Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 8 έως 14 Ιουλίου 2019 για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας. Πως θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα με ένα εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, τη Δευτέρα 8/7, που μπορεί να φέρει ξαφνικά ευχάριστες στιγμές με οικογενειακά πρόσωπα και να μας ανεβάσει τη διάθεση. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά στην προσωπική μας ζωή.

Ανάδρομος Ερμής σύνοδος με Άρη: Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο

Την Τρίτη 9/7 ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη στον Λέοντα εκτοξεύοντας τη νευρικότητα και κάνοντας εντονότερο από ποτέ το πρόβλημα της επικοινωνίας και της συνεννόησης ιδιαίτερα στη συναισθηματική μας ζωή. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μπορεί να δημιουργήσουν ένταση με το ταίρι μας, οδηγώντας σε συγκρούσεις που θα δυσχεράνουν την ατμόσφαιρα.

Γεγονός είναι επίσης ότι εξακολουθεί να είναι εν ισχύ το τετράγωνο των δυο πλανητών με τον Ουρανό από τον Ταύρο που δημιουργεί εριστική διάθεση και επιθετικότητα, γεγονός που δεν βοηθά στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι τα ζώδια του Σταθερού σταυρού των πρώτων ημερών (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), καθώς μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Προσοχή καλό είναι να δείξουμε και στις μετακινήσεις, γιατί η νευρικότητα μας οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις.

Την Πέμπτη 11/7 η διευκολυμένη αντίθεση που σχηματίζουν ο Ήλιος στον Καρκίνο, ο Κρόνος στον Αιγόκερω και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργεί ιδανικό κλίμα στην οικογενειακή ζωή, όμως επί τους ουσίας η ψυχρότητα είναι πιθανή και δεν αποκλείεται να παρθούν κάποιες αποστάσεις από οικεία πρόσωπα. Παράλληλα όμως μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα και να έχουμε δίπλα μας σε αυτό αρωγούς την οικογένεια.

Την Κυριακή 14/7 η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παιχνίδια επιβολής και εξουσιαστικές διαθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο που θα επηρεάσουν έντονα τις σχέσεις. Είναι πιθανό να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις, με τη νευρικότητα να πρωταγωνιστεί και να μην επιτρέπει να φερθούμε λογικά. Αντιζηλίες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές είναι επίσης πιθανό να εκδηλωθούν.

Επηρεάζονται ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο, γιατί οι χειριστικές και ανταγωνιστικές τάσεις θα δυσχεράνουν την ατμόσφαιρα. Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μας φίλοι!

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 8 έως 14 Ιουλίου 2019

Κριός

Η πρώτη έκλειψη του Ιουλίου έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι τώρα είναι μία καλή περίοδος για να μπορέσεις να ανασυνταχθείς και να χαλαρώσεις. Στις 8/7 το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό έσοδο. Στις 11/7 η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου από τον Καρκίνο του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να λύσεις ένα εργασιακό ζήτημα αν εκτός από το μυαλό βάλεις και τη φαντασία να δουλέψει. Στις 14/7 η αντίθεση μεταξύ του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει δίπλα σου πιεστικούς ανθρώπους.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να φέρει έναν έρωτα μέσα από μία τυχαία συνάντηση σε μία παρέα. Αν είσαι ελεύθερος εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου δοθούν καθώς θα μπορέσεις να πλησιάσεις με ευφάνταστο τρόπο κάποιον που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση η αντίθεση του Ήλιου που με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω στο τέλος της εβδομάδας, μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, εξαιτίας της εγωιστικής διάθεσης που θα υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

Η διευκολυμένη αντίθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 11/7 μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα δείχνει πως θα μπορέσεις να βρεις λύση σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα αν βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει. Προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από την πεπατημένη και να δεις κάποια πράγματα πιο χαλαρά, καθώς είναι το μυστικό για να καταφέρεις να τα επιλύσεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με μία θετική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, συγγενείς, γείτονες ακόμα και με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο. Στις 11/7 η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς μπορεί σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να ρίξει λίγο τη διάθεσή σου, καθώς μπορεί να υπάρξει ένα πρόσωπο στο περιβάλλον σου το οποίο θα σε εκνευρίσει.

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου το οποίο δηλώνει πως θα περάσεις ευχάριστες στιγμές παρέα με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συναντήσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και μάλιστα από αυτή τη συνάντηση να βγει κάτι πάρα πολύ θετικό για εσένα. Στις 14/7 μπορεί να υπάρξει μία συζήτηση με κάποιον που σε ενδιαφέρει η οποία θα επηρεάσει την ψυχολογία σου, όμως να θυμάσαι πως αυτό είναι κάτι προσωρινό!

Η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μία πρόταση συνεργασίας από ένα φίλο σου. Επίσης αν εργάζεσαι με μία ομάδα ανθρώπων οι ιδέες σου θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα, για αυτό μη διστάσεις να συζητήσεις μαζί τους οτιδήποτε θεωρείς πως μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με μία θετική όψη εξαγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο και στον Ουρανό που βρίσκεται στο Ταύρο, η οποία μπορεί να εγείρει αισθηματικά ζητήματα. Τυχαίες ή προγραμματισμένες συναντήσεις μπορεί να δουλέψουν προς όφελος της προσωπικής σου ζωής. Στις 11/7 η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο, του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα αλλά και μία βοήθεια στον επαγγελματικό σου τομέα. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να επιβάλλεις τη γνώμη σου με κάθε κόστος, σε ένα θέμα που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έχεις μία πολύ καλή συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ημέρα είναι πολύ καλή για να κάνετε κάτι με το ταίρι σου, το οποίο θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα εγείρει τις ανασφάλειές σου, οι οποίες θα «καθρεφτιστούν» στη συμπεριφορά σου προς το σύντροφό σου.

Η διευκολυμένη αντίθεση που θα σχηματιστεί στις 11/7 ανάμεσα στον Ήλιο, στον Κρόνο και στον Ποσειδώνα μπορεί να σου φέρει μία έμμεση λύση σε ένα οικονομικό σου ζήτημα μέσα από μία επαγγελματική πρόταση. Βέβαια καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός πριν συμφωνήσεις οτιδήποτε και να ελέγξεις πολύ καλά τα «ψιλά γράμματα», καθώς δεν πρέπει να ξεχνάς πως βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με μία θετική όψη εξαγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, η οποία δείχνει πως οπουδήποτε και αν πας θα έχεις τον τρόπο να κάνεις εντύπωση. Εκμεταλλεύσου ιδιαίτερα αυτή τη συγκυρία καθώς θα σε βοηθήσει να μην περάσεις απαρατήρητος στον άνθρωπο που επιθυμείς. Στις 11/7 η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις πως έχεις πολλά κοινά στοιχεία αλλά και ίδιες απόψεις με κάποιους συνεργάτες σου. Στις 14/7 η αντίθεση μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένα πιεστικό κλίμα σε μία συνεργασία, όμως θα πρέπει να προσέξεις πως θα το διαχειριστείς.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει μία ευχάριστη συνάντηση με αφορμή ένα πάρτι φίλων ή μία άλλη κοινωνική εκδήλωση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να έχεις μία ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή στις αρχές της εβδομάδας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η εβδομάδα προμηνύεται καλή, όμως θα πρέπει να προσέξεις προς το τέλος της καθώς στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη» μεταξύ συντρόφων και μία διάθεση να υπερισχύσει ο ένας έναντι του άλλου.

Η διευκολυμένη αντίθεση που πραγματοποιείται στις 11/7 μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μία ευκαιρία σε επαγγελματικό επίπεδο η οποία σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το εξωτερικό. Επίσης δεν αποκλείεται να φέρει ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Ακόμα και αν αυτή την εβδομάδα νιώθεις πιεσμένος στη δουλειά η συζήτηση με κάποιους συναδέλφους που έχεις κοινές απόψεις και αντιλήψεις, θα σε βοηθήσει να αποσυμπιεστείς.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με μία θετική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, δημιουργώντας ευκαιρίες στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική σου ζωή. Στις 11/7 η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο, του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά πως πρέπει να κινηθείς σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με το εργασιακό σου περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει στο μυαλό σου ανησυχίες και φοβίες οι οποίες μπορούν να σου δημιουργήσουν ψυχολογική ακόμα και σωματική κούραση.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 8/7 μπορεί να δημιουργήσει ένα φλερτ εντός επαγγελματικού χώρου το οποίο θα σου φτιάξει τη διάθεση. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να γίνεις άθελά σου πιεστικός προς το σύντροφό σου -ή προς αυτόν που σε ενδιαφέρει- καθώς η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τα ξέρεις όλα.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση για εσένα καθώς το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα συμβάλει σε αυτό. Η σκέψη σου θα βρίσκεται σε ανθρώπους που πιθανόν να είναι σε άλλη πόλη ή ακόμα και άλλη χώρα και αυτό ίσως να αποτελέσει αφορμή για να κανονίσεις ένα ταξίδι για να τους δεις. Στις 11/7 η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο, του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται δίπλα σου σε οτιδήποτε και αν αποφασίσεις και αυτό θα είναι ανακουφιστικό για εσένα. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει καχυποψία σε μία σχέση που είναι σημαντική για εσένα.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα σου χαρίσει πολύ καλή διάθεση και θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου βάλε στο πρόγραμμα μία μονοήμερη εκδρομή καθώς θα βοηθήσει πολύ τη διάθεση σας. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει σκηνές ζηλοτυπίας στην προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου που βρίσκεται και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις 11/7 θα φέρει κοντά σου συνεργάτες οι οποίοι θα σε «καλύψουν» σε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψει μία πιο στενή σχέση με κάποιους συνεργάτες σου η οποία θα είναι πολύ βοηθητική για τη μετέπειτα κοινή επαγγελματική σας πορεία.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Βέβαια είναι εξίσου πιθανό να φέρει και μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις ήδη και να αναθερμάνει τη σχέση μεταξύ σας. Στις 11/7 η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο, του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία πιεστική κατάσταση σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 8/7 υπόσχεται μία ιδιαίτερα ερωτική ημέρα με ξαφνικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να διοχετεύσεις την ένταση της καθημερινότητας και της δουλειάς σου, στο σύντροφό σου. Επίσης δεν αποκλείεται να σε φέρει «επικίνδυνα» κοντά με κάποιο πρόσωπο που συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στη δουλειά το οποίο θα κρύψει προσωρινά «μελανά» σημεία που υπάρχουν σε αυτή. Βέβαια καλό θα ήταν να μην αφήσεις πίσω τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις όσο και αν θεωρείς πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτές, μιας και είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως τα αντιλαμβάνεσαι και γρήγορα να σου ζητηθούν εξηγήσεις για τυχόν καθυστερήσεις.

Δείτε επίσης: Καλός μπαμπάς είναι αυτός που αγαπάει τη μαμά του παιδιού του

Σκορπιός

Η εβδομάδα θα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και τις επιδιώξεις σου καθώς θα έχει μία σειρά όψεων που θα σε βοηθήσει, ιδιαίτερα στις επαφές σου με κόσμο. Στις 8/7 ή η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να φέρει μία νέα συνεργασία η οποία με κάποιο τρόπο σχετίζεται με το εξωτερικό. Στις 11/7 η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο, του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς σε ωθεί να συναναστραφείς με κόσμο και να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Λίγο προσοχή χρειάζεται στις 14/7 καθώς η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο λόγια κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σου, τα οποία θα σε ενοχλήσουν.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με κάποιο συνεργάτη σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις! Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει παρεμβολές τρίτων στην προσωπική σου ζωή. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις να συμβεί κάτι τέτοιο, μιας και είναι πολύ πιθανό να ταράξει τη γαλήνη στη σχέση σου και να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου.

Η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο και να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να συνεργαστείς μαζί του σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης η όψη είναι πολύ ευνοϊκή για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι είδη. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην μπερδέψεις προσωπικές συζητήσεις σε επαγγελματικές κουβέντες.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με μία ευνοϊκή όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις καλά μέσα στην καθημερινότητά σου. Μία βόλτα με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό ή ακόμα και μια συνάντηση με έναν αγαπημένο σου φίλο θα είναι αρκετά. Στις 11/7 η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο, του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς θα φέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα και οι άνθρωποι της οικογένειας σου θα σε βοηθήσουν να το διαχειριστείς με τον σωστό τρόπο. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει την τάση να έχεις τον πρώτο και τελευταίο λόγο παντού.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα είναι πολύ βοηθητικό για τη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Οι κοινές δραστηριότητες -ακόμα και αν σχετίζονται με δουλειές της καθημερινότητας- με το σύντροφό σου μπορούν να σας φέρουν εξίσου κοντά! Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Αυτή με τη σειρά της θα δημιουργήσει την ανάγκη να υπερισχύσει η δική σου γνώμη και τα δικά σου θέλω, είτε σε μία σχέση που έχεις είτε σε μία σχέση που τώρα ξεκινά.

Η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μία επιτυχία σε ένα οικονομικό σου ζήτημα, όμως αυτό δεν θα πρέπει να σε εφησυχάσει. Αυτή την εβδομάδα αξίζει να προσέχεις ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς μπορεί να υπάρχουν θέματα τα οποία σχετίζονται με αυτά και εσύ μέχρι τώρα δεν έχεις δώσει την απαραίτητη προσοχή.

Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει στο προσκήνιο θέματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών καθώς η Αφροδίτη θα τα τονίσει με τον καλύτερο τρόπο και θα σε βοηθήσει να τα επιλύσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει στις αρχές της εβδομάδας με τον Ουρανό από τον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ένα νέο έρωτα ή να σου δώσει ευκαιρίες να αναζωογονήσεις τον ήδη υπάρχον! Στις 11/7 η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σε κάνει να επηρεαστείς από τη διάθεση των ανθρώπων που θα έρθεις σε επαφή, για αυτό φρόντισε να αποφύγεις όσους ξέρεις εκ των προτέρων πως θα σε εκνευρίσουν. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σε κάνει χειριστικό με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και αυτό μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει είτε ένα νέο έρωτα για εσένα που είσαι ελεύθερος είτε ευκαιρίες με το σύντροφό σου σε εσένα που είσαι δεσμευμένος. Σε κάθε περίπτωση η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση η οποία θα πηγάζει από τον αισθηματικό τομέα. Το τέλος της εβδομάδας προμηνύεται διαφορετικό καθώς στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες ενέργειες οι οποίες δεν είναι κατάλληλες, προκειμένου να επιτύχεις κάτι που θέλεις. Καλό θα ήταν να μην το κάνεις καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείς εκτεθειμένος.

Η αντίθεση μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα η οποία θα γίνει με ακρίβεια στις 14/7 όμως θα δεσπόζει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να υποστηρίξεις την άποψη σου με κάθε κόστος στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αφενός γιατί δεν θα δεχτείς νουθεσίες από κανέναν και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις αφετέρου γιατί θα δημιουργήσει το φαινόμενο της «δράσης- αντίδρασης» ανάμεσα σε εσένα και στους συνεργάτες σου.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με μία θετική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, η οποία θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε ένα ζήτημα της καθημερινότητας το οποίο σε απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό. Σε αυτό θα συμβάλει ο σύντροφός σου ή ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου για αυτό μοιράσου μαζί τους αυτά που σε απασχολούν. Στις 11/7 η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο, του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς μπορεί να φέρει συμφωνίες σε εργασιακά ζητήματα, οι οποίες όμως θα γίνουν κάτω από το τραπέζι. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου θυμίσει κάποια πράγματα τα οποία θα σε εκνευρίσουν, όμως ο θυμός και ο εκνευρισμός θα είναι προσωρινός.

Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως θα έρθεις αναπάντεχα κοντά με κάποιο πρόσωπο με το οποίο βρίσκεσαι σχεδόν καθημερινά, με κάποιο πρόσωπο που δουλεύεις μαζί του. Πολύ καλή όψη και για ξαφνικές ευχάριστες συναντήσεις ειδικά για εσένα που είσαι ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, την Κυριακή η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος και με αφορμή αυτά να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Αν θέλεις να μην γίνει κάτι τέτοιο φρόντισε να αποφύγεις τεχνηέντως συζητήσεις για ζητήματα που θεωρούνται πως έχουν λήξει.

Η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ένα παρασκήνιο στα επαγγελματικά σου ζητήματα το οποίο δεν θα είναι καθόλου βοηθητικό. Σίγουρα δεν μπορείς να το σταματήσεις, όμως αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις προσεκτικά τους ανθρώπους με τους οποίους θα συζητήσεις τις ιδέες σου και τις επαγγελματικές σου κινήσεις. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις επίδειξη ισχύος στη δουλειά ή να σκεφτείς τρόπους για να βγεις μπροστά, όμως καλό θα είναι να αποφύγεις κάτι τέτοιο αυτή την εβδομάδα.

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο το οποίο είναι εξαιρετικά βοηθητικό για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Αυτή την ημέρα τα ρίσκο ευνοούνται για αυτό χρειάζεται να πάρεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, οι οποίες θα σε βοηθήσουν όχι απλά να πλησιάσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει αλλά και να κάνεις πολύ καλή εντύπωση. Στις 11/7 η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο, του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει να παραβλέψεις κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο συμβαίνει ακριβώς δίπλα σου και σχετίζεται με το φιλικό σου περιβάλλον. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει μικρά ή μεγάλα «τσιμπήματα» ζήλιας τα οποία θα επηρεάσουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και ιδιαίτερα τον τρόπο που αντιδράς.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική για τα αισθηματικά σου ζητήματα αρκεί να μην αφήσεις τη φαντασία να σε παρασύρει, αλλά να επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτά που βλέπεις πως συμβαίνουν παρά σε αυτά που φαντάζεσαι πως θα συμβούν. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα φέρει μία ξαφνική συνάντηση με κάποιον που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο και θα δώσει το έναυσμα για να έρθετε κοντά. Αν έχεις βρει ήδη το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει πιεστικό απέναντί του.

Η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα θα εγείρει τη φαντασία σου η οποία μπορεί να βοηθήσει και σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως θα χρειαστεί να βρεις ισορροπία ανάμεσα σε φαντασία και λογική, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς σωστά τα γεγονότα στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείς σε δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα καθώς είναι πολύ πιθανό να μην βάλεις τις σωστές προτεραιότητες.

ΠΗΓΗ: Myastro.gr