Οι μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά με βάση το ωροσκόπιο σας.

Αύγουστος: Αποθέωση της αγάπης και επιστροφή στην καθημερινότητα

Ο Αύγουστος βοηθά να εκτονωθεί η ένταση που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα λόγω των εκλείψεων και μας δίνει την ευκαιρία, ιδιαίτερα στο πρώτο εικοσαήμερο, να βιώσουμε μοναδικές στιγμές αγάπης, διακοπών και διασκέδασης. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η επιστροφή στην καθημερινότητα γίνεται πιο έντονη και ρίχνουμε το βάρος της προσοχής μας σε υποχρεώσεις που μπορεί να έχουμε αναλάβει.

Η παρατεταμένη σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Λέοντα δημιουργεί ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και προσφέρει πιο χαλαρές στιγμές στην καθημερινότητά μας. Την Πέμπτη 1 Αυγούστου η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Λέοντα έρχεται να δονήσει για τα καλά την προσωπική μας ζωή και να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικούς έρωτες που θα εκτοξεύσουν την ένταση και το πάθος στα ύψη. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Καρκίνο επιστρέφει σε ορθή πορεία και βοηθά στο να αποκατασταθεί η επικοινωνία με αργούς ρυθμούς, ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας του μπορεί να δυσκολευόμαστε να δρομολογήσουμε.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στον Λέοντα για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι, επικεντρώνοντας την προσοχή μας σε ότι αφορά τα “θέλω” μας. Ωστόσο, η όψη αυτή μπορεί να μας ωθήσει σε ιδιαίτερα εγωιστικές συμπεριφορές και να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις με τους γύρω μας. Την Πέμπτη 15 Αυγούστου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, η οποία δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες να κλείσουμε ζητήματα που κυρίως αφορούν φιλικές σχέσεις, ομαδικές δράσεις, στόχους, φιλοδοξίες ή και θέματα με τον σύντροφό μας που μπορεί να έχουμε.

Η ιδιομοιρική σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης μπορεί να μας οδηγήσει στο να επικεντρωθούμε μόνο στις δικές μας ανάγκες και να μην αντιλαμβανόμαστε τι θέλει το ταίρι μας ή το φιλικό μας περιβάλλον και αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε στο νου μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στο πως εκφραζόμαστε, καθώς απαξιωτικές τάσεις, έντονος εγωισμός και νευρικότητα δεν βοηθούν στο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους σε σημαντικές σχέσεις της ζωής μας.

Την Κυριακή 18 και την Τετάρτη 21 Αυγούστου εισέρχονται στην Παρθένο ο Άρης και η Αφροδίτη αντίστοιχα, στρέφοντας την προσοχή μας σε ανάγκες και επιθυμίες σε καθημερινό επίπεδο, καθώς επικεντρωνόμαστε στο να λύσουμε θέματα ρουτίνας και να προωθήσουμε ζητήματα στη δουλειά που μπορεί να μας αγχώνουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε πιθανές εμμονές, καθώς αυτό θα είναι εύκολο να δυναμιτίσει το κλίμα με συναδέλφους.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου και την Πέμπτη 29 Αυγούστου ο Ήλιος και ο Ερμής αντίστοιχα περνάνε και αυτοί στην Παρθένο, δημιουργώντας μία πολυαστρία που δεν αφήνει περιθώρια να ασχοληθούμε με τίποτα περισσότερο, παρά μόνο με τη δουλειά και τρέχουσες υποχρεώσεις που πρέπει να λήξουμε.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου έχουμε τη δεύτερη Νέα Σελήνη στον ίδιο μήνα, τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο που δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέα σημαντικά βήματα και προτάσεις εργασιακό επίπεδο που θα βοηθήσουν στο να βελτιώσουμε σημαντικά τα οικονομικά μας αλλά και θα δώσουν νέα πνοή σε ότι αφορά τα εργασιακά ενδιαφέροντα που μπορεί να αποκτήσουμε. Οι αλλαγές είναι πολύ πιθανές και αν τις εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχουν να αποδώσουν πολλά. Καλό μήνα αγαπημένοι φίλοι!

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Οι μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019 για όλα τα ζώδια

Κριός

Ο Αύγουστος προμηνύεται ένας καλός μήνας για εσένα αρκεί να δώσεις προσοχή τις 2-3 πρώτες ημέρες του καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στο Λέοντα την 1η του Αυγούστου μπορεί να αποκαλύψει κάποια «κακώς κείμενα» στον αισθηματικό τομέα και να δημιουργήσει εκνευρισμό. Τη δεύτερη ημέρα του Αυγούστου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και μαζί με αυτόν επιστρέφει και η κανονικότητα στην επικοινωνία. Στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου μπορεί να ανοίξει έναν νέο κύκλο σε αισθηματικά και φιλικά ζητήματα αλλά και να κλείσει οριστικά κάποιους άλλους. Στο τέλος του μήνα συγκεκριμένα στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου είναι υποστηρικτική για εργασιακά ζητήματα, αρκεί να αποφύγεις απάτες και αυταπάτες.

Αυτό το μήνα θα υπάρξει η πολυαστρία στο ζώδιο της Παρθένου καθώς στις 18/8 θα μπει ο Άρης στις 21/8 η Αφροδίτη στις 23/8 ο Ήλιος και στις 29/8 ο Ερμής δείχνοντας πως θα επιστρέψεις στις δουλειές της καθημερινότητας και μαζί με αυτές θα «επιστρέψει» και η σχέση με τον σύντροφό σου από την ανεμελιά του καλοκαιριού. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στον Παρθένο από τις 18/8, δείχνει πως θα αποκτήσεις εμμονή με τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με μια αισθηματική σου επιλογή που μπορεί να χάσεις το συναίσθημα.

Το δεύτερο μισό του Αυγούστου θα σου δείξει με κάθε τρόπο πως οι υποχρεώσεις έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και συγκεκριμένα από τις 18/8 που ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο. Τώρα είναι ένα καλό διάστημα για να «σηκώσεις τα μανίκια» και να δουλέψεις καθώς αργότερα θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Στις 23/8 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου και λίγο μετά στις 29/8 και ο Ερμής, δείχνοντας με κάθε τρόπο πως χρειάζεται να ασχοληθείς με εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες της καθημερινότητας, προκειμένου να είναι ομαλή η επάνοδος σου στην κανονικότητα το φθινόπωρο! 

Ταύρος

Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ υποστηρικτικός μήνας για εσένα αν και η αρχή του μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, καθώς η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα την 1/8 δείχνει πως οι συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων -ακόμα και οικείων σου- μπορεί να σας βγάλουν έξω από τα ρούχα σου. Μην εστιάζεις σε αυτές και μην αφήσεις τη διάθεσή σου να επηρεαστεί καθώς είναι σίγουρο πως θα δημιουργηθεί εκνευρισμός. Την δεύτερη ημέρα του Αυγούστου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό είναι πολύ ευχάριστο καθώς θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ξανά γέφυρες επικοινωνίας με ανθρώπους που τις είχες χάσει το προηγούμενο διάστημα. Στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δείχνει πως θα αναμοχλευθούν θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια αλλά και την καριέρα και θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους προκειμένου να τα επιλύσεις. Στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 30/8 η νέα Σελήνη που γίνεται στην Παρθένο μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα και να τραβήξει το ενδιαφέρον σου μακριά από δουλειές και υποχρεώσεις!

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 21/8 δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πολύ θερμό για εσένα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και θέλεις να την κρατήσεις θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός τις 2-3 πρώτες ημέρες του μήνα καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται την 1/8 στο Λέοντα θα φέρει εκνευρισμό μέσα στη σχέση. Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως το δεύτερο μισό του Αυγούστου είναι πολύ φιλικό προς εσένα και τις επιθυμίες σου, είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος.

Οι πρώτες ημέρες του μήνα χρειάζονται προσοχή καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν θέματα στη δουλειά τα οποία θα γίνουν προβλήματα εξαιτίας της αδυναμίας που θα έχεις να τα δεις με χαλαρή διάθεση. Η κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά στα μέσα του μήνα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 και λίγες ημέρες μετά η είσοδος του Ηλίου στο ίδιο ζώδιο στις 23/8, δείχνει πως θα υπάρξει πολύ καλύτερη διάθεση και εκ μέρους σου αλλά και εκ μέρους των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι επαγγελματικά.

Δίδυμοι

Ένας νέος μήνας με νέα διάθεση βρίσκεται μπροστά σου καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο Λέοντα έως τα μέσα του μήνα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο, δημιουργικό και αισιόδοξο. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός τις πρώτες ημέρες του μήνα καθώς την 1/8 η νέα Σελήνη που γίνεται στο Λέοντα μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σε θέματα που μέχρι τώρα παρέμεναν μυστικά και να ανατρέψει κάποια δεδομένα που είχες. Την δεύτερη ημέρα του Αυγούστου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό είναι ένα πολύ θετικό νέο για την επικοινωνία και για τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις διαθέσεις των άλλων. Στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα σε βοηθήσει να κλείσεις οριστικά την πόρτα σε κάποια πρόσωπα που δεν θέλεις πλέον να βρίσκονται στον περίγυρό σου. Πρόσεξε μόνο καθώς ο τρόπος μπορεί να μην είναι ο κατάλληλος μιας και υπάρχουν όψεις που εγείρουν λόγια με νεύρα. Στο τέλος του μήνα (30/8) η νέα Σελήνη που γίνεται στην Παρθένο σε προτρέπει να ασχοληθείς με το σπίτι και να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου που τη χρειάζεται.

Το πρώτο μισό του μήνα προμηνύεται ευχάριστο και ξέγνοιαστο για εσένα και κατά συνέπεια για τα αισθηματικά σου ζητήματα, μάλιστα δεν αποκλείεται να έχει και κάποιες ερωτικές καλοκαιρινές περιπέτειες! Το κλίμα θα αλλάξει άρδην από τις 18/8 που ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο και λίγες ημέρες μετά (21/8) θα τον ακολουθήσει και η Αφροδίτη στον ίδιο ζώδιο. Τα συναισθήματα θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο της λογικής, με αποτέλεσμα να δεις τα αισθηματικά σου ζητήματα σαν αγγαρεία. Αν ήδη έχεις βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ενδέχεται να γίνεις αρκετά επικριτικός μαζί του, ιδιαίτερα αν έχετε να ασχοληθείτε με κάποιες δουλειές από κοινού. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να θυμάσαι πως το να εκλογικεύεις αισθήματα σε υπερβολικό βαθμό δεν θα βοηθήσει να παραμείνει η «μαγεία» σε οποιαδήποτε νέα γνωριμία!

Το δεύτερο μισό του μήνα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από καθετί μιας και θα υπάρξει η πολυαστρία πλανητών στην Παρθένο, αρχής γενομένης από τον Άρη που θα περάσει στις 18/8 εν συνεχεία της Αφροδίτης στις 21/8 του Ήλιου στις 23/8 και τέλος του Ερμή στις 29/8. Ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ βοηθητικός μιας και είναι κυβερνήτης του, για αυτό καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή υπεροχή που θα έχεις από τα τέλη του μήνα για να διαπραγματευτείς και να κλείσεις μία πολύ καλή επαγγελματική συμφωνία.

Καρκίνος

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες ανασφάλειες τις οποίες κουβαλάς μέσα σου για αρκετό διάστημα και σου βαραίνουν την ψυχολογία. Η νέα Σελήνη η οποία γίνεται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως αυτές ακριβώς οι ανασφάλειες μπορεί να σε οδηγήσουν σε μία βιαστική κίνηση μιας νέας συμφωνίας. Την δεύτερη μέρα του Αυγούστου η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, το προηγούμενο διάστημα. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο για εσένα καθώς στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δημιουργεί ερωτισμό και έντονα συναισθήματα, τα οποία με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν μία ιδιαίτερη διάθεση στην προσωπική σου ζωή. Ο μήνας κλείνει με μία νέα Σελήνη (30/8) στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία θα σου υπενθυμίσει πως έχεις παραμελήσει τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος και πρέπει να επανορθώσεις!

Τις πρώτες ημέρες του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η ανασφάλεια που θα έχεις για τη σχέση με το σύντροφό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αντιδραστικές κινήσεις, οι οποίες δεν θα βοηθήσουν καθόλου την κατάσταση. Αυτά τα ζητήματα εγείρει η νέα Σελήνη που γίνεται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα και βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, δείχνοντας εκνευρισμό. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πολύ καλύτερο για εσένα μιας και στις 18/8 είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου αλλά και στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως οι νέες γνωριμίες θα έρθουν μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως η επαφή με κόσμο και η αποδοχή κοινωνικών προσκλήσεων θα σε βοηθήσει να βρεις το νέο σου ταίρι!

Το δεύτερο μισό του Αυγούστου δείχνει πως θα μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου (18/8 είσοδος του Άρη, 23/8 είσοδος του Ήλιου και 29/8 είσοδος του Ερμή) θα σε βάλει σε ένα ιδιαίτερα επαγγελματικό mood και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα τις πρώτες επαγγελματικές υποχρεώσεις του φθινοπώρου. Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 30/8 στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως μπορεί να έχεις μία πρόταση επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.

Λέων

Ο μήνας θα ξεκινήσει έντονα για εσένα καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου την 1/8 μπορεί να φέρει αναταραχές ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα. Την δεύτερη ημέρα του Αυγούστου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό δείχνει πως ακόμα και αν προκύψουν διαφορετικά θέματα από αυτά που περιμένεις, θα έχεις την ικανότητα να τα διαχειριστείς χωρίς δυσκολία. Στις 15/8 η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σου (Λέοντα- Υδροχόου) σε φέρνει αντιμέτωπο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις δείχνοντας «συμβατές» αλλά και «μη συμβατές» επιλογές που έχεις κάνει. Στο τέλος του μήνα πραγματοποιείται μία νέα Σελήνη η οποία γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου -σε έναν ευαίσθητο οίκο του ηλιακού σου χάρτη- για αυτό καλό θα ήταν να προσέχεις καθώς μπορεί να υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες.

Το πρώτο μισό του μήνα όπου θα υπάρχει ακόμα η πολυαστρία πλανητών στο ζώδιό σου δείχνει πως θα υπάρχει θαυμασμός και ενδιαφέρον προς το πρόσωπο σου, για αυτό αν είσαι ελεύθερος αξίζει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες/συγκυρίες που θα προκύψουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση χρειάζεται να είσαι προσεκτικός τις 2-3 πρώτες ημέρες του μήνα, καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου την 1/8 είναι εκρηκτική και συγχρόνως μπορεί να φέρει αποκαλύψεις εκατέρωθεν. Στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και στις 21/8 είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία θα αναζητήσεις την ασφάλεια -αισθηματική και πρακτική- και με γνώμονα αυτή θα κάνεις την επιλογή σου.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτό το μήνα στις 15/8 στον άξονα σου δείχνει πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο, προκειμένου να αξιολογήσεις τις κινήσεις που έχεις κάνει σε αυτά έως τώρα. Αφορμή για αυτή την «αξιολόγηση» μπορεί να σταθεί μία διαφωνία με ένα συνεργάτη σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα τη διαχειριστείς μιας και το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού την ημέρα της Πανσελήνου, δείχνει καταπιεσμένο θυμό και παράπονα τα οποία έρχονται στο προσκήνιο με ένταση. Αν δεν θέλεις να κλείσεις ακόμα κάποιες πόρτες θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Από τις 23/8 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου, θα ξεκινήσει μία περίοδο κατά την οποία θα είναι πιο εύκολο να πάρεις αποφάσεις με λογική σκέψη και όχι με νεύρα.

Παρθένος

Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να σου φανεί «ιδιαίτερο» καθώς είναι πολύ πιθανόν να αναλωθείς σε λόγια που έρχονται στα αυτιά σου και σε καταστάσεις τις οποίες αφουγκράζεσαι να γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα την 1/8 θα είναι αποκαλυπτική και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πράγματα τα οποία δεν περίμενες. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό είναι πολύ βοηθητικό για την επικοινωνία και ιδιαίτερα για τη συναναστροφή σου με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Στις 15/8 η Πανσέληνος η οποία γίνεται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σε προτρέπει να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα και να μη σπαταλάς την ενέργειά σου σε «ψιθύρους» που μπορεί να ακούγονται δεξιά και αριστερά. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιό σου (Άρης, Αφροδίτη Ήλιος και Ερμής) δείχνει πως ήρθε η ώρα να βγεις μπροστά! Στις 30/8 η νέα Σελήνη που γίνεται και εκείνη στο ζώδιό σου είναι υποστηρικτική σε νέα ξεκινήματα και σε νέες σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το πρώτο μισό του μήνα δείχνει πως θα υπάρχει παρασκήνιο είτε από την πλευρά σου είτε προς την πλευρά σου, στα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις αλλά και τις αποφάσεις σου. Βέβαια η νέα Σελήνη που γίνεται την 1/8 μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σε κάποια θέματα οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις πολύ πιο εύκολα τις επόμενες κινήσεις σου. Στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου και στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πως οι επιθυμίες με τις ανάγκες σου θα συμβαδίζουν και αυτό θα είναι πολύ καλό για να κάνεις μία σωστή επιλογή στον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου το δεύτερο μισό του μήνα καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να κερδίσεις κάτι που θέλεις από το σύντροφό σου.

Ο μήνας θα ξεκινήσει με νωχελική διάθεση και αν βρίσκεσαι ήδη στη δουλειά είναι πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να ψάχνει να βρει τρόπους να φύγει λίγο νωρίτερα ή να πάρει μερικές ημέρες άδεια! Από τις 18/8 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου και θα τον ακολουθήσει η Αφροδίτη στις 21/8, ο Ήλιος στις 23/8 αλλά και ο Ερμής στις 29/8, θα νιώσεις ξανά την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις νέες συνεργασίες αλλά και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Η νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στις 30/8 στο ζώδιό σου, θα βοηθήσει ιδιαίτερα ένα νέο ξεκίνημα που θέλεις να κάνεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα είναι η ευκαιρία να δείξεις τις επαγγελματικές σου δυνατότητες και να επιτύχεις κάτι που θέλεις.

Ζυγός

Ένας νέος ελπιδοφόρος μήνας ανοίγεται μπροστά σου καθώς η πολυαστρία που θα υπάρχει μέχρι και τα μέσα Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα είσαι εξπέρ στις δημόσιες σχέσεις! Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα την 1/8 μπορεί να σε γυρίσει σε γεγονότα του παρελθόντος ή να φέρει στο μυαλό σου ένα φίλο που σε πρόδωσε με αποτέλεσμα να χάσεις την καλή σου διάθεση, όμως μην ανησυχείς καθώς αυτό θα είναι προσωρινό. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία επηρεάζοντας θετικά τον τομέα των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα φέρει στο προσκήνιο ένα νέο έρωτα πιθανόν με κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες για παρασκηνιακές ενέργειες.

Η παρουσία της Αφροδίτης έως και τα μέσα Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως οι νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Μάλιστα μία γνωριμία που είχες κάνει το προηγούμενο μήνα και μέχρι τώρα δεν είχε εξελιχθεί όπως θα ήθελες, μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα ιδιαίτερα μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 2/8. Στις 18/8 πρώτα ο Άρης και στις 21/8 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζοντας μία περίοδο παρασκηνίου στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και ξεκάθαρος απέναντί του. Αν είσαι ελεύθερος κράτησε «μικρό καλάθι» σε νέες γνωριμίες μέχρι να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 2/8 ζώδιο του Καρκίνου θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία είχαν μπερδευτεί το προηγούμενο διάστημα. Τώρα θα παρατηρήσεις πως η επαφή και η επικοινωνία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι πολύ καλύτερη και αυτό θα ανεβάσει και τη διάθεσή σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8, του Ήλιου στις 23/8 και του Ερμή στις 29/8 δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα σε γυρίσει σε επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και αγγαρείες που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές πλανητικές συγκυρίες μέχρι τα μέσα του μήνα αν θέλεις να ξεκουραστείς λίγο ακόμα!

Σκορπιός

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα είναι βιαστικός όσον αφορά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς είναι πιθανόν να «σε γυρίσει» γρήγορα σε αυτές. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως τα επαγγελματικά ζητήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα και υπό τη μορφή έκτακτων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα αντιδράσεις καθώς μπορεί να αισθάνεσαι σαν «βραδυφλεγής βόμβα» όμως αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να δείξεις! Την δεύτερη ημέρα του Αυγούστου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου, βάζοντας τέλος σε ένα αρκετό διάστημα όπου οι παρανοήσεις και παρεξηγήσεις ήταν καθημερινό φαινόμενο. Η Πανσέληνος του μήνα στις 15/8 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα είναι πιο ήπια για εσένα, αρκεί να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που θα προκύψουν στον επαγγελματικό αλλά και τον οικογενειακό τομέα. Στο τέλος του μήνα η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου (30/8) είναι πολύ φιλική προς εσένα και δεν αποκλείεται να σε κάνει να εμπλακείς ενεργά με μία ομάδα ανθρώπων με τους οποίους θα έχεις πολλά κοινά!

Το πρώτο μισό του μήνα θα υπάρχει η πολυαστρία στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα μπορεί να περάσουν μικρές ή μεγάλες «κρίσεις», λόγω επαγγελματικών ζητημάτων αλλά και υποχρεώσεων που τρέχουν στο σπίτι. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανόν να τον παραμελήσεις λόγω της δουλειάς σου. Στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και λίγες ημέρες μετά στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πως ο αισθηματικός τομέας θα αρχίσει να έχει την προσοχή που του αξίζει. Μέσω ομάδων, συλλόγων και συλλογικών δραστηριοτήτων μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες -αν είσαι ελεύθερος- και να βρεις αυτόν που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση βρες  ευχάριστες δραστηριότητες που θα κάνεις από κοινού με το σύντροφό σου, καθώς θα είναι πολύ βοηθητικό για τη σχέση σας.

Το πρώτο μισό του Αυγούστου δεν θα είναι τόσο χαλαρό για εσένα σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Κάποιες από αυτές μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και ο εκνευρισμός είναι το θέμα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μιας και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και ύστερα στις 23/8 η είσοδος του Ήλιου και λίγο αργότερα του Ερμή (29/8) στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως οι επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να έρθουν μέσα από ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Αξιολόγησε τες με προσοχή και μη βιαστείς να απαντήσεις, ώστε να είσαι σίγουρος.

Τοξότης

Ένας νέος μήνας ξεκινά, ο οποίος θα έχει από όλα καθώς μέχρι τα μέσα του η πολυαστρία στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά, να κάνεις διακοπές, να πας ένα ταξίδι και να συναντήσεις ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος που δεν τους βλέπεις τόσο συχνά! Λίγο προσοχή χρειάζεται κοντά στις ημέρες της νέας Σελήνης (1/8) στο ζώδιο του Λέοντα, καθώς το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να προκύψουν και κάποιες συναντήσεις αλλά και συζητήσεις οι οποίες θα σε εκνευρίσουν. Ευτυχώς μία ημέρα μετά ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό είναι πολύ ευχάριστο μιας και οτιδήποτε και αν προκύψει θα είναι πιο εύκολο να λυθεί από επικοινωνιακής πλευράς. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 15/8 στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου σε προτρέπει να περάσεις χαλαρές στιγμές παρέα με ανθρώπους που αγαπάς, καθώς το επόμενο διάστημα προμηνύεται αρκετά απαιτητικό. Το δεύτερο μισό του μήνα θα υπάρξουν πολλές μετακινήσεις πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου (Άρης, Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής) οι οποίες δείχνουν πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα τα οποία βέβαια πρέπει να γίνουν με σύνεση.

Το πρώτο μισό του μήνα είναι πιο ευχάριστο καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα έχεις ερωτικό mood το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πάρε το ταίρι σου και κάντε ένα ταξίδι έστω και σε κοντινό προορισμό, καθώς το έχετε ανάγκη και οι δύο. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται ιδιαίτερο καθώς στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πως το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο σε επαγγελματικά ζητήματα. Βέβαια δεν αποκλείεται μαζί με τα επαγγελματικά ραντεβού να προκύψει και ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο στη δουλειά. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν δεν θέλεις να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στους επαγγελματικούς χώρους που κινείσαι!

Το δεύτερο μισό του μήνα θα φέρει αρκετά επαγγελματικά ζητήματα να ασχοληθείς μιας και θα υπάρξει πολυαστρία στο ζώδιο της Παρθένου (18/8 περνά ο Άρης, 21/8 περνά η Αφροδίτη, 23/8 ο Ήλιος και 29/8 ο Ερμής) δείχνοντας πως είτε το θέλεις είτε όχι τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Για αυτό το λόγο προσπάθησε μέχρι τότε να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου μιας και ο Αύγουστος θα σε προδιαθέσει για το πως θα κινηθεί και ο Σεπτέμβριος. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 30/8 στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις βάσεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, όμως χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε ουτοπικές σκέψεις σχετικά με αυτά που μπορείς να πετύχεις στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως

Ο Αύγουστος ξεκινά με μία νέα Σελήνη την 1/8 η οποία μπορεί να φέρει στο μυαλό σου αναμνήσεις από έναν έρωτα του παρελθόντος, οι οποίες με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναστάτωση. Ακόμα είναι πιθανόν να «ανοίξει» με ξαφνικό τρόπο τις πόρτες με το παρελθόν και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και επαναφέρει την κανονικότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις τουλάχιστον από άποψη επικοινωνιακών ζητημάτων. Στις 15/8 η Πανσέληνος η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σου δημιουργεί ανασφάλεια με αποτέλεσμα να γίνει αρκετά κτητικός με πρόσωπα και πράγματα. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο μιας και η πολυαστρία που θα υπάρξει στην Παρθένο, τονίζει με τον καλύτερο τρόπο τα αισθηματικά σου ζητήματα. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή και αιτία θα είναι ένας νέος έρωτας.

Η πολυαστρία που θα υπάρχει έως και τα μέσα του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα αλλά και η νέα Σελήνη που γίνεται στο ίδιο ζώδιο την 1/8 δείχνει πως θα είσαι κτητικός με οτιδήποτε θεωρείς δικό σου και φυσικά μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται και ο σύντροφός σου. Προσοχή λοιπόν καθώς οι απαιτήσεις που θα έχεις αλλά και οι ερωτήσεις σου θα πάρουν τη μορφή ανάκρισης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ρήξεις μεταξύ σας. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο για τα αισθηματικά σου ζητήματα αρχής γενομένης της 18/8 που η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και ύστερα της Αφροδίτης (21/8), του Ήλιου (23/8) και του Ερμή (29/8) στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως θα μπορέσεις να γνωρίσεις/φλερτάρεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Αυτό το μήνα τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα μιας και η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στα αισθηματικά σου, αλλά και σε κάποια θέματα του παρελθόντος τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους. Παρόλα αυτά το δεύτερο μισό του μήνα η πολυαστρια που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου (Άρης, Αφροδίτη, Ήλιος, Ερμής) δείχνει πως θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν το επάγγελμά σου σχετίζεται με κάτι καλλιτεχνικό εκμεταλλεύσου την έμπνευση που θα έχεις και είναι σίγουρο πως θα κάνεις θαύματα!

Υδροχόος

Αυτό το μήνα τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, μιας και η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως η προσοχή σου θα στραφεί εκεί και αυτό μπορεί να έχει και θετικό και αρνητικό αντίκτυπο. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα, δείχνει πως η εμμονή σου με κάποια συγκεκριμένα πράγματα που κάνουν είτε οι συνεργάτες σου είτε ο σύντροφός σου, θα σε κάνει να εκνευριστείς και στο τέλος να χάσεις την ουσία των πραγμάτων. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και είναι πολύ βοηθητικό για να κλείσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Στις 15/8 η Πανσέληνος στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) θα φέρει στο προσκήνιο τις αισθηματικές/πρακτικές ακόμα και επαγγελματικές σου ανάγκες, ο τρόπος όμως που θα τις διαπραγματευτείς μπορεί να είναι «επιθετικός». Στο τέλος του μήνα η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου (30/8) μπορεί να ξυπνήσει παρελθοντικές καταστάσεις που θεωρείς πως έχεις λύσει.

Η πολυαστρία που θα υπάρξει κατά το πρώτο μισό του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα επικεντρωθείς στη σχέση με το σύντροφό σου και -αν είσαι ελεύθερος- το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μία νέα σχέση θα σου φαίνεται ολοένα και πιο ελκυστικό. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το θέλεις και μην παρασυρθείς από συναισθήματα της στιγμής, καθώς είναι σίγουρο πως μετά θα ψάχνεις να βρεις τρόπους να ξεφύγεις! Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα την 1/8 δείχνει πως θα υπάρξουν εντάσεις για αυτό όσο πιο αποστασιοποιημένα δεις τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής, τόσο καλύτερα θα μπορέσεις να τα διαχειριστείς. Από τα μέσα του Αυγούστου η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου (18/8 είσοδος του Άρη, 21/8 της Αφροδίτης, 23/8 του Ήλιου και 29/8 του Ερμή) δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες να ανοίξεις την πόρτα σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Η νέα Σελήνη στις 30/8 στο ζώδιο της Παρθένου θα συμβάλει σε αυτό αν και μπορεί να ωραιοποιήσει κάποιες καταστάσεις.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του μήνα καθώς ίσως υπάρχουν διαφωνίες με ένα στενό σου συνεργάτη. Αυτές θα γίνουν εμφανείς μιας και την 1/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, δεν θα τις αφήσει για πολύ καιρό να υποβόσκουν και θα τις φέρει στο προσκήνιο. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και εγκαινιάζει μία πολύ καλή περίοδο για τα επαγγελματικά σου ζητήματα τουλάχιστον από θέμα επικοινωνίας. Νέες συζητήσεις και συμφωνίες είναι πολύ πιθανές ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

Ιχθείς

Ο Αύγουστος ξεκινά με χαμηλές προσδοκίες για εσένα καθώς είναι πολύ πιθανόν να έχεις κάποιες επαγγελματικές και εργασιακές εκκρεμότητες οι οποίες δεν σε αφήνουν να νιώσεις χαλαρός. Η νέα Σελήνη η οποία γίνεται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να φέρει και κάποια ξαφνική υποχρέωση η οποία θα φορτώσει το πρόγραμμά σου. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό είναι παρήγορο για εσένα, μιας και θα δεις πως θα υπάρχει συνεννόηση ιδιαίτερα για τις δουλειές που εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα είτε ανήκουν στο εργασιακό είτε στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου σου λέει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, καθώς τον έχεις παραμελήσει. Από τις 18/8 και μετά ο μήνας προμηνύεται πολύ πιο χαλαρός καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου, δείχνει πως οι γύρω σου θα είναι πολύ υποστηρικτικοί σε οτιδήποτε και αν χρειαστείς. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου βάζει τις βάσεις για μία νέα σχέση ή μία νέα συνεργασία.

Στις αρχές του μήνα είναι πιθανό να έχεις κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες θα σε κρατήσουν μακριά από το σύντροφό σου και ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν και εκνευρισμό, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις και να μην μεταφέρεις μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να μην προλαβαίνεις να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή λόγω των υποχρεώσεων, οι οποίες θα έχουν αυξητική πορεία. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο η εσένα καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο της Παρθένου (18/8 είσοδος του Άρη, 21/8 της Αφροδίτης, 23/8 του Ήλιου και 29/8 του Ερμή) δείχνουν πως οι σχέσεις θα αποκτήσουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Για εσένα που είσαι ελεύθερος οι πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία νέα σχέση αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο υπερβάλλων ζήλος για κάτι που τώρα ξεκινά μπορεί να σε παρασύρει σε ουτοπίες.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά το πρώτο μισό του μήνα μιας και η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Λέοντα, δείχνει πως οι εργασιακές υποχρεώσεις και ενδεχομένως κάποιες αγγαρείες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Από τις 18/8 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και λίγο αργότερα θα περάσει και ο Ήλιος (23/8) αλλά και ο Ερμής (29/8) θα διευκολύνει πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με νέες αλλά και υπάρχουσες συνεργασίες. Αν προκύψει τώρα κάτι στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς αυτά που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις ίσως δεν σου βγουν όπως θέλεις. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 30/8 στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. 

Δείτε επίσης: Έχει το μίνι όριο ηλικίας;

ΠΗΓΗ: Myastro.gr