Απρίλιος, μηνιαίες προβλέψεις για τα ζώδια..Από αστρολογική πλευρά, ο Απρίλιος προμηνύεται ένας έντονος μήνας. Ο Δίας, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος εισέρχονται σε ανάδρομη πορεία. Ο Ερμής, η Αφροδίτη και η Νέα Σελήνη ταξιδεύουν στον πρωτοπόρο Κριό. Ο μήνας κορυφώνεται με μια Μπλε Πανσέληνο στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, στις 19 Απριλίου, σε μια κρίσιμη μοίρα.

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ο μήνας ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 5 Απριλίου. Αυτό είναι σαν μια μίνι-αποτοξίνωση, ένα ξεκαθάρισμα, που σας επιτρέπει να απεμπλακείτε από το παρελθόν και να κάνετε μια νέα αρχή. Ο Ερμής σε ορθή πορεία συναντά τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου και ο Πλούτωνας έρχεται σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό, βοηθώντας σας να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να πετάξετε στα σκουπίδια αυτά που δεν χρειάζεστε, για να προχωρήσετε.

Λίγο αργότερα, ο Δίας στον Τοξότη πηγαίνει σε ανάδρομη πορεία στις 10 Απριλίου. Η Αφροδίτη συνδέεται με μια πληθώρα πλανητών στον ουρανό, συμπεριλαμβανομένου του ρομαντικού Ποσειδώνα, δημιουργώντας έναν ενθουσιασμό. Πολλά πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα μεταξύ 10 και 17 Απριλίου και θα πρέπει να κρατήσετε μια ισορροπία. Να συνεχίσετε να ονειρεύεστε και να κρατάτε ζωντανό το όραμά σας, αλλά ταυτόχρονα να είστε σε θέση να συμβιβαστείτε και να πατάτε με τα δυο πόδια σας στη γη.

Στη συνέχεια, στις 19 Απριλίου έχουμε ένα μπλε φεγγάρι στον Ζυγό στην τελευταία μοίρα (29° 06), που είναι η δεύτερη Πανσέληνος στον Ζυγό αυτή την άνοιξη. Ο Ερμής, που έχει αναπτύξει την κανονική ταχύτητα του σε ορθή πορεία εισέρχεται στον Κριό αμέσως πριν από την Πανσέληνο και τα πράγματα είναι επιτέλους έτοιμα να προχωρήσουν μετά από καθυστέρηση ενός ολόκληρου μήνα.

Με τον Ήλιο και τη Αφροδίτη επίσης να αλλάζουν ζώδιο, το σύμπαν συνυπογράφει τη συμφωνία για αλλαγές στη ζωή σας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε οτιδήποτε ήταν σπασμένο και να κερδίσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Πετάξτε ότι σας είναι άχρηστο. Η 19η Απριλίου είναι μια κρίσιμη ημερομηνία για τις σχέσεις.

Στις 20 Απριλίου, ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο όπου συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο, η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και ο Ερμής μαζί με την Αφροδίτη συναντούν τον Χείρωνα στον Κριό.

Δημιουργούνται τόνοι  ενέργειας εκείνη την περίοδο και εσείς θα είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες τόσο στην αγάπη όσο και στα επαγγελματικά! Οι σχέσεις απλοποιούνται με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 20 Απριλίου έως τα μέσα Μαΐου: “Εγώ Ταρζάν, Εσύ Τζέην” είναι το μόνο που μπορεί να χρειαστεί να πεις για να συστηθείς…

Μέχρι το τέλος του μήνα, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος γίνονται ανάδρομοι στις 24 και 30 Απριλίου αντίστοιχα και ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε για το μεγάλο μετασχηματισμό που φέρνει ο Κρόνος – Πλούτωνας το 2020.

Η στάση του Κρόνου στον Νότιο Δεσμό λειτουργεί σαν ακτινογραφία του παρελθόντος και απεικονίζει με σαφήνεια αυτό που δεν λειτουργεί πλέον. Με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, ίσως να αισθανθείτε προσωρινά πως δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και κάντε αυτό που πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για εσάς. Είναι η ιδανική στιγμή για μια επανεκκίνηση!

Απρίλιος, μηνιαίες προβλέψεις για τα ζώδια

Κριός

Εύνοια και τύχη σε περιμένουν αυτόν τον μήνα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την θέση του Ήλιου στο ζώδιο σου. Μέχρι τις 20 και  να περιμένεις να έρθεις αντιμέτωπος με απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα που έχουν μέχρι τώρα κωλυσιεργήσει και σε έκαναν το προηγούμενο διάστημα να νιώσεις ανασφάλεια και αμηχανία.

Τώρα οι λύσεις τους θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου από τις 17 και μετά διευρύνεται σημαντικά ο κύκλος των γνωριμιών σου καθώς επίσης και οι νέες ευκαιρίες από το κοινωνικό σου περιβάλλον θα  αποτελέσουν πρόκληση και θα σε ανακουφίσει η νέα τροχιά και τάξη πραγμάτων που θα βάλεις στη ζωή σου.

Θα υπάρξουν ωστόσο αρκετά εμπόδια που θα σε προβληματίσουν σε επίπεδο σχέσεων την περίοδο που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος του μήνα στον Σκορπιό στις 19 αλλά ουσιαστικά την καλύτερη λύση την έχεις εσύ. Εκτονώσου σε δραστηριότητες που σε γεμίζουν, ασκήσου και γέμισε με θετική ενέργεια, προχώρα μπροστά και μην κοιτάς τίποτα από το παρελθόν. Η περίοδος αυτή θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ένα πολύ όμορφο ταξίδι, μην την χάσεις λοιπόν!

Στα αισθηματικά σου να ξέρεις ότι τόσο εσύ όσο και ο σύντροφος σου αυτόν τον μήνα έχετε επιτακτική ανάγκη να βρεθείτε μόνοι σας και να ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενα σας από την σχέση σας και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Αυτό μπορείτε να το κάνετε την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθείς.

Από τις 17 και μετά αφεθείτε στο πάθος που θα κυριαρχήσει ανάμεσα σας που πιστέψτε με δεν θα είναι και λίγο! Εσύ που είσαι ελεύθερος, είσαι και αισθάνεσαι αρκετά ικανοποιημένος  αλλά δε φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να συμβιβαστείς με πρόσωπα που δε σε εκφράζουν στο ακέραιο. Απόλαυσε λοιπόν το χρόνο σου και άσε να σου φέρει αυτός με τη βοήθεια της Αφροδίτης το πρόσωπο που θα αγαπήσεις πραγματικά.. την περίοδο του Πάσχα.

Στα επαγγελματικά σου, ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, κι αυτό ισχύει και στα σχέδια και όνειρα που κάνεις για την ανέλιξή σου στον εργασιακό σου τομέα. Αν και είσαι και νιώθεις πραγματικά κουρασμένος αυτό το διάστημα δε χάνεις στιγμή το δυναμισμό σου και ανανεώνεις συνεχώς τις αντοχές σου. Ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο σου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να ανέβεις την κλίμακα της ιεραρχίας.  Στα οικονομικά σου θα υπάρχει μια σχετική αναστάτωση καθώς νέα έξοδα θα σε βάλουν στον αυτόματο. Κράτα δυνάμεις και περιόρισε κατά το μέγιστο δυνατό τις καταναλωτικές σου ροπές.

Ταύρος

Την περίοδο αυτή με τον Ουρανό να κινείται στο ζώδιο σου θα μπεις στη διαδικασία να ανανεώσεις παγιωμένες σκέψεις και ιδέες, να ξεφύγεις από τους καθωσπρεπισμούς που επιβάλει το περιβάλλον σου, ενώ η διάθεσή σου θα έχει την αύρα τολμηρών αλλαγών. Μέχρι τις 20 που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα γίνεις λίγο παραπάνω ευαίσθητος και εύθικτος στις κοινωνικές σου επαφές πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις αν θέλεις να διατηρήσεις μία ισορροπία στις σχέσεις σου και μην τσακωθείς με όλους.

Την περίοδο του Πάσχα μπορείς να κάνεις ένα ταξίδι που θα σου δώσει νέες εμπνεύσεις και θα σε βοηθήσει να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και την κοσμοθεωρία σου κυρίως για τα επαγγελματικά σου, αλλά και για τα θέματα των σχέσεών σου. Αυτό το διάστημα θα πάρεις οριστικές αποφάσεις που θα σου δώσουν ικανοποίηση και χαρά μεταγενέστερα και θα σε βοηθήσουν να βάλεις τώρα τις βάσεις για όλα όσα θα χτίσεις αργότερα.

Στα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς θα νιώσεις μεγάλη ανάγκη να δώσεις άλλη πνοή στα ερωτικά σου και να επικοινωνήσεις καλύτερα και πιο ουσιαστικά με το ταίρι σου.

Στις 5 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Κριό θα υπερισχύσει το πάθος ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου και θα ανανεώσετε αισθητά τον έρωτα σας. Εσύ που είσαι μόνος σου την περίοδο του Πάσχα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Κριό να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες που θα σου προταθούν καθώς και σε νέες προτάσεις που ναι μεν θα σε ξεβολέψουν από την άλλη θα σου δώσουν μία άλλη οπτική στα πράγματα.

Στα επαγγελματικά σου να περιμένεις να γίνουν αλλαγές που θα σε αφήσουν απροετοίμαστο αλλά θα σου δώσουν και μία ικανοποίηση που δεν περίμενες. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στους Ιχθείς μέχρι τις 17 του μήνα να είσαι κάπως καχύποπτος σε πράγματα που θα σου τάξουν καθώς και σε νέες προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν από κάποια ανταγωνιστική εταιρεία από την δική σου. Στα οικονομικά σου την περίοδο των γιορτών φρόντισε να μην ξοδέψεις περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σου γιατί μετά θα έχεις πρόβλημα στο να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.  

Δίδυμοι

Ο μήνας αυτός που ξεκινάει δίνει έμφαση στο καινούργιο και διαφορετικό στην ζωή σου αγαπητέ Δίδυμε με τις κινήσεις των πλανητών πρώτα του Ήλιου και μετά του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό να σε παρασύρουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Η ανάληψη ευθυνών πρωτοβουλίας και η λήψη αποφάσεων διευκολύνεται αυτό το διάστημα αισθητά και εσύ δεν πρέπει να το αφήσεις ανεκμετάλλευτο.

Προς το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 24 που ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω σε καλεί να απαλλαγείς από ότι περιττό υπάρχει στην ζωή σου και την μπλοκάρει.. συναισθήματα, ανθρώπους, καταστάσεις. Προσπάθησε να δεις καθαρά τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη να κρατήσεις και μην εμμένεις σε πράγματα και καταστάσεις που μόνο κακό σου κάνουν και σε κρατούν δέσμιο του παρελθόντος.

Στα αισθηματικά  αν θέλεις να αλλάξεις ορισμένα πράγματα στην σχέση σου και να την βελτιώσεις τότε οφείλεις να θυσιάσεις τον χρόνο σου ώστε να συζητήσεις εκτενέστερα για τις ανάγκες και τα θέλω σου στον σύντροφο σου χωρίς αυτό να το εκλάβει ως γκρίνια αλλά ως κάτι που πραγματικά το έχεις ανάγκη για να βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Να ξέρεις ότι τρίτοι άνθρωποι μόνο κακό μπορεί να σας  κάνουν και όχι καλό γι αυτό το λόγο μην τους αφήσεις να εκφέρουν την γνώμη τους.  Εσύ που είσαι μόνος σου και αναζητάς τον έρωτα της ζωής σου να έρθει και να σε συναρπάσει να ξέρεις πως η Αφροδίτη στον Κριό από τις 20 και μετά μπορεί να φέρει στο πλάι σου έναν φλογερό εραστή που όμως δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια!

Στα επαγγελματικά σου αυτό το διάστημα, θα προκύψουν αρκετές αλλαγές σε επίπεδο εργασίας, αντικειμένου αλλά ακόμη και περιβάλλοντος. Θα κάνεις νέες αρχές και που καλό είναι να τις εξετάσεις σε βάθος και να εξαντλήσεις όλες τις προοπτικές που εξασφαλίζουν, δεν είναι καθόλου άσχημο να πάρεις και τη γνώμη ενός ειδικού είτε σε νομικά είτε σε επιχειρηματικά θέματα προκειμένου να αποφύγεις παγίδες ή νέα λάθη. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, αλλά μην ανησυχείς θα έχεις τα χρήματα που χρειάζεσαι τις προσεχείς ημέρες και τα πράγματα στο τέλος θα κυλήσουν ευνοϊκά και ικανοποιητικά.

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή  με τον Ερμή μέχρι τις 17 και την Αφροδίτη μέχρι τις 20 στους Ιχθείς σε βρίσκει μάχιμο, έτοιμο να αντιμετωπίσεις προκλήσεις αλλά και εντάσεις. Θα έχεις έντονη τη διάθεση να αλλάξεις το επίπεδο των σχέσεών σου,  να αλλάξεις εντελώς τον κοινωνικό σου κύκλο και να απαλλαγείς από ένα βασανιστικό κομμάτι του παρελθόντος σου. Το νέο και το καινούριο φαντάζει  μέσα σου ιδανικό κατά την περίοδο αυτή.

Στις 19 που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα πρέπει να προσέχεις γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με το περιβάλλον σου, που δικά σου πρόσωπα να μην κατανοούν αυτή σου την αλλαγή, αλλά δεν έχεις να δώσεις καμία εξήγηση σε κανέναν και για κανέναν λόγο. Κάποια νομικά έγγραφα που θα χρειαστεί να αναλάβεις τη διεκπεραίωσή τους, μπορεί να σε αγχώσουν αρχικώς, αλλά στο τέλος θα δεις ότι τα πράγματα είναι πιο απλά απ΄ όσο τα πίστευες  και τουλάχιστον θα ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους.

Στα αισθηματικά σου ήρθε πλέον ο καιρός να πάρεις τις αποφάσεις που θες και σε καλύπτουν. Από καιρό η ιδέα της μετακόμισης φλέρταρε στο μυαλό σου και τώρα πια βλέπεις πως είσαι πολύ κοντά, αφού το διάστημα αυτό σε ευνοεί να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου και να βάλετε σε μια άλλη πλώρη και ρότα την πορεία του έρωτά σας, συνοδευόμενη από τη διάθεση της επίσημης πια μορφής της. Ένα πρόσωπο από παρελθόν, έχει σκοπό να σε αναστατώσει ερωτικά αγαπητέ μου Καρκίνε, το θέμα είναι αν θες να γυρίσεις στο παρελθόν ή αν θες να προχωρήσεις στο μέλλον, όλα θα πρέπει να τα δεις σφαιρικά και  να τα αξιολογήσεις κατά το δοκούν, ιδού η Ρόδος λοιπόν, ιδού και το πήδημα.

Τα επαγγελματικά σου θα έχουν την περίοδο αυτή μια δόση απογοήτευσης, αφού κάποια από τα σχέδια και όνειρά σου θα τα δεις  να μένουν στάσιμα και να μην προχωρούν στο επίπεδο που θέλεις. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις κουρασμένος αλλά δεν είσαι από αυτούς που το βάζουν εύκολα κάτω, απλά ρίξε λίγο τους τόνους σου και στο άμεσο μέλλον θα δεις τα πρώτα ικανοποιητικά αποτελέσματα να έρχονται. Πρόσεχε λίγο τον εκνευρισμό σου τις  μέρες αυτές και τη συμπεριφορά σου προς τους συναδέλφους σου, οι εκρήξεις δε σε ωφελούν σε καμία περίπτωση.  Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα είναι αρκετά ευχάριστα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις  κάποια αγορά που από καιρό σκέφτεσαι, αγοράζοντας κάτι που από καιρό είχες στο μυαλό σου.

Λέων

Υπάρχουν κάποια πράγματα που όσο κι αν θες κι επιθυμείς να τα προσπεράσεις, νιώθεις πως είναι πολύ βαθιά ριζωμένα μέσα σου, τα κρατάς εκεί και δεν κάνεις καμία απολύτως προσπάθεια να  τα απομακρύνεις από τη σκέψη σου, μα έτσι δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα από το να κλείνεσαι πιο πολύ στον εαυτό σου και να ταξιδεύεις σε μοναχικές σκέψεις απομακρύνοντας από τη ζωή σου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Η ψυχολογία σου αυτές τις μέρες ιδιαίτερα κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα που η Αφροδίτη και ο Ερμής θα κινούνται στους Ιχθείς δεν είναι η κατάλληλη για να αναλάβεις την ευθύνη ξεκαθαρισμάτων που αφορούν τρίτα πρόσωπα είτε σε νομικά έγγραφα είτε σε γραφειοκρατικές υποθέσεις. Ασχολήσου με τα δικά σου και πάτα γερά στα πόδια σου και άσε όλες αυτές τις υποθέσεις για τον επόμενο μήνα που το αστρικό σύμπαν θα σε ευνοήσει περισσότερο.

Αυτόν τον μήνα με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς μέχρι τις 17 θα προκύψει πιθανόν ένα θέμα με το ταίρι σου που θα σε βάλει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Θα θελήσεις να ζητήσεις εξηγήσεις για πράγματα που θα αποκαλυφθούν και πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να πάρεις οριστικές αποφάσεις, ή κάνοντας μια νέα αρχή με το ταίρι σου, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα και τον έρωτά σου, αποδιώχνοντας κάθε νοσηρή σκέψη, ή θα αποφασίσεις να περάσεις στην απέναντι όχθη και να συνεχίσεις μόνος στη ζωή κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν. Εσύ που είσαι μόνος, ζεις τα φλερτ των ημερών που έχουν χτυπήσει κόκκινο, αναζητάς τον έρωτα από την πλευρά της χαλαρής μορφής του και η ανταπόκριση που λαμβάνεις σε ικανοποιεί πολύ. 

Στα επαγγελματικά σου, οι ρυθμοί αυτής της περιόδου και ιδιαίτερα κοντά στις 5 που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι γρήγοροι, έντονοι και θα σε αποφορτίσουν από σκέψεις και αρνητισμούς. Θα κάνεις νέες συμφωνίες που θα σου αποφέρουν οικονομικά αλλά και μελλοντικά οφέλη διευρύνοντας τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες, αλλά και τις ευκαιρίες για νέες συνεργασίες ακόμα και στο εξωτερικό, μεγαλώνοντας το επενδυτικό σου πρόγραμμα και τις οικονομικές σου αξιώσεις. Στα οικονομικά θα υπάρχουν αρκετές αστάθειες που μην ανησυχείς όμως καθώς κάποιο ποσό από οφειλές του παρελθόντος που θα σου αποδοθεί θα σε βγάλει από κάθε δύσκολη θέση. 

Παρθένος

Η περίοδος αυτή με τον Ερμή μέχρι τις 17 και την Αφροδίτη μέχρι τις 20 στους Ιχθείς θα ευνοήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μετακινήσεις, πνευματικές αναζητήσεις, ταξίδια στο εξωτερικό και γενικά φέρνει μια απαλή αύρα που σε οδηγεί στο να τολμήσεις νέα ξεκινήματα και νέες αρχές. Κοντά στις 5 που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Κριό το αστρικό σύμπαν θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοίξεις νέα μονοπάτια και να προχωρήσεις τη ζωή σου, που αν το καλοσκεφτείς είναι ευκαιρίες που δεν τις συναντάς εύκολα. Μοιράσου τις χαρές και την αισιόδοξη διάθεσή σου με φίλους, χαλάρωσε, σκέψου πως τα καλύτερα έρχονται στη ζωή σου και πάρε βαθιές ανάσες, σου αξίζουν.

Η σχέση σου αν θα μπορούσε κανείς να την ζωγραφίσει την περίοδο αυτή, μάλλον θα χρειαζόταν πολύ ψυχρά χρώματα για να την αποτυπώσει. Ζήλιες, γκρίνιες, εντάσεις, ασυνεννοησία και γενικώς ένα μπλέξιμο άνευ λογικής είναι τα χαρακτηριστικά της. Έχεις κολλήσει την περίοδο αυτή σε θέματα δικά σου, δε δίνεις την δέουσα σημασία στο σύντροφό σου και έχεις και τη διάθεση για παράπονα και ευθύνες.

Στις 19 που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Σκορπιό καλό είναι να ρίξεις λίγο τους τόνους σου, αν θες να κρατήσεις τη σχέση σου, αν όχι ο δρόμος προς την ελευθερία είναι ανοιχτός, μόνο μην στο πρώτο βήμα προς την έξοδο θελήσεις επιστροφές, για να προλάβεις τις καταστροφές. Αν ψάχνεις να βρεις το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σου, να είσαι σίγουρος ότι στο περιβάλλον σου θα παρουσιαστεί ένα πρόσωπο που θα κερδίσει αμέσως την καρδιά σου, πρόσεξε μόνο μην ανοιχτείς αμέσως, πριν γνωρίσεις καλά το πρόσωπο αυτό. 

Στα επαγγελματικά σου τα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα δεχτείς προτάσεις για νέες συνεργασίες, μην όμως ενθουσιάζεσαι και μην πολυπιστεύεις πράγματα και λεγόμενα αν προηγουμένως δεν έχεις σφαιρική εικόνα. Πολλές φορές τα πράγματα δίνουν την εντύπωση πως είναι αλλιώς και τελικά η αλήθεια τους απέχει κατά πολύ. Συγκρατήσου λοιπόν, μετρίασε την παρορμητικότητά σου και σκέψου σε βάθος τα όσα σου προτείνονται. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δε θα έχουν θεαματικές αλλαγές, αλλά μπορείς να ευελπιστείς ότι την περίοδο αυτή με την καλύτερη διαχείρισή σου θα βγεις κερδισμένος.

Ζυγός

Το διάστημα αυτό με την Αφροδίτη μέχρι τις 20 στους Ιχθείς θα κυλήσουν αρκετά άστατα τα πράγματα, Θα θες να κάνεις άλλα πράγματα και συνεχώς θα προσανατολίζεσαι σε άλλα. Θα αποσυντονίζεσαι εύκολα και αυτό θα σε κάνει να είσαι ιδιαίτερα νευρικός και ευάλωτος. Την περίοδο αυτή θες να απεμπλακείς από νοσηρά πρόσωπα που σε περιβάλλουν, αλλά συναισθηματικά με τον Ερμή επίσης να κινείται στους Ιχθείς μέχρι τις 17 δεν είσαι έτοιμος να το διαχειριστείς αυτό. 

Στις 19 που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Σκορπιό προσπάθησε να προσέξεις περισσότερο την υγεία σου με σωστή διατροφή και άσκηση, ενώ θα πρέπει να κάνεις πράγματα που θα σου φτιάχνουν ολοένα και καλύτερη τη διάθεση αποβάλλοντας άγχη και στενάχωρες καταστάσεις.

Στα αισθηματικά σου θα ζήσεις στιγμές γεμάτες ζεστασιά και τρυφερότητα το δεύτερο μισό το μήνα που η Αφροδίτη θα έχει εγκατασταθεί για τα καλά στον Κριό. Το ερωτικό σου προφίλ είναι στο ανώτερο σημείο έλξης και πάθους. Θα φλερτάρεις και πάλι με το ταίρι σου και θα νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσεις πιο δυναμικά στα όνειρα που έχεις για το μέλλον σας και την κοινή σας ζωή. Εσύ πάλι που είσαι μόνος, που απολαμβάνεις την απόλυτη ηρεμία, την ησυχία σου, τις εξόδους σου με τις παρέες σου και δε θες να κάνεις ή να αναλάβεις την ευθύνη μιας σχέσης ή μιας νέας κατάσταση, είτε γιατί δεν μπορείς, είτε γιατί δε δύνασαι να το υποστηρίξεις στην παρούσα φάση και καλά κάνεις. Απόλαυσε και ζήσε τις ευχάριστες στιγμές που σου προσφέρονται, παίξε με τα χαλαρά φλερτ και  μη βιάζεσαι για τίποτα, καθώς λάθος εκτιμήσεις είναι πιθανό να σε βάλουν σε μπελάδες και να σε απογοητεύσουν. 

Στα επαγγελματικά σου οι ανασφάλειες της περιόδου δε θα είναι και λίγες, θα σκέφτεσαι συνεχώς δυνατότητες και προοπτικές, ενώ πολλά θα είναι τα ερωτηματικά σου σχετικά με τα αποτελέσματα κάποιων αλλαγών που ενδέχεται να γίνουν άμεσα στον εργασιακό σου χώρο. Κράτα την περίοδο αυτή  λίγο συντηρητική σου φύση σε επαγρύπνηση καθώς θα σε διαφυλάξει από μεγαλόπνοες και ανέφικτες ή ανεδαφικές ελπίδες που μπορεί να σε παγιδεύσουν. Στα οικονομικά σου δε θα υπάρξει άμεσα καμιά αλλαγή στα έσοδά σου, ούτε κάτι που θα σε ανησυχήσει.

Σκορπιός

Την περίοδο αυτή όσο κι αν θες να πιστεύεις ότι κάποια πράγματα τα προσπερνάς και δείχνεις δυνατός, η περίοδος αυτή με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς μέχρι τις 17 θα σε διαψεύσει καθώς θα νιώσεις αρκετά πιεσμένος, ίσως και μετανιωμένος για σχέσεις και κοινωνικές συναναστροφές που βιάστηκες να χαρακτηρίσεις και  να προβείς σε συμπεράσματα.

Μη διώχνεις με την  τακτική που ακολουθείς ανθρώπους από δίπλα σου γιατί άμεσα θα αναθεωρήσεις. Από τις 17 και μετά που ο Ερμής θα μετακινηθεί στον Κριό άλλαξε τρόπο σκέψης, ρίξε λίγο στο εγώ σου την έννοια της ενσυναίσθησης, μπες λίγο στη θέση των άλλων από το να είσαι παρατηρητής των όσων συμβαίνουν και θα δεις ότι η κοσμοθεωρία σου θα αλλάξει και θα νιώσεις κι εσύ ο ίδιος πιο φιλικός με τον κόσμο γύρω σου.

Στα αισθηματικά σου θα ξανάρθουν στο προσκήνιο δυσκολίες του παρελθόντος, που νόμισες πως είχαν ξεπεραστεί και επιλυθεί. Η σχέση σου με την Αφροδίτη μέχρι τις 20 στους Ιχθείς κινδυνεύει να χαλάσει εξαιτίας πολλών παραγόντων και ιδιαίτερα στις 19 που θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος στο ζώδιο σου δεν αντέχεις τη ζήλια, τη γκρίνια και τα παράπονα, ιδιαίτερα τώρα σε μια εποχή που έχεις ανάγκη από την απόλυτη ηρεμία και αρμονία στα προσωπικά σου.  Στην περίπτωση που είσαι μόνος, εξασφάλισε ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης με αγαπημένα πρόσωπα κι άσε για λίγο τις σκέψεις για σχέσεις κι έρωτες, το άστρο σου δεν είναι δίπλα σου για να βρεις αυτό που ζητάς.

Στα εργασιακά σου, την περίοδο αυτή θα υπάρχει μια τάση σταθεροποίηση κάποιων τελικών σχεδίων και στόχων. Σχέδια και προτάσεις που είχαν προσφάτως παγώσει επιτέλους παίρνουν σάρκα και οστά. Η δικαίωση δεν αργεί να σε ανταμείψει. Νέες συνεργασίες πλέον πλησιάζουν στην υλοποίηση και την ενεργοποίηση πραγματοποίησης των καινοτόμων ιδεών σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι σαφώς πιο βελτιωμένα από το προηγούμενο διάστημα, με σωστή διαχείριση και περιορισμό στις σπατάλες θα τα πας μια χαρά.

Τοξότης

Η περίοδος αυτή με τον Ερμή μέχρι τις 17 και την Αφροδίτη μέχρι τις 20 στους Ιχθείς θα είναι αρκετά μπερδεμένη, με εντάσεις και μικροπαρεξηγήσεις που θα σε αναστατώσουν. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση αν δε χειριστείς με την ορθολογική σου όψη κάποια θέματα που θα προκύψουν στο κοινωνικό περιβάλλον σου και σε επίπεδο σχέσεων να αποτύχεις στους μελλοντικούς σου στόχους.

Μην είσαι τόσο απόλυτος κάποιες φορές γιατί εκτός του ότι αυτό σου βγάζει την κακή πλευρά του εαυτού σου και οδηγείσαι σε συγχύσεις και αδιέξοδα, το περιβάλλον γύρω σου αποτυπώνει μια εντελώς εσφαλμένη εικόνα για σένα και αυτό σε πληγώνει. Την περίοδο του Πάσχα με την Αφροδίτη και τον Ερμή να έχουν μετακινηθεί στον Κριό θα συναντήσεις πρόσωπα αγαπημένα από το παρελθόν σου και να είσαι βέβαιος ότι αυτό θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα σε βοηθήσει να δεις καθαρότερα και πιο αντικειμενικά τον εαυτό σου, τα λάθη σου και τις υπερβολές

Στα αισθηματικά σου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν φλερτ και προτάσεις από το περιβάλλον σου, που θα σου κεντρίσουν την προσοχή, καθώς τα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για σένα δεν είχες ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού σου την υπόνοια ότι ήσουν αρεστός και τους έλκυες ερωτικά. Χαλάρωσε, βγες από τα κλισέ που βάζεις συχνά στο καθετί που σε πλησιάζει, και ζήσε χαλαρά τον έρωτα που αγγίζει το ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι σε σχέση ήρεμες θα είναι οι σχέσεις σου με το ταίρι σου, με αρμονικές και χαλαρές στιγμές.

Στα επαγγελματικά σου η περίοδος αυτή σε βάζει σε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου για την ολοκλήρωση των σχεδίων και των στόχων σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναποδιές, καθυστερήσεις σε υπογραφές ή και συμβόλαια αλλά δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς, αφού πλέον είσαι στην τελική ευθεία και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Στα οικονομικά σου είναι μια καλή ευκαιρία την περίοδο αυτή να προσανατολιστείς στη λογική να κλείσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος, να αποπληρώσεις υποχρεώσεις που είχες παραμελήσει και να βάλεις τάξη στη μελλοντική σου διαχείριση.

Αιγόκερως

Το διάστημα αυτό η περισυλλογή με το χθες, η απόδραση σε σκέψεις και όνειρα, οι αναμνήσεις από φίλους που πρόσφατα πήρες νέα όχι και τόσο ευχάριστα, θα σε απορροφήσουν σχεδόν για όσο διάστημα ο Ερμής και η Αφροδίτη κινούνται στους Ιχθείς  μέχρι τις 17 και 20 αντίστοιχα και θα έχεις μια τάση να απομακρύνεσαι από τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Ένα γεγονός που σε αιφνιδίασε τον περασμένο μήνα σε έχει ουσιαστικά αποδιοργανώσει και σε βυθίζει στο να κλείσεις πόρτες και παράθυρα στον γύρω σου κόσμο. Όμως πρέπει να τα δεις όλα με πιο καθαρή λογική, η ζωή έχει τα δύσκολα και τα εύκολά της, κι αν αυτή την περίοδο βιώνεις τα δύσκολα, να θυμάσαι ο κύκλος της είναι σαν το φάρο της γης κι ο ήλιος μετά την καταιγίδα θα βγει. Συζήτησε με τους πολύ δικούς σου όσα αισθάνεσαι τις μέρες αυτές και θα δεις ότι αυτό θα σε ανακουφίσει πολύ.

Στα αισθηματικά σου πρόσεχε ιδιαίτερα καθώς κάποια σχόλια από κοντινά σου πρόσωπα θα επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου. Το θέμα είναι αν θα πρέπει να τα πιστέψεις ή αν θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδρομή μιας καλής συζήτησης με το σύντροφό σου. Το δεύτερο είναι προφανώς το πιο ορθό, αν θες να κρατήσεις την ισορροπία της σχέσης σου.

Εσύ που είσαι ελεύθερος, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία ενός ερωτικού παιχνιδιού με ένα πρόσωπο χωρίς ωστόσο να  περιμένεις ή να επιδιώκεις κάτι πιο παραπάνω από το περάσετε καλά και να αισθανθείτε το ερωτικό σας πάθος και μόνο. Ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείς μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που θα σε εξιτάρει σημαντικά.

Στα επαγγελματικά σου την περίοδο αυτή θα πάνε αρκετά καλά, ήρεμα και χωρίς απρόοπτα. Θα θελήσεις να βάλεις σε μια τάξη όλες τις εκκρεμότητες και να προγραμματίσεις πιο αυστηρά το καθηκοντολόγιό σου, βάζοντας χρονοδιάγραμμα σε κάθε σου στόχο. Τακτοποίησε την περίοδο αυτή το αρχείο και τα έγγραφά σου γιατί υπάρχει περίπτωση να χάσεις κάτι πολύ σημαντικό και αυτό να σε εκθέσει σε ανώτερούς σου.  Στα οικονομικά σου τα πράγματα δείχνουν αρκετά βελτιωμένη την εικόνα τους,  ενώ κάποια αναδρομικά που σου οφείλονται πολύ σύντομα θα έρθουν στα χέρια σου.

Δείτε επίσης: Ο σύντροφος σου θα είναι καλός πατέρας; Δες το ζώδιο του!

Υδροχόος

Ο μήνας αυτός με τον Ερμή μέχρι τις 17 και την Αφροδίτη μέχρι τις 20 στους Ιχθείς θα σε βάλει σε ενδότερες σκέψεις. Θα πρέπει να κάνεις πράγματα για τη ζωή σου, να την βάλεις να κινηθεί σε πιο ασφαλές πλαίσιο που θα σου εξασφαλίζει την ηρεμία και την ασφάλεια που τόσο έχεις ανάγκη και αποζητάς.

Είσαι σε μια φάση που πρέπει όλα να τα ζυγίσεις με απόλυτη ακρίβεια και να μην τα αφήνεις στο χαλαρό και στο τυχαίο. Θα κινηθείς σε κοινωνικούς χώρους που θα χαρακτηρίζονται από ένταση, αλλά για το καλό σου μείνε αμέτοχος, έχεις αρκετά να λύσεις στο δικό σου προσωπικό επίπεδο που τα παραπάνω  μπερδέματα θα σε αποσυντονίσουν και θα σε κάνουν να νιώθεις ακόμα πιο ασταθής.

Το να είσαι στον κόσμο σου, το να ζεις σε μια ψευδαίσθηση και να ερμηνεύεις τα πράγματα όπως σε συμφέρουν, δεν είναι και το πιο σοφό. Το ταίρι σου την περίοδο αυτή βρίσκεται σε ένα τεντωμένο σκοινί και δεν αποκλείεται αν δεν αλλάξεις συμπεριφορά να επέλθει ένας χωρισμός που να είσαι βέβαιος δε θα είναι καθόλου εύκολος.

Μην τα παίρνεις όλα στο χαλαρό τους και μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί εσύ θα είσαι ο ζημιωμένος της υπόθεσης και πολύ σύντομα θα το καταλάβεις. Εσύ που δεν έχεις σχέση, το δεύτερο μισό του μήνα με την Αφροδίτη να έχει μετακινηθεί στον Κριό ζεις και απολαμβάνεις τη χαλαρότητα των καταστάσεων. Αφού δεν βλέπεις κάτι να σε οδηγεί στην απόφαση να προχωρήσεις σε μια σχέση, ζήσε λοιπόν τον έρωτα όπως σε εκφράζει και μην πολύ βάζεις το μυαλό σου σε βαθύτερες σκέψεις γιατί δεν αποκλείεται να περάσεις καταθλιπτικά την περίοδο αυτή.

Στα επαγγελματικά σου ο μήνας αυτός δείχνει πως υπάρχουν πολύ καλά νέα για σένα, αφού η δημιουργικότητά σου και η όρεξή σου να παράγεις θα σε κάνει να ξεχωρίσεις τις προσεχείς ημέρες. Ωστόσο καλό είναι να προσέξεις τους όρους και τις συμφωνίες που θα κάνεις, μην υπογράψεις οικονομικά έγγραφα προτού τα μελετήσεις και συμβουλευτείς ειδικούς σε θέματα τέτοιου είδους. Απόφυγε τις αλλαγές σε επαγγελματικά ανοίγματα και δραστηριότητες γιατί ίσως εκδηλωθούν κίνδυνοι που θα σε παγιδεύσουν μελλοντικά. Στα οικονομικά σου, δεν διαπνέεις και την καλύτερη δυνατή σου περίοδο, έχεις ανοιχτεί αρκετά και θα νιώσεις αρκετή πίεση για τις οφειλές σου.

Ιχθείς

Η περίοδος αυτή με τον Ερμή μέχρι τις 17 και την Αφροδίτη μέχρι τις 20 στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει έντονα την ανάγκη να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, γκρεμίζοντας ουσιαστικά κάθε δεσμό σου με το παρελθόν που σε κρατά ακινητοποιημένο.

Θες να κυνηγήσεις τα θέλω, τα όνειρά σου, να υλοποιήσεις τα σχέδια και τους στόχους σου, αυτό σημαίνει ότι πρέπει και να τολμήσεις, να κάνεις τη δική σου επανάσταση και να αφήσεις τα εμπόδια πίσω σου. Στην κοινωνική σου ζωή θα νιώσεις πόσο σε εκτιμούν οι φίλοι και οι άνθρωποι που σε συναναστρέφονται και θα νιώσεις πραγματικά τυχερός που τους έχεις δίπλα σου.  Τις μέρες αυτές θα σου κάνει καλό να ασχοληθείς με την υγεία και την προσωπική σου ευεξία, έτσι να αποσυμπιέσεις τον εαυτό σου από κάθε είδους πίεση ή καταπίεση.

Στα αισθηματικά σου θα αναζητήσεις αρκετά την απόδραση από τη σύγχυση που νιώθεις, θα αισθανθείς την ανάγκη να έχεις πιο κοντά το ταίρι σου αλλά οι πραγματικές καταστάσεις δε θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς και πολύ πιθανό να νιώσεις μια δυνατή απογοήτευση.

Για σένα που είσαι μόνος η εύνοια των άστρων είναι πιο κοντά σου, αφού η επιλογή της μοναχικής διαδρομής την περίοδο αυτή σε προφυλάσσει από μπελάδες. Ασχολήσου με σένα και μην βιάζεσαι να βάλεις περισσότερες έννοιες στο μυαλό σου. Προτεραιότητα έχεις εσύ, να το θυμάσαι.  

Στα επαγγελματικά σου την περίοδο αυτή θα έχεις αρκετά δύσκολη συνεργασία με τους συνεργάτες σου. Κάποιο σχέδιό  σου που θα ναυαγήσει θα σε φέρει προ των ευθυνών σου, αλλά δεν είσαι από αυτούς που τα παρατάνε εύκολα ή εγκαταλείπουν.

Μπορεί να δυσκολευτείς ή να κουραστείς αρκετά τις προσεχείς ημέρες αλλά στο τέλος ξέρεις πως θα έχεις δώσει τον καλύτερο εαυτό σου ακόμα κι αν αυτό σου κοστίσει ξενύχτι, καφέδες και πολλές ώρες πιεστικής δουλειάς. Καλά θα πάνε και τα οικονομικά σου, αφού πλέον μπαίνουν σε μια καλύτερη πορεία τακτοποίησης υποχρεώσεις και χρέη του παρελθόντος. 

Απρίλιος, μηνιαίες προβλέψεις για τα ζώδια

Πηγή: Myastro.gr