Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 15 – 21 Απριλίου 2019. Ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Κριό. Παράλληλα ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και αυτή την βδομάδα έχουμε μια καταγάλανη, Μπλε Πανσέληνο στο Ζυγό. Αυτό σημαίνει πως θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε τη ρεβάνς, μετά από τις απογοητεύσεις που σας ταλαιπώρησαν τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Ας δούμε, λοιπόν, τι σας επιφυλάσσει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, αφού πρώτα ρίξουμε μια ματιά στην εβδομάδα 15-21 Απριλίου!

Τι Επιφυλάσσει η εβδομάδα; Η Πανσέληνος στο Ζυγό Βάζει τα Πράγματα στη Θέση τους!

Η εβδομάδα μπαίνει με άγριες διαθέσεις! Στην αρχή της εβδομάδας, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και είναι σε τετράγωνο με τον Ανάδρομο Δία και τεστάρουν τις αντοχές σας. Η Αφροδίτη ξυπνάει τα σκοτεινά πάθη και τους ανεκπλήρωτους πόθους σας! Δεν έχετε άλλη υπομονή! Το ποτήρι ξεχείλισε. Απαιτείτε πλήρη αφοσίωση κι αποκλειστικότητα σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα σχέσεων. Δεν έχετε σκοπό να ανεχτείτε εκπτώσεις σε καμία περίπτωση!

Την Τετάρτη 17 του μήνα, ο Ερμής ολοκληρώνει το ανάδρομο ταξίδι του και αφήνει πίσω του όλα όσα έχουν συμβεί. Χωρίς αμφιβολία, ήταν ένα μακρύ, κουραστικό ταξίδι. Από τις αρχές Φεβρουαρίου, είχατε αρχίσει να κάνετε όνειρα και πιστεύατε πως θα βρίσκατε τον τρόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Ήταν δύσκολο, ναι, όμως τώρα είναι καιρός να κάνετε μια νέα αρχή. Ο Ερμής εξέρχεται από τη σκιά του και μπαίνει στον Κριό στις 17 Απριλίου και βρίσκετε τη δύναμη να ξεκολλήσετε από τα παλιά! Σκέφτεστε διαφορετικά και τολμάτε, χωρίς δισταγμούς, να χαράξετε καινούρια πορεία! Μην χάνετε άλλο χρόνο! Μιλήστε για τα καινούρια σας σχέδια!

Αμέσως μόλις ο Ερμής γλιστρήσει στον Κριό, η Πανσέληνος θα εισέλθει στον Ζυγό την Παρασκευή… εκ νέου! Είχαμε ήδη μια Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο την ημέρα της Εαρινής Ισημερίας το Μάρτιο.Αυτή τη φορά, η Πανσέληνος έρχεται για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εδώ και πολύ καιρό δεν ξέρατε ποιό μονοπάτι να πάρετε προκειμένου να κινηθείτε στον σωστό δρόμο. Έφτασε, όμως πια, η ώρα να πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας. Η 19η Απριλίου είναι η μέρα της Πανσελήνου στον Ζυγό και η ημέρα κατά την οποία τελικά αισθάνεστε έτοιμοι να αποδεχτείτε μια σχέση, μια σύμβαση ή μια συμφωνία ή, ενδεχομένως, να προχωρήσετε για αλλού…

Σάββατο 20 Απριλίου, και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στα ζώδια! Ο Ερμής έχει πια προχωρήσει, η Σελήνη έχει ισορροπήσει τις καταστάσεις και ήρθε η ώρα για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο – Ευτυχισμένα Γενέθλια, Ταύρε! – και η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό, κι όλα αυτά συμβαίνουν στις 20 Απριλίου, σηματοδοτώντας ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο για κάθε είδους σχέσεις. Πρόκειται για ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα για όλους, και ειδικότερα για τους Ταύρους! Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο και αυτή είναι μόνο η αρχή… Σας περιμένουν σίγουρα πολλές εκπλήξεις, γι’ αυτό καλό είναι να ξεκαθαρίσετε το τοπίο ώστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στις 20 Απριλίου. Άλλωστε, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό, ήρθε η ώρα! Θα παίξετε “Αλήθεια ή Θάρρος”… Ελάτε, μην σας πιάνουν οι ντροπές τώρα. Οι μάσκες θα πέσουν!

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 15 – 21 Απριλίου 2019

Κριός

Αυτή η εβδομάδα έχει τρεις πλανητικές μετακινήσεις αλλά το κύριο αστρολογικό δρώμενο είναι η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) στις 19/4.

Είναι πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να κληθείς να βρεις την ισορροπία σε κάποιες από αυτές. Παρορμητικές ενέργειες είναι πολύ πιθανές αν και θα πρέπει να τις αποφύγεις.

Στις 17/4 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και σε καλεί να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός με την παρόρμηση στα λόγια. Στις 20/4 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αλλά και του Ήλιου στον Ταύρο δείχνει πως θα αναζητήσεις συναισθηματικά αλλά και οικονομικά εχέγγυα.

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα ιδιαίτερα θετικό για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Σε συνδυασμό με τον Ερμή που θα βρίσκεται και εκείνος το ζώδιό σου από τις 17/4 δείχνει πως θα βρεις πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις και επαφές με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου πρόσεξε κατά τις 19/4 καθώς η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σου, μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλειες οι οποίες θα έρθουν στο προσκήνιο με έντονο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου και τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα θα βοηθήσουν πολύ κάτι που θα ξεκινήσει τώρα.

Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου και η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 17/4 θα είναι πολύ βοηθητική για να διαπραγματευτείς με τον καλύτερο τρόπο θέματα που σχετίζονται με επαγγελματικές συνεργασίες.

Η είσοδος της Αφροδίτης στις 20/4 δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να αποκομίσεις νέα ή έξτρα κέρδη από νέες ή τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες σου. Προσοχή κατά τις 19/4 καθώς η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σου μπορεί να σου δημιουργήσει έντονες ανασφάλειες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου και κυρίως τη σχέση σου με κάποια άτομα του στενού σου κύκλου, με τα οποία μπορεί να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση. Τακτοποίησε τις καταστάσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση και κράτησε χαμηλούς τόνους στις μεταξύ σας κουβέντες. Και μέσα σε όλα αυτά, δώσε βάση και στην υγεία σου γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, μίλησε στον σύντροφό σου και μην φοβηθείς να ανοιχτείς για όσα σε απασχολούν. Είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις τη σχέση σου από το τέλμα, στο οποίο έχει πέσει. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, απόφυγε να υποκύψεις σε προτάσεις που προέρχονται από το παρελθόν ή σε καταστάσεις που δεν θέλεις να μαθευτούν. Η μέρα με την δεν είναι καλή για μυστικά.

Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, μπορείς να βασιστείς στους συνεργάτες σου και να μοιραστείς μαζί τους τις ιδέες και τις σκέψεις σου, για υποθέσεις που εκκρεμούν. Μπορείς να είσαι αποφασιστικός, αλλά όχι βιαστικός.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα χρειαστεί να είσαι πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και λιγότερο ισχυρογνώμων και απόλυτος. Μόνο έτσι θα βρεις τη λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια και να προκαλέσεις άθελα σου ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση σου. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη την ερωτική σου ευτυχία, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς και δεν θα χάσεις.

Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και μην είσαι απόλυτος, για να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως με μια καλή διαχείριση καταφέρεις να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις αρκετές εκκρεμότητες και να κάνεις κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να βγεις από τη στασιμότητα που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, γιατί θα γίνουν λάθη και δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Προσπάθησε να είσαι μεθοδικός και μετρημένος στις αποφάσεις σου και αν χρειαστεί, συμβουλεύσου κάποιους ανθρώπους που εκτιμάς και υπολογίζεις τη γνώμη τους.

Φίλε Καρκίνε, η αισθηματική σου ζωή έχει πάρει τα πάνω της, οπότε δε σε σταματά τίποτα. Είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος, η σημερινή μέρα θα είναι άκρως ερωτική και θα περάσεις ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό βράδυ. Παραμέρισε τις αναστολές σου και άφησε τον εαυτό σου να πιαστεί στα δίχτυα του έρωτα.

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να εξελιχθούν προς όφελός σου, αν είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και σε αυτά που κάνεις. Όσο κι αν διαφωνείς με τις απόψεις των συναδέλφων σου, μην γίνεσαι εριστικός απέναντί τους, αλλά με όμορφο τρόπο εξήγησέ τους πού κάνουν λάθος. Θα το εκτιμήσουν.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, καλό είναι σήμερα να συγκεντρωθείς σε όσα θέλεις να κάνεις και μην απασχολείς το μυαλό σου με διάφορα ζητήματα μηδαμινής σημασίας. Μην αφήνεις τη θεωρία να σε παρασύρει και πέρασε στην πράξη, για να νιώσεις ότι φεύγουν από πάνω σου υποχρεώσεις. Η μέρα είναι καλή για να τακτοποιήσεις ζητήματα και κυρίως όσα αφορούν το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να απολαύσεις μια όμορφη μέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να διώξεις το άγχος που σε καταδιώκει. Ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Κριό. Παράλληλα ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και αυτή την βδομάδα έχουμε μια καταγάλανη, Μπλε Πανσέληνο στο Ζυγό. Ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Κριό. Παράλληλα ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και αυτή την βδομάδα έχουμε μια καταγάλανη, Μπλε Πανσέληνο στο Ζυγό. Ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Κριό. Παράλληλα ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και αυτή την βδομάδα έχουμε μια καταγάλανη, Μπλε Πανσέληνο στο Ζυγό. Ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Κριό. Παράλληλα ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και αυτή την βδομάδα έχουμε μια καταγάλανη, Μπλε Πανσέληνο στο Ζυγό. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, να θυμάσαι ότι πρέπει να βγεις λίγο και να μην κρύβεσαι μέσα στο σπίτι. Μόνο έξω έχεις πιθανότητες να το συναντήσεις.

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, πηγαίνουν καλύτερα και πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους συνεργάτες σου, γιατί είναι έτοιμοι να στην προσφέρουν και να σε διευκολύνουν. Στα οικονομικά, εξακολουθείς να ξοδεύεις πολλά χρήματα και αυτό δεν βοηθάει την κατάσταση. Περιόρισε τα έξοδα, για να βρεις μια καλή ισορροπία.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα βρεθείς αρκετά μπερδεμένος, αλλά και υποχρεωμένος απέναντι σε ανθρώπους, που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου και δεν θα ξέρεις πως να τους αποφύγεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην ξεχνάς τις άμεσες προτεραιότητες της δικής σου ζωής. Γενικά πάντως, αυτήν την μέρα σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

Στα αισθηματικά σου, συγκεντρώσου στη σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε άσκοπες αναζητήσεις, αν θέλεις να δεις τα πράγματα να παίρνουν μια καλή τροπή για το μέλλον με τον σύντροφό σου.

Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ίσως πρέπει να ανοιχτείς σε κάποια άτομα που σε πλησιάζουν και να δώσεις μια ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις…

Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη αρκετά ζητήματα. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν συμβαίνει, γιατί κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν, αρκεί να κρατήσεις μια καλή ισορροπία σε σχέση με τα έσοδα και τα έξοδα που έχεις.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα, για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα και περιδιαβαίνεις στα πρόθυρα της υπερκόπωσης.

Στα αισθηματικά σου, αν καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου, θα δεις πιο θετικά τη ζωή σου και θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου. Αν παραμένεις αδέσμευτος, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σήμερα, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.

Η δουλειά σου θα σου δώσει την ευκαιρία να πλησιάσεις τους στόχους σου και να νιώσεις ικανοποίηση από την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μειώσεις τα περιττά έξοδα, αν θέλεις να παραμείνουν έτσι.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα θα σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις ζωτικής σημασίας.

Στα αισθηματικά σου πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με πρωτοβουλίες και κινήσεις, που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις. Μη διστάζεις.

Στα επαγγελματικά σου, κάποιες καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα, θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν. Αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου, όλα θα λήξουν όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλά και κάποιες θετικές συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεσαι.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Δευτέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά ταυτόχρονα θα σου δώσουν απαντήσεις και να δεις πιο καθαρά κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.

Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια στην άκρη! Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στην ζωή σου να είσαι ανοιχτός να γνωρίσεις νέα άτομα.

Στη δουλειά σου θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτική διαχείριση για να μείνουν σε μια ισορροπία.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα ό,τι κι αν αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου βγες έξω να φλερτάρεις ακόμη κι αν δεν σε ικανοποιεί απόλυτα. Σιγά-σιγά… θα αποκαλυφθεί και θα σε ενθουσιάσει!

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ από πριν.

Δείτε επίσης: Απρίλιος, μηνιαίες προβλέψεις για τα ζώδια

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και θα σου προκαλέσει τάσεις απομόνωσης από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη σου και να κάνεις μία ουσιαστική εσωτερική ανασκόπηση. Προσοχή να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Τα αισθηματικά σου πάνε καλά,μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Αν παραμένεις αδέσμευτος, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση, απόφυγε να βρεθείς μαζί του και κοίταξε μπροστά.

Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά εσύ αισθάνεσαι κουρασμένος και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και πίεση. Ηρέμησε και μην πιέζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που κυνηγάς. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση και ίσως πρέπει να μιλήσεις με φίλους για να σε συμβουλέψουν.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα, δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου. Μην πανικοβληθείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, όσο δύσκολα κι αν σου φανούν εξαρχής. Με σκέψη και υπομονή, μπορείς να τα διαχειριστείς όπως πρέπει. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις προς όφελός σου.

Στα αισθηματικά σου, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα. Αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, είναι μια καλή μέρα η σημερινή. Να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου στο άτομο που σου αρέσει,μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του δώσεις.

Στη δουλειά σου, κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες θα σε βοηθήσουν αρκετά να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις, φίλε Ιχθύ. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου τα οποία βελτιώνονται. Μην κάνεις κάτι που θα δημιουργήσει νέα έξοδα.

ΠΗΓΗ: Myastro.gr