Εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζωδίων από 19 έως 25 Νοεμβρίου

0

Αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις προβλέψεις εβδομάδας και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας. Διαβάστε πως θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία

Κριός

Η εβδομάδα αυτή θα είναι μια όμορφη, χαλαρή και αρμονική περίοδος για όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα απολαύσεις στιγμές με φίλους, γνωστούς, με καλές παρέες που θα σε ενδυναμώσουν και θα τονώσουν την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να έχεις υπομονή και οι στόχοι που έχεις θέσει στη ζωή σου πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθούν και όλα θα σε ανταμείψουν. Οι μέρες αυτές θα είμαι γεμάτες με όμορφα ενδιαφέροντα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αποβάλλεις το άγχος που σε καταβάλει μερικές φορές αδικαιολόγητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου θα έχεις εύνοια ώστε πολύ σύντομα να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σου αλλάξει πολλά από αυτά που μέχρι τώρα υποστήριζες. Εσύ που είσαι δεσμευμένος θα περάσεις ένα διάστημα πολύ θετικό στην σχέση σου μιας και θα αποφασίσεις να αφήσεις πίσω τις εντάσεις και τον ανταγωνισμό με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα εργασιακά σου όλα δείχνουν πως θα έχεις μια ήρεμη και σταθερή εβδομάδα, χωρίς εντάσεις ή ανακατατάξεις. Θα φέρεις στην επιφάνεια κάποια επαγγελματικά σχέδια που είχες από το παρελθόν. Κινήσου με μεθοδικότητα, πρόγραμμα και θα δεις ότι όλα θα σε ικανοποιήσουν. Στα οικονομικά υπάρχει μια πληγή που πρέπει να την καθαρίσεις και να την επουλώσεις, μην αφήνεις εκκρεμότητες του παρελθόντος να σε ακολουθούν στο σήμερα, προσπάθησε να βάλεις αυτή την εβδομάδα πλάνο για τις υποχρεώσεις σου και να τις δεις πιο σοβαρά.

Ταύρος

Σήμερα θα νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι αρκετή καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε βγάλουν από τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, η σημερινή ημέρα θα σε φέρει σε αρμονία με το σύντροφο σου. Βρίσκετε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι άκρως ερωτική και θα φλερτάρεις έντονα το αντίθετο φύλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι και τόσο καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, για αυτό καλύτερα να δείξεις πολλή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα, επειδή η συνολική σου διάθεση είναι κάπως περίεργη. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα αρνητικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πάρε τα πάνω σου, γιατί σήμερα ευνοείσαι να κάνεις καινούργια γνωριμία με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

Καρκίνος

Άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξή σου αυτήν την ημέρα και εσύ θα πρέπει να αποδεχτείς το ρόλο που σου ανατίθεται. Μη φοβηθείς το αποτέλεσμα των συμβουλών σου, γιατί το διάστημα αυτό η κριτική σου ικανότητα είναι ορθή και οι προτάσεις σου θα αποφέρουν το καλύτερο δυνατό για τους δικούς σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το σύντροφό σου αυτήν την Δευτέρα εξαιτίας κάποιων τρίτων ατόμων που θα θελήσουν να πάρουν θέση στα προβλήματα σας. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και ενδεχόμενα προβλήματα και να αφήσεις όλους τους καλοθελητές όσο πιο μακριά σας γίνεται. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, αύξησε την γοητεία σου και με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή μέρα κατάκτησε εύκολα το πρόσωπο που έχεις βάλει στο μάτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τα λύσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Λέων

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον. Ταυτόχρονα όμως, απασχολείσαι και με άλλα θέματα, που μέχρι τώρα σταματούν την ανοδική πορεία σου και σε κουράζουν. Να ξέρεις ότι η μέρα θα σου δώσει πολλά πλεονεκτήματα για να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να προσπεράσεις τα σημερινά εμπόδια, που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου. Προχώρα λοιπόν με πολύ καλό πρόγραμμα και θα δεις στην πορεία πως με ό,τι θα ασχοληθείς, θα το πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με το σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, αυτήν την Δευτέρα έχεις κάποιες καλές εξελίξεις σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει το τελευταίο διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες, ευνοούνται. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου.

Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Βέβαια όταν λέμε αλλαγή κατεύθυνσης και αποφασιστικές κινήσεις, εννοείται μέσα στα πλαίσια της λογικής. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου τομέα, εάν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Παρθένων προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενώνουν με το σύντροφό σου και μη δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας αλλάξουν τη ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις οτιδήποτε οικονομικό ρίσκο σήμερα. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

Ζυγός

Πρόσεχε σήμερα να μη δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μη στέκουν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, γιατί με την πορεία που ακολουθείς, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, και φρόντισε να μιλήσεις μαζί του, για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις σχετικά με την συμπεριφορά του απέναντί σου το τελευταίο διάστημα. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι αν αυτό το διάστημα βγεις περισσότερο, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το πρόσωπο των ονείρων σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην εργασία σου και η ετοιμότητά σου αυτή θα σε βγάλει σήμερα από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις, που θα προκαλέσουν οι ανταγωνιστές σου. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.

Σκορπιός

Σήμερα η δυναμική σου πλευρά δεν περνά απαρατήρητη, ό,τι κι αν επιχειρήσεις να κάνεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα δεις την συμπαράστασή τους σε ό,τι σκέφτεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η μέρα σε ευνοεί να νιώσεις πολύ όμορφα και να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για γνωριμίες. Μην αφήσεις την αποψινή βραδιά να περάσει έτσι…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και κυρίως πρέπει να προσέξεις πόσα χρήματα χαλάς και για ποιο λόγο.

Τοξότης

Έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ημέρα που μπορείς να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου και να του πεις όλα όσα σε προβληματίζουν στους άλλους τομείς της καθημερινότητας σου θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα. Μη δίνεις άλλες αναβολές και ανακούφισε την ψυχή και το μυαλό σου συζητώντας μαζί του, γιατί στο τέλος θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προτιμήστε αυτό το βράδυ να κουράρετε τον εαυτό σας και μη χάνετε το χρόνο σας σε καταστάσεις που δε σας ταιριάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα.

Αιγόκερως

Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην προσκολλάσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η μέρα θα σου δώσει μεγάλη γοητεία και ερωτισμό και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου. Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη σήμερα, από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Στα οικονομικά σου, με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος

Σήμερα καλό είναι να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν και πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσεις και στους συνεργάτες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα αυτήν την Δευτέρα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου και δείξε συγκατάβαση. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, φρόντισε να κινηθείς άμεσα και μην τεμπελιάζεις, γιατί οι οιωνοί για να συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ, είναι καλοί

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις να την μελετήσεις πολύ καλά.

Ιχθείς

Σήμερα  απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί οι πλανήτες σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ότι κάνεις αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις όποιες προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές καταστάσεις και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφό σου. Πλησίασέ τον χωρίς φοβίες και ανασφάλειες και πες του ανοιχτά και χωρίς υπεκφυγές, αυτά που θέλεις. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η ημέρα θα σε ωθήσει να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα και θα συναντήσεις κάποιο άτομο που θα σε γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία αρκεί να μείνεις καθ’ όλα πιστός στο πρόγραμμα σου.

 

ΠΗΓΗ: Myastro.gr