο, αν δεν προσέξεις τον τρόπο που θα διαχειριστείς τις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Ζητήματα καρδιάς έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας ή μπορεί να ανανεωθεί ένας ήδη υπάρχων! Στις 25/9 μία δύσκολη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται και εκείνη στο Ζυγό και στον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος οι οποίες θα δημιουργήσουν με τη σειρά τους συναισθηματική αναστάτωση και ενδεχομένως να σε απομακρύνουν από κάποιον που σε ενδιαφέρει. Κλείσε τα ζητήματα του παρελθόντος πριν ανοίξεις νέα θέματα στο παρόν, διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να εμπλακούν τα πράγματα.

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να μην έχεις το μυαλό σου σε επαγγελματικά ζητήματα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις και να θυμάσαι, ιδιαίτερα αν έχεις να ασχοληθείς με ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα. Η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/9 μπορεί να φέρει μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα σε βοηθήσει να κερδίσεις χρήματα από ένα χόμπι που έχεις. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Ζυγό στις 28/9 σε βοηθά να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις που σε ζορίζουν προκειμένου να τις δεις καλύτερα.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, μία θέση από την οποία θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με κάποιες εκκρεμότητες σχετικές με το σπίτι σου τις οποίες είχες αφήσει εδώ και καιρό. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, να επισκευάσεις κάτι που έχει χαλάσει ή να αλλάξεις διακόσμηση στο αγαπημένο σου δωμάτιο. Αυτή η εβδομάδα επίσης είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να χαλαρώσεις στο σπίτι σου και να καλέσεις αγαπημένους σου ανθρώπους σε αυτό. Το Σάββατο 28/9 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να φέρει μία διαφωνία είτε με το σύντροφό σου είτε με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου, με αφορμή ένα ζήτημα του σπιτιού.

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως δεν θα έχεις όρεξη να βγεις έξω και να περάσεις χρόνο ανάμεσα σε πολύ κόσμο, καθώς η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως θα αναζητήσεις την ησυχία σου και την ηρεμία σου. Το ίδιο θα συμβεί και στη σχέση με το σύντροφό σου καθώς δεν θα έχεις όρεξη για έντονη κοινωνική ζωή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 25/9 δείχνει πως αυτό μπορεί να γίνει αιτία για αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/9 θα κάνει πιο ξεκάθαρη την εξέλιξη μιας γνωριμίας που έχεις κάνει πρόσφατα.

Η εβδομάδα θα έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις και επαγγελματικά θέματα τα οποία θα σε δυσκολέψουν. Προσπάθησε να διακρίνεις αν ασχολείσαι μαζί τους επειδή σε ενδιαφέρουν πραγματικά ή γιατί θέλεις να αποδείξεις πως μπορεί να περάσει το δικό σου. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/9 σε καλεί να βρεις την ισορροπία στις επαγγελματικές σου σχέσεις και συνεργασίες, καθώς είναι απαραίτητη για τη συνέχεια τους.

Λέων

Την πρώτη ημέρα της εβδομάδας στις 23/9 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζοντας μία ιδιαίτερα επικοινωνιακή περίοδο για εσένα. Τώρα είναι η ευκαιρία να επενδύσεις στις δημόσιες σχέσεις και να αναθερμάνεις τη σχέση σου με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Ζυγό στις 28/9 ενδεχομένως να σου φέρει ευθύνες και υποχρεώσεις οι οποίες θα επηρεάσουν τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και που επικοινωνείς. Η επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα βοηθήσει τη διάθεσή σου σε κάθε περίπτωση, αρκεί να αποφύγεις να τους δεις «σαν ευκαιρία» για να διοχετεύσεις κάπου τον εκνευρισμό σου.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Ζυγό ένα ζώδιο που ευνοεί τα αισθηματικά σου μέσω νέων γνωριμιών, όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 25/9 μπορεί να φέρει κάποια εμπόδια σε μία νέα γνωριμία. Αυτά τα εμπόδια είναι πιθανόν να σχετίζονται με την έλλειψη χρόνου λόγω αρκετών υποχρεώσεων! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/9 μπορεί να φέρει διαφωνίες μεταξύ σας σχετικά με τη διαχείριση ζητημάτων της καθημερινότητας.

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Ζυγό από τις 23/9 δείχνοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι πολύ βοηθητικές σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο πιθανώς να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διευρύνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και να κάνεις ακόμα πιο γνωστή την επιχείρησή σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 25/9 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία χρειάζονται πολλή δουλειά προκειμένου να σε ανταμείψουν αργότερα.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/9 εγκαινιάζοντας ένα «ιδιαίτερο» διάστημα μιας και είναι πιθανόν να νιώθεις αρκετά ανασφαλής και να αναζητάς τρόπους για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και υλικά αγαθά, όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να το παρακάνεις και να αφήσεις άλλους εξίσου σημαντικούς τομείς σε δεύτερη μοίρα. Τώρα είναι πιθανό να σου παρουσιαστούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να κάνεις μία συμφέρουσα οικονομική συμφωνία και να διαπραγματευτείς τους πόρους σου. Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/9 σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους προκειμένου να έχεις οικονομικά οφέλη.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως τα σκαμπανεβάσματα στην αυτοπεποίθησή σου θα επηρεάσουν και τον τρόπο που βλέπεις το σύντροφό σου αλλά και τη σχέση σας δημιουργώντας και εκεί κάποια σκαμπανεβάσματα. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 25/9 μπορεί να σε απομακρύνει από μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα, μιας και είναι πιθανόν να μην ζητάτε τα ίδια. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/9 σε προτρέπει για αλλαγές οι οποίες θα ανανεώσουν την προσωπική σου ζωή.

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις παραγκωνισμένος από τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος όμως η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα υποκειμενικά. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού είναι ευνοϊκή για να διαπραγματευτείς μία επαγγελματική συμφωνία. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην ξεχάσεις την αντικειμενική σου ματιά, καθώς αυτή είναι που θα σε βοηθήσει να πάρει σωστές αποφάσεις.

Ζυγός

Η εβδομάδα φέρνει αλλαγές σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα και για άλλη μία φορά σε φέρνει στο προσκήνιο. Στις 23/9 ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα χρειάζεται να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου, προσέχοντας όμως να μην υπερβείς τα όρια. Η νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται και εκείνη στο ζώδιό σου στις 28/9 σε καλεί να αλλάξεις τώρα ό,τι δεν σε καλύπτει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Για να γίνει ίσως χρειαστεί να «χαλάσεις» λίγο τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, για αυτό πριν το κάνεις σκέψου τι έχεις να κερδίσεις ώστε να έχεις το κατάλληλο κίνητρο.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και το ταίρι σου ή αυτός που σε ενδιαφέρει, θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Κάποιες συγκρούσεις είναι πιθανές καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να προκύψουν ζητήματα τα οποία ίσως αναγκάσουν να «χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι». Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 28/9 σε βοηθά να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή, προτού προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο.

Ζητήματα που σχετίζονται με δουλειά, επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες θα κάνουν δυναμική εμφάνιση αυτή την εβδομάδα και εσύ καλείσαι να τα διαχειριστείς με σύνεση και προσοχή. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 23/9 δείχνει πως αυτό δεν θα σε δυσκολέψει καθώς θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά σου σημεία. Οι εντάσεις με αφορμή επαγγελματικά θέματα είναι πιθανό σενάριο για αυτή την εβδομάδα, όμως αν καταφέρεις να αφήσεις πίσω τις εγωιστικές σου τάσεις τότε σίγουρα δεν θα κρατήσουν πολύ.

Σκορπιός

Μία εβδομάδα με παρασκήνιο ξεκινά καθώς το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/9 εγκαινιάζει μία περίοδο όπου θα γίνονται πολλά μπροστά σου και άλλα τόσα πίσω σου. Για αυτό το λόγο προτίμησε να κρατάς μακριά από αδιάκριτα μάτια, τις επόμενες κινήσεις σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Επίσης καλό θα ήταν να προσέχεις και τους κόλακες που θα συναντάς κατά διαστήματα, μιας και οι προθέσεις τους δεν θα είναι ξεκάθαρες. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/9 δείχνει πως θα πρέπει να επιλέξεις τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και αξίζει να εμπιστευτείς, προκειμένου να μη διαρρεύσουν σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Παρασκήνιο θα υπάρχει και στα αισθηματικά σου ζητήματα δείχνοντας πως αν είσαι εσύ αυτός που κινείται σε παρασκηνιακό επίπεδο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός μιας και είναι πιθανό να βρεθείς εκτεθειμένος αργότερα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 25/9 μπορεί να φέρει μία εμπλοκή σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα ή μία γνωριμία, εξαιτίας ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να αποφύγεις να συζητήσεις ζητήματα που την αφορούν με οποιονδήποτε εκτός από το ταίρι σου.

Η ανάγκη σου να έχεις τον έλεγχο σε κάθε είδους θέμα που σχετίζεται με τη δουλειά μπορεί να δημιουργήσει πιεστική συμπεριφορά η οποία θα επηρεάσει δυσμενώς τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/9 δείχνει πως θα αποτελέσεις θέμα συζήτησης σε παρασκηνιακό επίπεδο, για αυτό προσπάθησε να μην αφήσεις τη συμπεριφορά σου να δώσει τροφή για κάτι τέτοιο. Κράτησε τις επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις μόνο για εσένα και για πρόσωπα της εμπιστοσύνης σου και μην τις κοινοποιείς.

Τοξότης

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/9 δείχνει την ανάγκη σου να περάσεις χρόνο παρέα με φίλους σου καθώς η διάθεσή σου θα γίνει περισσότερο εξωστρεφής. Η ενασχόλησή σου με ομάδες, συλλόγους και ομαδικές δραστηριότητες θα σε κρατά σε φόρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για αυτό επεδίωξε να βρεις χρόνο για αυτές. Στις 28/9 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με ένα φιλικό σου πρόσωπο το προηγούμενο διάστημα ή να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξει μία νέα, για αυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα με αυτά που λες.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος για εσένα που είσαι ελεύθερος. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συγκυρίες για να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που μέχρι τώρα πίστευες πως μόνο φίλοι μπορεί να είστε. Στις 25/9 το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μία διαφωνία με το σύντροφό σου με αφορμή τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. 

Η ανάγκη σου αυτή την εβδομάδα είναι να δείξεις στους άλλους τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως η επαφή σου με ομάδες ανθρώπων για επαγγελματικούς λόγους, θα είναι η ευκαιρία σου να δώσεις την εικόνα που επιθυμείς. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση συνεργασίας μέσω ενός φίλου σου. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/9 δείχνει πως ίσως χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι σε επαγγελματικό επίπεδο για να μπορέσεις να κερδίσεις κάτι άλλο.

Αιγόκερως

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό στις 23/9 εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι το Α και το Ω του ενδιαφέροντος σου. Είναι πιθανόν να προκύψουν επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες θα σε βγάλουν από το συνηθισμένο σου πρόγραμμα όμως θα σου δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθείς και αργότερα να ανταμειφθείς για αυτές. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Ζυγό στις 28/9 σου λέει να ρίξεις νερό στο κρασί σου σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα, καθώς αυτό μπορεί να σου φαίνεται λάθος αυτή τη στιγμή όμως στο προσεχές μέλλον θα αποδειχθεί σωστή κίνηση.

Τα αισθηματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα όμως στην προσπάθειά σου να τα «στριμώξεις» μαζί με τα επαγγελματικά, σίγουρα αυτός ο αισθηματικός τομέας θα βρεθεί ριγμένος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να βρεις χρόνο για το σύντροφό σου, μιας και το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις εκτός από εσένα θα πιέζουν και εκείνον. Αν είσαι ελεύθερος ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει -η οποία παραμένει μετέωρη- πριν αποφασίσεις να κάνεις ένα νέο βήμα.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πιθανό να προκύψουν νέα δεδομένα που δεν είχες φανταστεί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού αλλά και η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως είναι μέγιστη ανάγκη να διατηρήσεις τις ισορροπίες προκειμένου να διαφυλάξεις αυτά που έχεις ήδη κατακτήσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις κάτι που θέλεις, για αυτό προτίμησε να κρατήσεις στάση αναμονής.

Υδροχόος

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/9 βάζει στο μυαλό σου σχέδια για ένα ταξίδι σε κοντινό ή μακρινό προορισμό και αυτά σε ξεσηκώνουν ευχάριστα. Βέβαια ίσως έχεις παραλείψει να σκεφτείς υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσεις πριν αποφασίσεις να κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου! Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/9 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις που είχαν γίνει από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν ένα καλό λόγο για να εκνευριστείς. Κράτησε τα προσχήματα καθώς τα νεύρα και ο θυμός το μόνο που θα κάνουν είναι να σε απομακρύνουν από πράγματα και ανθρώπους που σε γεμίζουν χαρά.

Μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και αφορμή για αυτό θα αποτελέσει μία κοινωνική υποχρέωση η μία γιορτή στην οποία θα παρευρεθείς, μιας και το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/9 τονίζει την επικοινωνιακή σου διάθεση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται και εκείνη στο Ζυγό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 25/9 δείχνει πως πρέπει να τη διαφυλάξεις από ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, μιας και ακόμα και η καλοπροαίρετη εμπλοκή τρίτων σε αυτή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά δεν θα σε απασχολήσουν τόσο αυτή την εβδομάδα μιας και το μυαλό σου βρίσκεται σε σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις σε προσωπικό επίπεδο. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/9 μπορεί να ανοίξει προοπτικές συνεργασίας με μία ξένη χώρα! Ίσως να αρχίσεις να σκέφτεσαι την ιδέα ενός μεταπτυχιακού το οποίο θα σε βοηθήσει στη δουλειά. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως «αγαθά κόποις κτώνται».

Ιχθείς

Η εβδομάδα θα σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους, καταστάσεις και συναισθήματα του παρελθόντος τα οποία θεωρούσες πως είχες τακτοποιήσει πρωτίστως μέσα σου, όμως πιθανόν να μην είναι ακριβώς έτσι. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/9 δείχνει πως τώρα θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις σωστά πράγματα που θεωρούσες ξεχασμένα, όμως δεν ήταν. Τις ίδιες ευκαιρίες θα έχεις και σε οικονομικό επίπεδο για αυτό αν έχεις εκκρεμότητες με τραπεζικούς οργανισμούς και δημόσιους φορείς τώρα είναι η ευκαιρία. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/9 δοκιμάζει την ικανότητά σου να μείνεις μακριά από κάθε τι που είναι «απαγορευμένο» ιδιαίτερα σε αισθηματικό επίπεδο.

Η ερωτική διάθεση που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα σε φέρει κοντά με το σύντροφό σου όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία θα οδηγήσουν σε εντάσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 25/9, σου λέει να κρατήσεις μία ψύχραιμη στάση στα αισθηματικά σου ζητήματα γεγονός που φαντάζει δύσκολο όχι όμως ακατόρθωτο. Οι αισθηματικές υπερβολές δεν θα λείψουν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε μία λάθος επιλογή στην προσωπική σου ζωή.

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να διαχωρίσεις τα προσωπικά από τα επαγγελματικά ζητήματα καθώς η διάθεση που θα έχεις στον ένα τομέα θα επηρεάζει και τον άλλον, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να δημιουργηθούν ζητήματα. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/9 φέρνει ευκαιρίες για να αλλάξεις πορεία σε ένα επαγγελματικό σχέδιο, το οποίο φαίνεται να μην προχωράει. Αυτό που χρειάζεται για να γίνει κάτι τέτοιο είναι να το έχεις σχεδιάσει και να μην προχωρήσεις σε παρορμητικές κινήσεις.

Μη ξεχνάτε, να κάνετε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK, για να μη χάνετε κανένα άρθρο!!!

ΠΗΓΗ: Myastro.gr