Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 20 έως 26 Μαΐου 2019 για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας. Πως θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

Καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι! Άκρως σημαντικές είναι οι μετακινήσεις πλανητών αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής στις 21 Μαΐου περνάνε στο ζώδιο των Διδύμων. Το αστρολογικό αυτό γεγονός αλλάζει τις ενέργειες και μας οδηγεί στο να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας σε επικοινωνιακό επίπεδο και σε ότι αφορά γνώσεις, έντονη κοινωνική ζωή και πιθανές μετακινήσεις επαγγελματικού επιπέδου που θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα.

Το αέρινο ζώδιο των Διδύμων εκφράζεται μέσω της επικοινωνίας με αμεσότητα, δίνοντας μας την ώθηση να επικεντρωθούμε στο κοντινό μας περιβάλλον, να προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα σημαντικά για εμάς, να βρεθούμε μαζί τους και να περάσουμε όμορφα συζητώντας για πιθανά προβλήματα ή χαλαρά ζητήματα, ανταλλάσσοντας απόψεις. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι στις συζητήσεις μπορεί να ακούσουμε πράγματα που δεν είναι ακριβή ή αληθή, γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί σε ότι μεταφέρουμε, γιατί το κοινωνικό σχόλιο θα πρωταγωνιστήσει αυτή την περίοδο.

Εξαιρετικές θα είναι οι πιθανότητες για έντονη κοινωνική ζωή αυτή την εβδομάδα, καθώς οι προκλήσεις θα είναι πολλές. Στα μέρη που θα βρεθούμε, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πρόσωπα, που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον με τις απόψεις και τις γνώσεις τους. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο, καθώς μπορούμε να μεγαλουργήσουμε και να πετύχουμε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες, που θα είναι άκρως θετικές για εμάς.

Προσοχή όπως, γιατί η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στις 21 Μαΐου, το πιθανότερο είναι να εντείνει τον υποκειμενισμό και να γίνουμε ευερέθιστοι, εκλαμβάνοντας ότι ακούμε επί προσωπικού, κάτι που θα δημιουργήσει πιθανές αντιδράσεις και προβλήματα στις σχέσεις μας. Το φλερτ παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς είναι μέρος της διασκέδασης και της ανάγκης για επιβεβαίωση, μέσω παιχνιδιών του μυαλού.

Το εξάγωνο του Άρη στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 22 Μαΐου, μας δίνει τη δυνατότητα για σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά οικογενειακές επιχειρήσεις ή δουλειές που μπορεί να υπάρχουν, σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να μας απασχολούν, αλλά και στις προσωπικές σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Ο δυναμισμός σε συνδυασμό με τη διορατικότητα και την πρωτότυπη έμπνευση μπορεί να οδηγήσει σε σπουδαίες αποφάσεις σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα, να μας ωθήσει στο να δραστηριοποιηθούμε από κοινού με οικεία πρόσωπα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αφήνοντας στην άκρη πιθανές κόντρες και αντιδικίες που μπορεί να μας προβλημάτιζαν μέχρι στιγμής.

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 20 έως 26 Μαΐου 2019

Κριός

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε συζητήσεις και συναντήσεις οι οποίες θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η σύνοδος του Ήλιου/Ερμή θα έχει διάρκεια 2-3 ημέρες και θα φέρει πολλά νέα στα αυτιά σου. Η θετική όψη του Άρη ο οποίος βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 θα σε βοηθήσει να βρεις λύση για ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου, αρκεί να σκεφτείς «έξω από τα κουτάκια».

Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα «ξεκολλήσει» αισθηματικά ζητήματα που είχαν μπλοκάρει καθώς η ανάγκη για επικοινωνία αλλά και αισθηματικές προσεγγίσεις θα είναι έντονη. Αν είσαι ελεύθερος μία κουβέντα αρκεί για να σε φέρει κοντά με αυτόν που θέλεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επένδυσε στις συναντήσεις με φίλους σας καθώς θα σας κάνουν καλό!

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεκινήσουν συζητήσεις στη δουλειά, οι οποίες θα φέρουν και νέα. Τώρα είναι η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή σου διάθεση και τη διάθεση που θα έχουν οι άλλοι για κουβέντα, προκειμένου να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως η ανάγκη σου για επαφή και επικοινωνία με αγαπημένους σου ανθρώπους θα είναι έκδηλη. Ο Ήλιος και ο Ερμής παίρνουν στους Διδύμους στις 21/5 και χρωματίζουν ευχάριστα την εβδομάδα καθώς θα σε ωθήσουν να πάρεις ένα τηλέφωνο συγγενείς, γνωστούς και φίλους ιδιαίτερα αυτούς που έχεις παραμελήσει. Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δώσει μία θαυμάσια ιδέα σχετικά με ένα ζήτημα που αφορά εσένα και κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Αυτή την εβδομάδα θα πεις πολλά και ενδεχομένως να μην τα εννοείς όλα καθώς το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων θα σε παρασύρει σε αρκετά λόγια. Πρόσεξε σε περίπτωση που έχεις βρει το σύντροφο σου καθώς θα είναι εύκολο να του υποσχεθείς κάτι το οποίο και εσύ ο ίδιος ξέρεις πως δεν πρόκειται να κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος το εξάγωνο μεταξύ του Άρη από τον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει μία συνάντηση με κάποιον που θα ερωτευτείς μέσα σε μία κοινή παρέα.

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα έχεις την τάση να πηγαίνεις στη δουλειά για να πιάσεις κουβέντα, να μιλήσεις και να ανταλλάξεις τα νέα με τους συναδέλφους σου, παρά για να δουλέψεις! Αιτία για αυτό είναι το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 που θα απομακρύνει εντελώς το μυαλό σου από τα επαγγελματικά ζητήματα. Το κέντρο των συζητήσεων σου θα είναι τα οικονομικά, όμως να θυμάσαι πως μπορούν να συνδυαστούν με τα επαγγελματικά και να φέρουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο ταμείο σου, σε περίπτωση που το διαπραγματευτείς σωστά!

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα κρατάς τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα καθώς δύο πλανήτες -ο Ερμής και ο Ήλιος- παίρνουν στο ζώδιό σου στις 21/5. Αυτό δείχνει πως θα είναι ακόμα πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις, να έρθεις κοντά με ανθρώπους που επιθυμείς να διαπραγματευτείς νέες συμφωνίες είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές αλλά και να υπογράψεις κάποια συμβόλαια. Τα αρνητικά αυτής της μετακίνησης είναι πως θα είναι εύκολο να πεις πολλά τα οποία δεν θα είναι εύκολο να υποστηρίξεις και να «μεταφέρεις» θέματα τρίτων σε συζητήσεις! Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 θα σε βοηθήσει να βρεις ευφάνταστες λύσεις, για να τακτοποιήσεις ένα οικονομικό σου ζήτημα.

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ικανότητες που θα έχεις να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσουν αφενός να αναδείξεις την προσωπικότητά σου και αφετέρου να αναδείξεις το ταλέντο σου στο λόγο. Αν ήδη έχεις βρει το σύντροφό σου μία συζήτηση μαζί του θα δημιουργήσει ένα ζεστό και ερωτικό κλίμα μεταξύ σας.

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς ενδέχεται να έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς κάτι στη δουλειά το οποίο σε ζορίζει, να κάνεις μία νέα συμφωνία ή να υπογράψεις ένα συμβόλαιο με ευνοϊκούς όρους για εσένα. Σε όλα αυτά θα σε βοηθήσουν ο Ήλιος και ο Ερμής που θα βρίσκονται στο ζώδιό σου από τις 21/5, καθώς θα δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για να δείξεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Καρκίνος

Μία εσωστρεφής εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η μετακίνησή του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5, ενδέχεται να σε κάνει να νιώσεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα από την «κινητικότητα» και τις κοινωνικές υποχρεώσεις του προηγούμενου διαστήματος. Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει μία λύση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί δια στόματος ενός φιλικού του προσώπου.

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν οι υποσχέσεις και τα λόγια σου να μη συμβαδίζουν με τις πράξεις σου για αυτό θα πρέπει να φιλτράρεις κάθε κουβέντα που θα πεις στο σύντροφό σου, καθώς το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα σε κάνει να πεις πολλά. Αν είσαι ελεύθερος/η το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 δείχνει πως η «παρέμβαση» ενός φίλου σου σε ένα αισθηματικό σου θέμα, θα σε αποτρέψει από μία λάθος κίνηση.

Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο στα επαγγελματικά σου θέματα. Προτίμησε να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου σε ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου και κράτησε μικρό καλάθι απέναντι σε μεγάλες επαγγελματικές προτάσεις. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο στις 22/5 δείχνει πως θα καταφέρεις να βρεις λύση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που σε απασχολεί πολύ.

Λέων

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως η ανάγκη σου να πάρεις τηλέφωνο ένα φίλο σου και να κανονίσετε να βρεθείτε από κοντά θα είναι έκδηλη. Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση ώστε να έρθεις κοντά με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος που είχες χαθεί λόγω έλλειψης χρόνου. Το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό νέο σχετικό με τα επαγγελματικά σου ζητήματα.

Η επικοινωνία είναι η λέξη κλειδί προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις κάτι που θέλεις στον αισθηματικό τομέα ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν πράγματα τα οποία σε απομάκρυναν από το σύντροφό σου. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα φέρει κοντά σου νέους ανθρώπους και νέες γνωριμίες για εσένα που είσαι ελεύθερος. Δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε κοινωνικές εκδηλώσεις, παρέες και συναντήσεις με φίλους καθώς εκεί μπορεί να βρίσκεται και αυτός που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον!

Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως θα έχεις μεγαλύτερη ευκολία να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ή να κάνεις μία συζήτηση με ένα πρόσωπο-κλειδί στη δουλειά. Αυτό που χρειάζεται να μην κάνεις είναι να διατυμπανίζεις τα σχέδιά σου καθώς είναι πολύ πιθανόν να δώσουν αφορμή για σενάρια. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως αν δουλέψεις μακριά από τα φώτα για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα καταφέρεις να κάνεις την έκπληξη με το αποτέλεσμα.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα περνάς περισσότερο χρόνο στη δουλειά ή θα είσαι ένα μεγάλο διάστημα κάθε ημέρας σε επαφή με τους συνεταίρους σου, για αυτό είναι πολύ πιθανόν να μετακυλήσεις σε εκείνους ακόμα και θέματα της προσωπικής σου ζωής. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει επικοινωνιακή άνεση στη δουλειά αλλά και για τη δουλειά. Βάλε τα επαγγελματικά σου ζητήματα σε προτεραιότητα καθώς μπορείς να βγεις κερδισμένος από αυτά. Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα δημιουργήσει ένα υποστηρικτικό κλίμα στο περιβάλλον σου. 

Επίλεξε να δώσεις προσοχή στα αισθηματικά σου ζητήματα αυτή την εβδομάδα καθώς θα είναι ο τομέας που θα αντισταθμίσει την κούραση που θα προκύψει από τα επαγγελματικά ζητήματα. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να φέρει ένα φλερτ εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος για εσένα που είσαι ελεύθερος, το οποίο μπορεί να μην πάει πολύ μακριά όμως σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξυπνάς με κέφι για να πας στη δουλειά. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει μία θετική έκπληξη από το σύντροφό σου η οποία θα σε ανεβάσει.

Αυτή η εβδομάδα θα έχει επαγγελματικό άρωμα καθώς η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 21/5 δείχνει πως θα υπάρξουν συζητήσεις και επαφές σχετικές με επαγγελματικά ζητήματα. Εκμεταλλεύσου τα επικοινωνιακά σου ταλέντα καθώς θα παίξουν ρόλο στην τέλεση των επαγγελματικών σου στόχων. Πρόσεξε καθώς θα έχεις την τάση να εστιάσεις στο δέντρο και να χάσεις το δάσος.

Ζυγός

Μία νέα πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα αρχής γενομένης από τις 21/5 καθώς η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων σου ταιριάζει πολύ. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να οργανώσεις ένα ταξίδι που θέλεις να πας ή ακόμα και να αρχίσεις να κάνεις δειλά-δειλά τα πρώτα πλάνα των καλοκαιρινών διακοπών. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 δείχνει πως κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται ή βρίσκεται μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι υποστηρικτικό απέναντί σου.

Η ανάγκη να μιλήσεις και να έρθεις κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα είναι έκδηλη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στους Διδύμους στις 21/5 θα σε βοηθήσει σε αυτό. Οι συγκυρίες θα είναι πολύ ευνοϊκές για αισθηματικές προσεγγίσεις αλλά και για να δεχτείς το φλερτ ενός ενδιαφέροντος προσώπου. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή διάθεση των ημερών και δώσε του προτεραιότητα ακούγοντας τα θέματα που τον απασχολούν.

Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα είναι σε προτεραιότητα για αυτή την εβδομάδα. Βέβαια η επικοινωνιακή σου διάθεση μπορεί να σε βοηθήσει και σε αυτά καθώς θα έχεις την ικανότητα να «πουλήσεις» με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες και τις επαγγελματικές σου δεξιότητες. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται συχνά-πυκνά πως να λύσεις ή να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα τα οποία πολύ πιθανόν έρχονται από το παρελθόν και τέτοιου είδους σκέψεις θα σε κρατήσουν απασχολημένο. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 είναι ευνοϊκό για να διαπραγματευτείς οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, δάνεια και ασφάλειες. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ερωτικά σκιρτήματα.

Η ερωτική σου διάθεση θα είναι έκδηλη καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας και το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα σε βοηθήσει να τη φέρεις στην επιφάνεια. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να έρθεις κυριολεκτικά κοντά με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος ο συνδυασμός της ερωτικής σου διάθεσης και του εξάγωνου του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει μία νέα γνωριμία που θα σε ηλεκτρίσει, ένα νέο έρωτα αλλά και μία ερωτική περιπέτεια! Είναι στο χέρι σου σε ποιο από τα παραπάνω θέλεις να δώσεις προτεραιότητα.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν μόνο αν τα δεις ως προέκταση των οικονομικών σου, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να τους δώσεις σημασία. Ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς μαζί τους αν προκύψει μία νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα συνοδεύεται και από μία δελεαστική οικονομική πρόταση. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 21/5 θα σου δώσει τα επικοινωνιακά εργαλεία που χρειάζεσαι προκειμένου να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος.

Τοξότης

Το ενδιαφέρον η άποψη και η γνώμη των άλλων για εσένα θα είναι πολύ σημαντική για τις αποφάσεις σου, για αυτό και θα πιάσεις τον εαυτό σου να περιμένει διακαώς τις αντιδράσεις και τις εντυπώσεις των αγαπημένων σου προσώπων σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει την ανάγκη σου να είσαι αρεστός στους άλλους και αυτή η ανάγκη θα παρακινήσει αρκετές από τις ενέργειές σου. Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα ενισχύσει τα ψυχικά αλλά και τα σωματικά σου αποθέματα και θα σε βοηθήσει στη δουλειά.

Η επιρροή που θα έχει ο σύντροφός σου στις αποφάσεις σου θα είναι έντονη από τις 21/5 και έπειτα καθώς το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει την ανάγκη σου να κερδίσεις την επιβεβαίωση του. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή και θα σε βοηθήσει στα αισθηματικά σου ζητήματα ιδιαίτερα αν θέλεις να προσεγγίσεις κάποιον που σου αρέσει. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ένα ζήτημα ερωτικού ενδιαφέροντος μέσα στο χώρο εργασίας σου.

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα για αυτό επεδίωξε να κλείσεις επαγγελματικά ραντεβού σε περίπτωση που ψάχνεις δουλειά ή απλώς να βάλεις τη δουλειά σου σε προτεραιότητα. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως οι άλλοι θα είναι πρόθυμοι να σε ακούσουν, να σε καταλάβουν και να συμμεριστούν αυτά που τους λες και αυτές τις συγκυρίες δεν πρέπει να τις χάσεις.

Αιγόκερως


Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητας, οι οποίες θα αποτελέσουν τη βασική αιτία για να συναναστραφείς με κόσμο. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει μία θετική εξέλιξη σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα ακόμα και αν δεν την περιμένεις.

Δείτε επίσης: Καλός μπαμπάς είναι αυτός που αγαπάει τη μαμά του παιδιού του

Ο αισθηματικός τομέας θα είναι αυτός που θα φροντίζει να σου δίνει ανάσες καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα σε απασχολεί ευχάριστα καθώς το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα φέρει ξαφνικές συναντήσεις. Αν είσαι ελεύθερος εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου δοθούν για να προχωρήσει ένα αισθηματικό ζήτημα. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου πρόσεξε καθώς η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως τα πολλά λόγια μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

Η παρουσία του Άρη απέναντί σου στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως κατά διαστήματα θα νιώθεις πως οι άλλοι προσπαθούν να σε περιορίσουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα δίνει ευχάριστες ανάσες μέσα από την προσωπική σου ζωή. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 μπορεί να φέρει μία ευκαιρία για να κλείσεις τώρα μία νέα εργασιακή συμφωνία ή να αναλάβεις ένα project μέσα από το οποίο θα δείξεις τις δυνατότητές σου.

Υδροχόος

Το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί στα αισθηματικά σου ζητήματα αυτή την εβδομάδα καθώς η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα δημιουργήσει ευχάριστη κινητικότητα σε αυτό τον τομέα. Επικεντρώσου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά καθώς είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 σε προτρέπει να ενδιαφερθείς για δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου καθώς θα είναι εύκολο να τις φέρεις εις πέρας.

Ο τομέας των αισθηματικών σου ζητημάτων θα σε απασχολήσει περισσότερο καθώς το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα δώσει ιδιαίτερη σημασία σε αυτόν. Οι νέες γνωριμίες είναι πάρα πολύ πιθανές όπως και οι πειρασμοί, για αυτό σε περίπτωση που είσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει μία νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια μιας υποχρέωσης ρουτίνας.

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν όσο και να θέλεις να είσαι εντάξει με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να μην τα καταφέρεις καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται αλλού. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες μιας και το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δεν είναι ότι καλύτερο για να παραμείνεις συγκεντρωμένος στη δουλειά σου. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα σε περίπτωση που δουλεύεις από το σπίτι, καθώς θα σου προσφέρει έμπνευση!

Ιχθείς

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων στις 21/5. Καλό θα ήταν να προτιμήσεις να τηρήσεις «σιγή ιχθύος» σε σημαντικά ζητήματα και να μην παρασυρθείς από την επικοινωνιακή διάθεση των ημερών. Η εβδομάδα είναι ιδανική για να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς θα παρατηρήσεις πως θα έχεις την ανάγκη να περάσεις ολοένα και περισσότερο χρόνο εντός οικίας. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 μπορεί να φέρει ένα νέο από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον, το οποίο θα αποτελέσει έκπληξη.

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή σε περίπτωση που έχει προκύψει ένα ζήτημα με το σύντροφό σου και περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία να το λύσεις. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα σου δώσει όχι μόνο μία αλλά περισσότερες ευκαιρίες για να συζητήσεις μαζί του, όμως πρόσεξε καθώς υπάρχει κίνδυνος να μην φιλτράρεις αυτά που θα πεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θυμήσου πως δεν χρειάζεται να αποκαλύψεις προσωπικά και «ευαίσθητα» ζητήματα σε κάποιον άνθρωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα ή θα γνωρίσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 και η σύνοδος που κάνουν μεταξύ τους, δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να λύσεις ή να διευθετήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία συζητήσεων και αυτό δεν θα είναι το καλύτερο σου αυτή την εβδομάδα. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς η απόμακρη στάση που θα κρατάς στη δουλειά μπορεί να εγείρει ερωτήματα και να αποτελέσει αφορμή για συζητήσεις.

ΠΗΓΗ: Myastro.gr