Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 9 έως 15 Σεπτεμβρίου για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας. Πως θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που κορυφώνεται το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την εβδομάδα αυτή. Επικεντρώνει το ενδιαφέρον μας σε εκκρεμείς υποθέσεις και καταστάσεις του παρελθόντος, σε καθημερινά ζητήματα και θέματα δουλειάς που καλούμαστε να οριστικοποιήσουμε. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα, καθώς είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη στους Ιχθύες, περιπλέκει την κατάσταση, αφού δημιουργεί ψευδαισθήσεις και έντονο συναισθηματισμό που δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και ρεαλιστικές προσεγγίσεις σε ότι μας απασχολεί.

Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων: Εκκρεμείς υποθέσεις κλείνουν εν μέσω συναισθηματικής θύελλας

Με τον Άρη στην Παρθένο να βρίσκεται κοντά στον Ήλιο και να ανεβάζει την ένταση και το άγχος κατακόρυφα, είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστούμε με ψυχραιμία και σύνεση ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Στις θετικές όψεις συμμετέχουν στην Πανσέληνο αυτή ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω που μπορούν να δώσουν δυναμισμό, αποφασιστικότητα και ψυχικό σθένος για να κλείσουμε κεφάλαια που μπορεί να μας έχουν πληγώσει στο παρελθόν και να αφήσουμε πίσω καταστάσεις που μας επιβαρύνουν σε ψυχολογικό επίπεδο.

Την ίδια μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη στο Ζυγό επικεντρώνουν το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας. Μπαίνουμε σε διαδικασία συζητήσεων για θέματα που αφορούν την προσωπική μας ζωή και δείχνουμε διάθεση για να δώσουμε λύσεις που ικανοποιούν το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς νέες συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο που μπορούν να φέρουν ώθηση και οφέλη σε ότι αφορά τα οικονομικά μας.

Το φλερτ και η ερωτική διάθεση εκτοξεύονται στα ύψη και είναι βέβαιο ότι θα κινήσουμε το ενδιαφέρον προσώπων που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η τάση να υποχωρούμε στις απαιτήσεις των άλλων, καταπιέζοντας τις προσωπικές μας ανάγκες και απόψεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να εκφράσουμε τις σκέψεις και τις επιθυμίες μας στους συνεργάτες ή το σύντροφό μας για να βρούμε την προσωπική μας ικανοποίηση. Διαφορετικά, η καταπίεση συσσωρεύει θυμό που δεν αποκλείεται να εκτονωθεί αργότερα με απότομο και επιθετικό τρόπο. Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μας φίλοι!

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 9 έως 15 Σεπτεμβρίου

Κριός

Το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/9 στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων η οποία θα δημιουργήσει μία θολή εικόνα ιδιαίτερα με ζητήματα και αποφάσεις που πήρες κατά το παρελθόν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα αλλά και του Ήλιου με τον Άρη δείχνει πως θα είναι εύκολο με εθελοτυφλείς προκειμένου να αποποιηθείς κάποιες από τις ευθύνες που σου αναλογούν σε συγκεκριμένα ζητήματα. Την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο η μετακίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αυτή την εβδομάδα λόγω της Πανσελήνου θα είναι δύσκολο να πάρεις μία απόφαση για τα αισθηματικά σου ζητήματα την οποία δεν θα μπεις στον πειρασμό να αλλάξεις λίγο αργότερα. Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο του παρελθόντος είναι πιθανή όμως θα πρέπει να σκεφτείς προσεκτικά αν αξίζει να ανοίξεις σε εκείνο, μία πόρτα στο παρόν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό στις 14/9 μπορεί να φέρει την επισημοποίηση μιας σχέσης αν έχεις βρει το ταίρι σου ή να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα, αν είσαι ελεύθερος.

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στη δουλειά σου καθώς η Πανσέληνος που γίνεται στις 14/9 θα σε κάνει επιρρεπή σε λάθη. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες σημαντικών εργασιακών project για να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Επίσης θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτή η εβδομάδα δεν θα ευνοήσει νέες εργασιακές συμφωνίες μιας και θα τις καλύψει με ένα πέπλο ασαφειών και ενδεχομένως μεγάλων προσδοκιών.

Ταύρος

Η νέα εβδομάδα φιλοξενεί την Πανσέληνο που γίνεται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλικές σου σχέσεις. Η σύνοδος του Ποσειδώνα με τη Σελήνη δείχνει πως δεν θα μετρήσεις σωστά ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον και ενδεχομένως να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με αυτό. Την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος, ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο του Ζυγού «δείχνοντας» πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο ζητήματα της καθημερινότητας. 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/9 στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να κάνεις ένα μετέωρο βήμα στον αισθηματικό τομέα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις αν είσαι ελεύθερος καθώς είναι πολύ πιθανόν μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία να σε μπερδέψει. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 14/9 μπορεί να φέρει ένα ερωτικό σκίρτημα στο χώρο εργασίας σου.

Αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να κάνεις μία προεργασία για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις το επόμενο διάστημα καθώς είναι πιθανόν να προκύψουν και έκτακτες, οι οποίες θα περιορίσουν κατά πολύ το χρόνο σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/9 λέει πως τα λάθη είναι πιθανά για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός κατά τη διεκπεραίωση σημαντικών επαγγελματικών ζητημάτων.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 στρέφει την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα και φέρνει επαγγελματικά ραντεβού και συζητήσεις για τη δουλειά. Βέβαια η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα φώτα της Πανσελήνου δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις και «μεγάλες» κινήσεις που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος ο Ερμής και Αφροδίτη μετακινούνται στο ζώδιο του Ζυγού και δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για να ανθίσει ένας νέος έρωτας. 

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά θολή και δεν θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά τα αισθηματικά σου ζητήματα. Η θολή κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο έντονη από την Πανσέληνο για αυτό καλό θα ήταν να μην πάρεις τώρα κάποια σημαντική απόφαση που σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού είναι μία πολύ βοηθητική πλανητική μετακίνηση για εσένα και το επόμενο διάστημα θα μπορέσεις να δεις τα οφέλη της. Μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρει ένα νέο έρωτα ή να αναζωπυρώσει ένα παλαιότερο.

Αυτό που θα θελήσεις περισσότερο αυτή την εβδομάδα είναι να τελειώνεις γρήγορα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για να βρεθείς σπίτι σου να ξεκουραστείς. Αυτή η ανάγκη σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε επαγγελματικά ζητήματα και θα πρέπει να έχεις κατά νου πως η βιασύνη μπορεί να σου κοστίσει. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό στις 14/9 δεν αποκλείεται να φέρει μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα συνδυάζεται με μία δημιουργική δραστηριότητα.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/9 στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων είναι το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτής της εβδομάδας και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποδράσεις είτε φυσικά είτε νοητά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μιλάει για αφηρημάδα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός κατά τη διεκπεραίωση σημαντικών υποχρεώσεων. Επίσης σε περίπτωση που κανονίσεις μία συνάντηση με ανθρώπους του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως ακούσεις κάποια πράγματα τα οποία θα είναι ψευδή. Την ημέρα της Πανσελήνου ο Ερμής και η Αφροδίτη μετακινούνται στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζοντας μία περίοδο ευκαιριών σε επαγγελματικά ζητήματα.

Μία ρομαντική Πανσέληνος σαν αυτή που πραγματοποιείται στις 14/9 θα σε παρασύρει στην ίδια ρομαντική διάθεση, όμως δεν θα πρέπει να παραβλέψεις και την πραγματικότητα! Λόγω της εμπλοκής του Ποσειδώνα σε αυτή την Πανσέληνο καλό θα ήταν να αποφύγεις μεγάλα λόγια, μεγάλες υποσχέσεις αλλά και μεγάλους έρωτες οι οποίοι δεν θα είναι ξεκάθαροι από την αρχή. Στις 14/9 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και δείχνει νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων του κοινωνικού σου περιβάλλοντος.

Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σε οδηγήσει σε καταστάσεις με ρίσκο και αμφίβολη εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα, όμως καλό θα ήταν να τις αποφύγεις καθώς η περίοδος δεν είναι βοηθητική. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος δείχνει πως το επόμενο διάστημα τα επαγγελματικά ραντεβού, οι συζητήσεις και συμφωνίες για δουλειά θα κάνουν έντονη την εμφάνισή τους στην καθημερινότητά σου.

Λέων

Το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/9 στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων στον όγδοο ηλιακό σου οίκο. Αυτό δείχνει πώς μπορεί να υπάρξουν αφορμές για να αρχίσεις να αναμοχλεύεις οικονομικά θέματα καθώς και αισθηματικές ιστορίες οι οποίες έχουν κλείσει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα λέει πως η λάθος εκτίμηση και στον οικονομικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο, για αυτό χρειάζεται προσοχή. Η μετακίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται και η Πανσέληνος δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο επαφές και συζητήσεις!

Μία ρομαντική ιστορία του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό να έρθει ξανά στο προσκήνιο καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 14/9 θα φέρει στο μυαλό σου αναμνήσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η επιλεκτική σου μνήμη η οποία θα κρατήσει μόνο τις καλές αναμνήσεις επηρεάζοντας την αντικειμενικότητα σου. Πρόσεξε καθώς αυτό είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις στην προσωπική σου ζωή. Την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας νέα από κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μέσω ενός ανθρώπου του περιβάλλοντος σου.

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή σε επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα ιδιαίτερα αν αυτά συνοδεύονται και από οικονομικά θέματα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό του Ζυγού στις 14/9 δείχνει πως η επικοινωνία θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει για να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που πάνε να δημιουργηθούν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Επίσης δεν αποκλείεται να έχεις μία επαγγελματική πρόταση από ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου η οποία γίνεται στον άξονα σου (Παρθένου-ιχθύων) στις 14/9 και σε καλεί να κρατήσεις τις ισορροπίες που ενδεχομένως να διαταραχθούν σε κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δείχνει προσπάθεια εξαπάτησης για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σχετικά με τους ανθρώπους που δείχνεις εμπιστοσύνη. Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος, δείχνει πως πέρα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο αυτές τις ημέρες θα παίξει και οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα.

Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να γίνουν η αιτία για να παραμελήσεις κάποιες από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου δείχνει μία ροπή προς μία λάθος επιλογή στην προσωπική σου ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα σε βοηθήσει να «ζυγίσεις» τα πράγματα, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μην παρασυρθείς από έντονα συναισθήματα και παρορμητικές κινήσεις.

Συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι κάτι παραπάνω από πιθανές αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να προσέξεις πως θα τις διαχειριστείς. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου και η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα φώτα της Πανσελήνου δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να ανατραπούν πράγματα για τα οποία ήσουν σίγουρος. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα ψιλά γράμματα σε νέες συμφωνίες και μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για οτιδήποτε ακούσεις αυτές τις ημέρες.

Ζυγός

Μία εβδομάδα με αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις ξεκινά και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/9 στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων σε καλεί να τις τακτοποιήσεις όσο πιο άμεσα μπορείς. Βέβαια λόγω της συνόδου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα αλλά και του Ήλιου με τον Άρη δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως οι βιαστικές κινήσεις θα ανοίξουν κι άλλα θέματα, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να μη βιάζεσαι προκειμένου να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου. Στις 14/9 εκτός από την Πανσέληνο έχουμε και το πέρασμα της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιό σου που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο το επόμενο διάστημα. Οι νέες γνωριμίες είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, μία καλή αλλαγή στην εμφάνισή σου και η αγορά καλαίσθητων αντικειμένων θα σε απασχολήσουν αρκετά την επόμενη περίοδο.

Αυτή την εβδομάδα η μετακίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα είναι πολύ βοηθητική για τα αισθηματικά σου ζητήματα, ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα είχε «κολλήσει» μία γνωριμία η οποία σε ενδιαφέρει πολύ. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση σκέψου τρόπους για να την ανανεώσεις και ένταξε στην καθημερινότητά σας δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως οι λάθος αποφάσεις καραδοκούν, για αυτό θα πρέπει να είσαι σίγουρος για τα βήματά σου.

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να δεις προσεκτικά τη σχέση με κάποιον συνεργάτη σου κι αν υπάρχει κάτι σε αυτή που σε ενοχλεί, το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 14/9 θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Επίσης αυτή είναι μία εβδομάδα που μπορεί να μη δώσει πολλά γεγονότα σε επαγγελματικό επίπεδο όμως να ξέρεις πως η επόμενη περίοδος θα έχει προτάσεις για να αλλάξεις μία δουλειά ή να βελτιώσεις το κλίμα στην ήδη υπάρχουσα.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων αποτελεί το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτής της εβδομάδας που λαμβάνει χώρα στις 14/9. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και του Ήλιου με τον Άρη δείχνει πως μπορεί να υπάρξει ένα μπέρδεμα στον αισθηματικό τομέα, για αυτό θα πρέπει οι κινήσεις σου να είναι ξεκάθαρες. Επίσης δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόσωπο το οποίο όμως θα σε μπερδέψει με τη συμπεριφορά του και θα χρειαστεί υπομονή αν θέλεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Στις 14/9 το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού δείχνουν μυστικά ραντεβού και αισθηματικές περιπέτειες για το επόμενο διάστημα.

Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα ταράξει τα ύδατα στην αισθηματική σου ζωή. Βέβαια λόγω της εμπλοκής του Ποσειδώνα με τα φώτα της Πανσελήνου στις 14/9 θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η κατάσταση μπορεί να μην είναι και τόσο ειλικρινής όσο φαίνεται. Στις 14/9 η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό εγκαινιάζοντας μία περίοδο που οι μυστικές επαφές και οι συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος θα έχουν την τιμητική τους. 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 στρέφει την προσοχή σου περισσότερο στα αισθηματικά σου ζητήματα και λιγότερο στα επαγγελματικά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αυτά θα πάψουν να υπάρχουν. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις σου αυτή την εβδομάδα καθώς η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα φώτα της Πανσελήνου δείχνει κινήσεις τις οποίες θα κάνεις «χάριν εντυπωσιασμού» και δεν θα έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για τα επαγγελματικά σου, το αντίθετο μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων αποτελεί το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτής της εβδομάδας και σου δημιουργεί την ανάγκη να τελειώνεις εδώ και τώρα με κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Επίσης είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια η οποία δεν θα βοηθήσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Απόφυγε οτιδήποτε σχετίζεται με ένα νέο ξεκίνημα μιας και η σύνοδος Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι αποτρεπτική για κάτι τέτοιο. Την ημέρα της Πανσελήνου ο Ερμής και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και θα ελαφρύνουν τη διάθεσή σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δώσουν το έναυσμα για να σε προσεγγίσει ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρων άνθρωπος.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/9 θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση η οποία βέβαια με τη σειρά της μπορεί να δημιουργήσει μία ροπή στις ψευδαισθήσεις. Κλείσε τα αυτιά σου σε μεγάλα λόγια που θα ακούσεις είτε έχεις βρει το σύντροφό σου είτε είσαι ελεύθερος, καθώς είναι πολύ πιθανόν αυτά να σε απομακρύνουν από την πραγματικότητα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα κάνεις μία γνωριμία μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς θα έχεις την τάση να αποφύγεις οτιδήποτε νιώσεις πως σε ζορίζει ή απαιτεί από εσένα το 100% της προσοχής σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/9 και η εμπλοκή του Ποσειδώνα αλλά και του Άρη σε αυτή, δείχνει πως είναι μία εβδομάδα που θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις σου καθώς αρκετές από αυτές μπορούν να οδηγήσουν σε λάθη.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 είναι το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτής της εβδομάδας και θα επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να αλλάξεις γνώμη για συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες με ταχύτητα αστραπής. Προσοχή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να κάνεις μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου, καθώς είναι πολύ πιθανό οι προθέσεις τους απέναντί σου να μην είναι ξεκάθαρες. Στις 14/9 περνά ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζοντας ένα διάστημα κατά το οποίο θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου ζητήματα.

Η Πανσέληνος στις 14/9 θα σου δημιουργήσει μία ρομαντική διάθεση η οποία μπορεί να σε αποσυντονίσει προσωρινά και να σε οδηγήσει σε μεγάλες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια στον αισθηματικό τομέα. Είτε έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου είτε είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να μην ωραιοποιήσεις καταστάσεις που χρειάζονται αντικειμενική ματιά προκειμένου να μην πάρεις λάθος αποφάσεις. Στις 14/9 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα αυξήσει το χρόνο που περνάς στη δουλειά και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει αιτία για να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που συνεργάζεσαι.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα αρχίσουν να σε απασχολούν πιο έντονα προς το τέλος της εβδομάδας καθώς το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 14/9 θα δώσει το έναυσμα για αυτό. Μία νέα συμφωνία θα αποδειχθεί κερδοφόρα για εσένα και δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση να αναλάβεις κάποιες επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις στη δουλειά. Μην ανησυχείς για αυτό καθώς αυτές θα αποτελέσουν την ευκαιρία για να αυξήσεις τα έσοδα σου καθώς θα σου αποφέρουν και το ανάλογο κέρδος.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να σκέφτεσαι περισσότερο τα οικονομικά σου ζητήματα και να αναζητάς τρόπους για να αυξήσεις τους πόρους σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 θα επηρεάσει την κρίση σου (λόγω της εμπλοκής του Ποσειδώνα με τα φώτα του Πανσέληνου) και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε μία λάθος κίνηση που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός προκειμένου να αποφύγεις κάτι τέτοιο και επίσης θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τα έξοδα που θα κάνεις αυτές τις ημέρες. Στις 14/9 η Αφροδίτη και ο Ερμής μετακινούνται στο ζώδιο του Ζυγού και δείχνουν πως το επόμενο διάστημα η προσωπική σου ζωή και τα αισθηματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 14/9 φέρνει ευκαιρίες για ένα νέο έρωτα για εσένα που είσαι ελεύθερος! Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το σενάριο του νέου έρωτα εξακολουθεί να υπάρχει ως πιθανότητα και για εσένα! Σε κάθε περίπτωση θα παρατηρήσεις πως η προσωπική σου ζωή θα σου προσφέρει ευχάριστες στιγμές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα μόνο αν είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα οικονομικά, καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/9 στρέφει το ενδιαφέρον στο ταμείο σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πιθανό να μπεις στον πειρασμό να αφήσεις κάτι σίγουρο σε επαγγελματικό επίπεδο για κάτι νέο το οποίο ακούγεται πολύ καλό! Το ρίσκο δεν ευνοείται αυτή την εβδομάδα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου.

Ιχθείς

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου θα έρθουν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Παρθένου-Ιχθύων) στις 14/9 τις αναμοχλεύει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και του Ήλιου με τον Άρη δείχνει πως μπορεί να κάνεις μία λάθος κίνηση σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει. Η ωραιοποίηση καταστάσεων και προσώπων ανήκει στις «παρενέργειες» αυτής της Πανσελήνου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Στις 14/9 μετακινούνται επίσης ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα κατά το οποίο μπορείς να διευθετήσεις πολύ καλύτερα οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν και τρίτους. 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου στις 14/9 πιθανόν να σου δημιουργήσει την ανάγκη να ζήσεις έναν έρωτα σαν αυτούς που περιγράφονται στα παραμύθια. Λόγω αυτής της ανάγκης θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς θα είναι εύκολο να μη δεις τις παγίδες σε μία νέα αισθηματική γνωριμία ή σε μία γνωριμία που έχεις κάνει ήδη. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 14/9 ανεβάζει τη λίμπιντό σου και σε βοηθά να σαγηνεύσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα βρίσκονται σε προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα, όμως παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν με ένα πρόσωπο που υπάρχουν προοπτικές συνεργασίας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 14/9 ενισχύει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες αλλά και τη διαίσθησή σου. Να θυμάσαι πως αυτά τα δύο θα είναι τα «εργαλεία» που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στον επαγγελματικό σου τομέα.

Δείτε επίσης: Ο σύντροφος σου θα είναι καλός πατέρας; Δες το ζώδιο του!