Πως να κάνεις τη πιο ωραία γραμμή eyeliner

0
γραμμή eyeliner

Ξέρω πως και εσύ παιδεύεσαι όπως όλες μας Πως να κάνεις τη πιο ωραία γραμμή eyeliner. Πίστεψέ με, δεν είναι εύκολο, είναι όμως θέμα εξάσκησης!


Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK


Καταρχάς να σου πω πως μπορείς να το πετύχεις με διάφορα  “υλικά”. Κατά κύριο λόγο με το απλό μολύβι. Έπειτα υπάρχει το μαρκαδοράκι , το liquid, καθώς και το gel eyeliner.

Εγώ προσωπικά σαν επαγγελματίας, προτιμώ το gel eyeliner, μου είναι πιο εύκολο και με βολεύει και το χρησιμοποιώ πάντα με ένα λοξό κοφτό πινελάκι.  Ωστόσο, εσύ ως αρχάρια ,μπορείς να δοκιμάσεις με το μολύβι ή ακόμα και το μαρκαδοράκι και όταν πια νοιώσεις πιο άνετη, πειραματίσου και με το gel!

Δείτε επίσης: Ιδέες για εντυπωσιακά νυφικά Χτενίσματα

Δες και αυτό το σύντομο βίντεο Πως να κάνεις τη πιο ωραία γραμμή eyeliner.

Καλή επιτυχία!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 18 – 24 Μαρτίου 2019
Επόμενο άρθροΔίωρο εργαστήρι κατασκευής & εμψύχωσης κούκλας για παιδιά και ενήλικες
Η αγάπη μου για το μακιγιάζ κρατάει χρόνια. Από πολύ μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να πειραματίζομαι με σκιές και κραγιόν. Καθώς μεγάλωνα, το όνειρο μου έπαιρνε μορφή. Πλέον, μετά από 12 χρόνια στο χώρο, γνωρίζω πολύ καλά τις τεχνικές του μακιγιάζ, καθώς και τα κατάλληλα προϊόντα. Πολλές νύφες, ή απλώς γυναίκες που έχουν κάποιο σημαντικό event, με εμπιστεύονται. Η εμπιστοσύνη τους, με εμπνέει για να προχωρήσω κ να δημιουργήσω εναν "καμβά " πανω στο πρόσωπο τους Έχω τελειώσει Ιδιωτικό ΙΕΚ επαγγελματικου Μακιγιάζ και έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με νέες τεχνικές, τάσεις και προϊόντα. Επίσης έχω εργαστεί σε L'Oréal και Maybelline, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια δουλεύω ως ελεύθερος επαγγελματίας.