Δίωρο εργαστήρι κατασκευής & εμψύχωσης κούκλας για παιδιά και ενήλικες

0
εργαστήρι κατασκευής & εμψύχωσης

Δίωρο εργαστήρι κατασκευής & εμψύχωσης κούκλας
για παιδιά και ενήλικες, με ενιαίο κόστος συμμετοχής μόνο 10€! 


Έτσι θα γιορτάσουν μαζί σας την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου, περνώντας ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα στο Κουκλόσπιτο Πράσσειν Άλογα!

Κατασκευάζοντας μία απλή κούκλα από εφημερίδες και χρωματιστά χαρτιά. Στην συνέχεια θα την στολίσετε όπως σας αρέσει δίνοντάς της τον προσωπικό σας χαρακτήρα. Μετά, θα μάθετε να την ζωντανεύετε και θα παίξετε μαζί παιδιά και ενήλικες!

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOKΜία κούκλα που διασκεδάζει παιδιά και ενήλικες, ενώ για κάποιους ενήλικες μπορεί να χρησιμεύσει και ως εργαλείο δουλειάς (π.χ. εκπαιδευτικούς, θεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς).

Τέλος, τα Πράσσειν Άλογα θα σας μεταφέρουν στον μαγικό κόσμο του Θεάτρου Κούκλας με τον “Ζαχαροζυμωμένο”. 

Ενιαίο κόστος συμμετοχής (εργαστήρι & παράσταση): 10€ ανά άτομο (για παιδιά που συνοδεύονται από ενήλικα, ο συνοδός πληρώνει μόνο για την παράσταση).
Τιμή εισιτηρίου μόνο για την παράσταση: 6€ ανά άτομο


Περιορισμένος αριθμός θέσεων!

Κράτηση θέσεων στο 210.64.28.769

Ο Ζαχαροζυμωμένος

Βασισμένο στο παραδοσιακό παραμύθι της Μάνης: «Η Ταρώ κι ο Ζαχαροζυμωμένος» σε απόδοση της Αθηνάς Μπίνιου (Εκδόσεις Πατάκη).

Ηθοποιός, ανθρώπινης διάστασης κούκλα, κούκλα muppet σε συνδυασμό με μέλη ανθρώπινου σώματος, γαντόκουκλες, μικρές κούκλες άμεσης κίνησης, δισδιάστατες φιγούρες και μηχανικά παιχνίδια, δαχτυλόκουκλες, σ’ έναν χορό μεταξύ σώματος, σκηνικού και κούκλας, γεννούν την παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Η Ταρώ θα πλάσει από ζυμάρι τον ιδανικό σύντροφο των ονείρων της, τον Ζαχαροζυμωμένο. Αυτός ζωντανεύει από την αγάπη της, αλλά της ζητάει μια μόνον χάρη. Μόλις η Ταρώ παραβεί την μοναδική του επιθυμία, τον χάνει. Αναζητώντας τον, ωριμάζει σαν γυναίκα και όταν ξανασμίγουν για πάντα, δημιουργούν την δική τους ευτυχισμένη οικογένεια.

Ένα μαγικό ταξίδι σ’ ένα εικαστικό, μουσικό, ποιητικό παραμύθι με παιδική φρεσκάδα, χιούμορ και ευαισθησία.

Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, σενάριο, κατασκευές, performance:
Εμμανουέλα Καποκάκη

Μουσική: Κώστας Μπεβεράτος

Δείτε επίσης: Συνέντευξη με την Εμμανουέλα Καποκάκη, από το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα»