Τι είναι τα Dupes προϊόντα?

0
Dupes προϊόντα

Τι είναι τα Dupes προϊόντα ? Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε «λυγίσει» στη θέα ενός high-end προϊόντος το οποίο κοστίζει βέβαια μια μικρή περιουσία; Η αλήθεια είναι πως, ο συνδυασμός ενός ποιοτικού προϊόντος & μιας υπέρκομψης συσκευασίας είναι πολλές φορές ακαταμάχητος, κάνοντας το πορτοφόλι μας να αναστενάζει.

Θα το εξηγήσω με πολύ απλά λόγια….., είναι τα προϊόντα που ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ. Βασικά είναι παρεμφερή των επώνυμων προϊόντων και συνήθως είναι πιο οικονομικά. Αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουν καλή ποιότητα. Είναι συνήθως επώνυμες μάρκες, απλά όχι τόσο ακριβές και τόσο δημοφιλή.

Δείτε επίσης: Αυτός ο μπελάς το SMOKEY!


Ένα γνωστό παράδειγμα είναι η W7. Γνωστό brand, στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό καταναλωτικό κοινό κυρίως. Dupe, ΔΕ σημαίνει ότι είναι μαίμού προϊόντα! Είναι απλά
προϊόντα, που σέβονται το brand, σέβονται τον «εαυτό» τους και «γλυτώνουν την τσέπη μας».


Ας δούμε μερικά προϊόντα dupes:

Δείτε επίσης: Ωχ! Ξέμεινα από eyeliner! Τι κάνω τώρα;

Προηγούμενο άρθροΑπίθανα Πασχαλινά δώρα για παιδιά
Επόμενο άρθροΠασχαλινά κουλουράκια με άρωμα τσουρέκι
Η αγάπη μου για το μακιγιάζ κρατάει χρόνια. Από πολύ μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να πειραματίζομαι με σκιές και κραγιόν. Καθώς μεγάλωνα, το όνειρο μου έπαιρνε μορφή. Πλέον, μετά από 12 χρόνια στο χώρο, γνωρίζω πολύ καλά τις τεχνικές του μακιγιάζ, καθώς και τα κατάλληλα προϊόντα. Πολλές νύφες, ή απλώς γυναίκες που έχουν κάποιο σημαντικό event, με εμπιστεύονται. Η εμπιστοσύνη τους, με εμπνέει για να προχωρήσω κ να δημιουργήσω εναν "καμβά " πανω στο πρόσωπο τους Έχω τελειώσει Ιδιωτικό ΙΕΚ επαγγελματικου Μακιγιάζ και έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με νέες τεχνικές, τάσεις και προϊόντα. Επίσης έχω εργαστεί σε L'Oréal και Maybelline, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια δουλεύω ως ελεύθερος επαγγελματίας.