Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 8 έως 14 Απριλίου 2019. Ο Δίας, η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος δημιουργούν μια πολύ γεμάτη εβδομάδα αστρολογικά. Ο Δίας επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, ενώ η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος σχηματίζουν ισχυρές όψεις με τον Δία, τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα και τους Δεσμούς και όλα αυτά με πολύ γρήγορη εναλλαγή! Ο Απρίλιος αποδεικνύεται ένας έντονος μήνας. Συνωστισμός πλανητών αυτή την εβδομάδα και ο ουρανός έχει σκοτεινιάσει…

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Οι σχέσεις στο επίκεντρο!

Ο Δίας στον Τοξότη επιστρέφει ανάδρομος την Τετάρτη και ο κόσμος μας θα γεμίσει υποσχέσεις και προσδοκίες! Έχετε ακόμα μερικούς μήνες μπροστά σας για να καταστρώσετε τα σχέδια σας, να εμβαθύνετε βαθύτερα στους στόχους σας και να κάνετε κάποιες προσαρμογές μεγάλης κλίμακας, ώστε να κάνετε πράξη τα όνειρα σας. Δεν είναι όμως η στιγμή για δράση. Θα περιμένετε μέχρι τις 12 Αυγούστου όταν ο Δίας εισέλθει ξανά σε ορθή πορεία για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Οι σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς η Αφροδίτη στους Ιχθείς συναντά σε εξάγωνο τους Ποσειδώνα – Κρόνο, καθώς και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τους Σεληνιακούς Δεσμούς. Ήρθε η ώρα να καθίσετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να διεκδικήσετε μερικά πράγματα. Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα γεμίζουν την καρδιά σας με μια ροζ ομίχλη την Τετάρτη. Αλλά, ο Κρόνος έρχεται την Παρασκευή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και θα είστε ξανά σε θέση να ασχοληθείτε πιο λογικά με τα θέματα της καρδιάς. Χάρη στον Πλούτωνα και τον Νότιο Δεσμό, το Σαββατοκύριακο, τα συναισθήματα πλημμυρίζουν βαθιά τον εσωτερικό μας κόσμο – ίσως πολύ βαθιά για να τα χειριστούμε. Αφορούν πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν; Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα γεγονότα θα έχουν μια καρμική αίσθηση!

Ο Ήλιος και η Σελήνη συνδέονται επίσης με το δίδυμο Κρόνος – Πλούτωνας αυτή την εβδομάδα, καθώς και τους Σεληνιακούς Δεσμούς, φέρνοντας σας μπροστά σ’ ένα μεγάλο σταυροδρόμι. Το μέλλον σας καλεί! Ποιο δρόμο θα επιλέξετε; Είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω το παρελθόν; Έχετε το θάρρος να αναλάβετε την ευθύνη για τις αποτυχίες σας; Ή και τις επιτυχίες σας. Να κάνετε το σωστό; Αυτή είναι η στιγμή για να ενεργήσετε με αξιοπρέπεια και ωριμότητα. Αλλά δεν μπορείτε να μένετε παγιδευμένοι σε μια ιστορία που δεν σας ταιριάζει. Πρέπει να σταθείτε στα πόδια σας! Και πρέπει επίσης να δείτε τις δικές σας ανάγκες και τους ανθρώπους που εξαρτώνται από εσάς. Για όλα αυτά τα θέματα, η Σελήνη στον Καρκίνο, την Πέμπτη, λειτουργεί ανακουφιστικά, προτρέποντάς σας να λάβετε αποφάσεις μέσα σε ένα κλίμα ηρεμίας και γαλήνης.

Είναι μια εβδομάδα έντονων διαπραγματεύσεων, έντονων επιθυμιών και καρμικών δεδομένων. Και μέσα σε όλα αυτά, ο Ερμής που δεν είναι ακόμη στα πολύ καλά του έχει πολλά στο σάκο του! Συνδέεται με τον Πλούτωνα, τους Δεσμούς και τον Δία, και σας προτρέπει να επιταχύνετε! Νιώθετε πως βρίσκεστε σε αχαρτογράφητο περιβάλλον. Και αγγίζετε κάποια πραγματικά δύσκολα – ακόμη και ταμπού – θέματα. Ανοίξτε κανάλια επικοινωνίας! Το κλειδί είναι να μαθαίνεις και να ακούς με την αθωότητα ενός παιδιού. Με τους Σεληνιακούς Δεσμούς στον Αιγόκερω και τον Καρκίνο, καλύτερα να ξεφορτωθείτε την υπερηφάνεια και να ακολουθήσετε μια πιο ήπια, πιο προσεκτική προσέγγιση. Όσο για αυτή την καταπιεστική ατμόσφαιρα και το νεκρό, κατεστραμμένο υλικό που απλά αρνείται να φύγει από τη ζωή σας, ο Απρίλης θα του δώσει ένα ισχυρό χτύπημα.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 8 έως 14 Απριλίου 2019

Κριός

Αυτή είναι μία εβδομάδα που θα στρέψει κατά κύριο λόγο το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά ζητήματα, χωρίς όμως να λείψουν και οι ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις μέσα στο σαββατοκύριακο καθώς το τρίγωνο του ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο σου και του Δία από τον Τοξότη θα συμβάλει σε αυτές. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου και να θυμάσαι πως για αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσεις προτεραιότητα στη δουλειά.

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σου «υπενθυμίσει» κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχες σχέση κατά το παρελθόν. Χρειάζεται ρεαλισμός προκειμένου να μην παρασυρθείς από τα έντονα συναισθήματά σου ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Καλό θα ήταν να μην βιαστείς να ξανανοίξεις ζητήματα του παρελθόντος, καθώς το σαββατοκύριακο το τρίγωνο του ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Δία που βρίσκεται στον τοξότη, δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πιθανόν να υπάρξουν προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα σε εκνευρίσουν. Ενδεχομένως να σε κάνουν να νιώσεις πως κάποιος που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον προσπαθεί να ανακόψει την πορεία σου. Προτίμησε να μιλήσεις μέσα από τη δουλειά σου και μην πέσεις στην παγίδα να κάνεις επίδειξη ισχύος.

Ταύρος

Η κοινωνικότητά σου σήμερα, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους αισιόδοξη στάση, γιατί θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να κουβεντιάσεις με τον σύντροφό σου καίρια ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας και να δώσεις οριστικές λύσεις. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, βγες με την καλύτερη σου διάθεση από το σπίτι, γιατί οι πιθανότητες να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα είναι πολλές…

Η δουλειά σου έχει και σήμερα αρκετή πίεση, αλλά με τη βοήθειά των συνεργατών σου μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάθε δυσκολία. Τα οικονομικά σου είναι ακόμα λίγο πεσμένα και ίσως χρειάζεται να κόψεις ακόμα κάποια έξτρα έξοδα.

Δίδυμοι

Σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Ευτυχώς η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνησε υλοποιώντας τα σχέδιά σου.

Στα αισθηματικά σου μην χαλάσεις τη μέρα σου με διαφωνίες που δεν έχουν νόημα. Συζήτησε ήρεμα και βρες ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο, που κι εσένα σε ενδιαφέρει.

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλές καλές στιγμές, κυρίως επειδή σήμερα μπορείς να αξιολογήσεις σωστά τους συνεργάτες σου και να ανοίγεσαι τόσο όσο χρειάζεται. Μην απογοητεύεσαι με τα οικονομικά σου, γιατί και αυτά μπορούν να βελτιωθούν, αν δείξεις λίγη περισσότερη εγκράτεια σε κάποιες αγορές.

Καρκίνος

Η απογοήτευση θα εναλλάσσεται σήμερα με την ικανοποίηση και τα συναισθήματά σου θα είναι ανάμικτα. Φρόντισε να καταλάβεις τι είναι αυτό που δεν πάει καλά και να μην καταθέτεις τα όπλα σε όσα ζητήματα σε ταλαιπωρούν. Άλλωστε, έχεις την ικανότητα να τα φέρνεις όλα εκεί που επιθυμείς. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης.

Στα αισθηματικά σου βρες το χρόνο να σκεφτείς πώς θα κάνεις μια έκπληξη στον σύντροφό σου. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και πρέπει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση. Οι αδέσμευτοι, ανοίξτε τα μάτια σας για κάποιο άτομο που πραγματικά σας νοιάζεται.

Στη δουλειά σου, οι ικανότητες που έχεις θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση καθώς θα προκύψουν ζητήματα που χρειάζονται την προσοχή σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλή σειρά. Μην τα αφήσεις να πάρουν πάλι την κάτω βόλτα.

Λέων

Όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται την δική σου συμμετοχή για να διεκπεραιωθούν. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε λοιπόν τις δικαιολογίες και πιάσε δουλειά για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να απολαύσεις την ασφάλεια και την τρυφερότητα που σου προσφέρει ο σύντροφός σου, χωρίς να χαλάσεις την ερωτική ατμόσφαιρα με άγχη και προβλήματα. Προσπάθησε να αποσυμφορηθείς και όχι να φορτώσεις και τη σχέση σου με όλα τα προβλήματα που σε πιέζουν. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κάνε τις κινήσεις σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Η δουλειά σου είναι σε μια καλή φάση και όλα σου τα σχέδια μπορούν να υλοποιηθούν, αρκεί να δείξεις συγκέντρωση και να κάνεις προσεκτικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και σύντομα θα φτάσουν στο επιθυμητό σημείο, που θα σου επιτρέψουν να κάνεις και μερικές μικροσπατάλες.

Παρθένος

Ό,τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου μπορεί να διορθωθεί, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Ειδικά σήμερα πρέπει να είσαι αποφασισμένος να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις το χαμόγελό σου. Προσοχή σε ποιους ανθρώπους θα απευθυνθείς για συμβουλές. Προτίμησε τα δικά σου άτομα που εμπιστεύεσαι περισσότερο.

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με τον σύντροφό σου και να δώσετε μαζί λύση σε διάφορα προβλήματα που αφορούν τη σχέση σας. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη, που σας φέρνουν σε αδιέξοδο. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, συνάντησε τους φίλους σου και μην κλείνεσαι στο σπίτι. Οι γνωριμίες είναι εκεί έξω και σε περιμένουν!

Η δουλειά σου θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις πολλά ζητήματα και να κάνεις μια νέα αρχή σε τομείς που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα. Η δυναμικότητά σου θα κάνει θαύματα και πολλά θέματα θα τακτοποιηθούν. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, χρειάζονται προσοχή και μείωση εξόδων.

Ζυγός

Πρόσεχε σήμερα να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, γιατί με την πορεία που ακολουθείς, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία.

Στα αισθηματικά σου μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου και φρόντισε να μιλήσεις μαζί του, για να λυθούν όλες οι απορίες που έχεις σχετικά με την συμπεριφορά του απέναντί σου το τελευταίο διάστημα. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι αν αυτό το διάστημα βγεις περισσότερο, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το πρόσωπο των ονείρων σου.

Μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στην εργασία σου και η ετοιμότητά σου αυτή θα σε βγάλει σήμερα από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις, που θα προκαλέσουν οι ανταγωνιστές σου. Καλό θα είναι να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου και με τη βοήθεια του θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε λοιπόν σήμερα να ξεμπερδεύεις μία ώρα αρχύτερα από τις υπόλοιπες ευθύνες σου και να γυρίσεις σπίτι νωρίτερα ώστε να περάσεις περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο μαζί του. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί περάστε ένα όμορφο βράδυ με την παρέα σας και χαλαρώστε. Θα σας κάνει καλό.

Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα σου γίνουν οικονομικές προτάσεις, που πριν αποδεχτείς, πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά.

Τοξότης

Έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

Ημέρα που μπορείς να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του πεις όλα όσα σε προβληματίζουν στους άλλους τομείς της καθημερινότητας σου, θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα. Μην δίνεις άλλες αναβολές και ανακούφισε την ψυχή και το μυαλό σου συζητώντας μαζί του, γιατί στο τέλος θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αφιερώστε αυτό το βράδυ τον εαυτό σας και στην ξεκούρασή σας, χωρίς να χάνετε το χρόνο σας σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και προέρχονται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πάνε πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως

Άλλη μια μέρα που η γοητεία και η ρητορεία σου θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση, είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα. Η παρουσία σου βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και κάθε συζήτησης. Μην παρασύρεσαι σε επιδείξεις γνώσεων και σε συμπεριφορές υπεροψίας, γιατί θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια στο τέλος. Μείνε προσγειωμένος και απόλαυσε αυτή τη θετική περίοδο.

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις λίγη καλή διάθεση σήμερα απέναντι στον σύντροφό σου και να ασχοληθείς με τα θέματα της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αγωνιάς καθόλου, γιατί σύντομα θα βρεθεί αυτό που θέλεις. Μέχρι τότε, μην συμβιβάζεσαι με μετριότητες…

Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, τα διάφορα κακόβουλα σχόλια δεν θα λείψουν και αν αρχίσεις να απαντάς, θα καταλήξεις σε τσακωμούς με τους συνεργάτες σου. Κοίταξε τη δουλειά σου και κυρίως πώς θα ισορροπήσεις τα οικονομικά σου που έχουν ξεφύγει λίγο.

Υδροχόος

Σήμερα καλό είναι να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν και πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσεις και στους συνεργάτες σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τελειώσεις από πολλές εκκρεμότητες που έχεις συσσωρεύσει και σε αγχώνουν.

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα αυτήν την Δευτέρα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου και δείξε συγκατάβαση. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, φρόντισε να κινηθείς άμεσα και μην τεμπελιάζεις, γιατί οι οιωνοί για να συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ, είναι καλοί.

Σήμερα η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις θέματα που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις να την μελετήσεις πολύ καλά.

Ιχθείς

Σήμερα φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις ή να πέσουν στην αντίληψή σου. Μπορείς να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων, που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις που έχεις. Εσύ που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση, αλλά και εσύ θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που θα ήθελες. Μπορείς να βάλεις ένα καλό προγραμματισμό, ώστε να ισορροπήσεις κάπως το κλίμα. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να προσέχεις τα απρόοπτα έξοδα που μπορεί να έρθουν.

Δείτε επίσης: Απρίλιος, μηνιαίες προβλέψεις για τα ζώδια


ΠΗΓΗ: Myastro.gr