Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 6 έως 12 Μαΐου 2019 για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας. Πως θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

Η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα συγκρούεται με τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και τους Σεληνιακούς Δεσμούς, βάζοντας σε δοκιμασία τις σχέσεις, αλλά ευτυχώς ως από μηχανής θεός ο Δίας στον Τοξότη έρχεται για διάσωση! Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο, όπου συναντά τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο, δημιουργώντας μια επανάσταση στο μυαλό σας. Και ο Ήλιος σε συμφωνία με τον Κρόνο και τους Δεσμούς, σας δίνει την έγκριση του. Σίγουρα, αυτές τις ημέρες έχετε να ασχοληθείτε με πολλά και διάφορα!

Τέλος καλό, όλα καλά αυτή την εβδομάδα!

Τη Δευτέρα 6 Μαΐου, ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και είναι καιρός να σκεφτείτε ρεαλιστικά. Να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας! Να δώσετε απτά δείγματα αγάπης και εκτίμησης! Αλλά μην πάρετε τελικές αποφάσεις μέχρι την Τετάρτη 8 Μαΐου για να προχωρήσετε γιατί…

…Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη κρύβει στο μανίκι της δυο δύσκολες μέρες για εσάς, τη Δευτέρα 6 – Τρίτη 7. Η Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τους Σεληνιακούς Δεσμούς βάζει μια σημαντική σχέση σε δοκιμασία. Η Δευτέρα και η Τρίτη οδηγούν σε ένα καρμικό σταυροδρόμι μια σχέση ή επιχειρηματική συνεργασία. Θα κρατήσει αυτή η σχέση; Αν επιβιώσει αυτή την εβδομάδα, η πιο πιθανή απάντηση είναι «ναι»!

Γι’ αυτό, ενεργήστε με προσοχή και ωριμότητα. Η 6 – 7 Μαΐου δεν είναι μια καλή στιγμή για να εκδηλώσετε την αγάπη σας ή να ζητήσετε χρήματα. Τα συναισθήματα δεν είναι γενναιόδωρα. Χρησιμοποιήστε αυτό το διήμερο για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και να δώσετε προσοχή σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία.

Την Τετάρτη 8 Μαΐου ξημερώνει μια όμορφη ημέρα! Νέες ιδέες έρχονται στο προσκήνιο, καθώς ο Ερμής έρχεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Πρόκειται για μια τρέλα ή για μια ιδιοφυή ιδέα που κατεβάζει το μυαλό σας; Το σύνθημά σας είναι καινοτόμες λύσεις! Σκεφτείτε χωρίς παρωπίδες!

Πάρτε το στυλό και κυκλώστε στο ημερολόγιο την Πέμπτη 9 Μαΐου, μια μέρα που προσφέρεται για αγάπη, ρομαντισμό, διασκέδαση και ευχαρίστηση! Αυτό συμβαίνει όταν ο φωτεινός Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα και η θεά της αγάπης Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον θεό της τύχης Δία! Τα συναισθήματα είναι γενναιόδωρα. Σας κατακλύζει η επιθυμία να απολαύσετε τη ζωή, να  ξεφύγετε από τη μιζέρια και να ζήσετε μεγάλες στιγμές. Οι απολαύσεις, ο ρομαντισμός και η δημιουργική έμπνευση γράφουν το όνομά σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Πλούτωνα αυξάνει την ένταση των συναισθημάτων. Νιώστε το πάθος!

Δείτε επίσης: Φυσικό LIFTING Προσώπου σε 5′

Η εβδομάδα τελειώνει σε μια σταθεροποιητική κατάσταση, καθώς ο Ήλιος στον Ταύρο έρχεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τους Σεληνιακούς Δεσμούς στον Αιγόκερω και τον Καρκίνο. Όσον αφορά το κάρμα, η Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαΐου είναι μια καλή περίοδος. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι νέο ή να επισημοποιήσετε μια σχέση, σε αισθηματικό ή επαγγελματικό επίπεδο; Τα άστρα σας δίνουν την έγκριση τους. Εξασφαλίστε τα κέρδη σας και προχωρήστε!

Το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Μαΐου, με τη Σελήνη στον Λέοντα, εκτός από χαλάρωση και διασκέδαση, ήρθε η ώρα να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις! Είστε έτοιμοι;

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 6 έως 12 Μαΐου 2019

Κριός

Ο Ερμής φεύγει από το ζώδιό σου στις 6/5 και περνά στο ζώδιο του Ταύρου μία θέση από την οποία σε καλεί να σκεφτείς με λογική και ενδεχομένως να δεις ξανά κάποιες παρορμητικές αποφάσεις που είχες πάρει το προηγούμενο διάστημα. Στις 8/5 η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με τον Ουρανό σε καλεί να είσαι προσεκτικός καθώς η επικοινωνία θα αποκτήσει επιθετική χροιά. Στο τέλος εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 11/5 το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς και να λύσεις ένα επαγγελματικό σου ζήτημα.

Οι παρορμητικές κινήσεις δεν θα βοηθήσουν τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς στις 6/5 η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία από τον Τοξότη μπορεί να φέρει υπερβολικές αντιδράσεις σε ζητήματα καρδιάς. Από τις 7 έως και τις 10/5 τα τετράγωνα της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσουν συναισθηματικές αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- με κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Από τις αρχές της εβδομάδας που ο Ερμής θα περάσει τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να είσαι συνετός με τις υποσχέσεις σου κάτι το οποίο θα βοηθήσει ιδιαίτερα στα επαγγελματικά ζητήματα. Η λογική θα κυριαρχεί σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις όμως στις 8/5 η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει ένταση και νεύρα στην επικοινωνία. Στις 11/5 το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σου λέει πως αν δουλέψεις προσεκτικά σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που σε απασχολεί, θα καταφέρεις να βρεις λύση.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 6/5 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου μία θέση από την οποία θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου δοθούν καθώς μπορεί να κλείσεις προσωπικές και επαγγελματικές συμφωνίες! Στις 8/5 η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές αντιδράσεις σε θέματα τα οποία δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία.

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς από τις 7 έως και τις 10/5 η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει διαδοχικά τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτό δείχνει πως μπορεί να προκύψουν ζητήματα εμπιστοσύνης με το σύντροφό σου, τα οποία θα αποτελέσουν βάση για να δημιουργηθούν καχύποπτες σκέψεις. Αν είσαι ελεύθερος προτίμησε το Σαββατοκύριακο καθώς στις 11/5 το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πολύ πιο ευνοϊκό για αισθηματικές προσεγγίσεις.

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις πιο εύκολα να διαπραγματευτείς ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ή κάτι που έχει προκύψει στη δουλειά καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 6/5 θα σε βοηθήσει πολύ. Στις 11/5 το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σου λέει να εμπιστεύεσαι τις ικανότητές σου και τις δυνατότητες που έχεις καθώς θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Δείτε επίσης: Νέα τάση τα ποδηλατικά κολάν

Δίδυμοι

Στις αρχές της εβδομάδας ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, μία θέση από την οποία θα είναι πιο εύκολο να δημιουργήσει παρασκηνιακές ενέργειες. Καλό θα είναι να προσέχεις τι εμπιστεύεσαι και σε ποιους ώστε να έχεις τα νώτα σου καλυμμένα. Στις 6/5 η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που θα διαχειριστείς τις «προκλήσεις» που θα σου δώσουν οι άλλοι.

Από τις 7 έως και τις 10/5 η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει διαδοχικά τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το οποίο μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια η οποία θα επηρεάσει τη σχέση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος απόφυγε να συγκρίνεις κάποιον που γνώρισες τώρα με κάποιο πρόσωπο που βρισκόσουν σε σχέση κατά το παρελθόν, καθώς η σύγκριση θα είναι άδικη και για εσένα αλλά και για εκείνον.

Αυτή η εβδομάδα θα έχει παρασκήνιο σε γενικότερο πλαίσιο αλλά και σε επαγγελματικές υποθέσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις δηλώσεις σου, καθώς ο Ερμής από τον Ταύρο θα δημιουργήσει συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου. Η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 8/5 μπορεί να φέρει ένα νέο σχετικά με τα επαγγελματικά σου ζητήματα το οποίο θα σε εκπλήξει.

Καρκίνος

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο το βράδυ της Δευτέρας θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση και θα σε ωθήσει σε συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Στις 8/5 η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές συναντήσεις αλλά και νέα που θα σε εκπλήξουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Από τις 7 έως και τις 10/5 το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αυτή η εβδομάδα έχει ένα βαθμό δυσκολίας στα αισθηματικά ζητήματα καθώς από τις 7 έως και τις 10/5 το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει δυσκολία στο να εκφράσεις τα θέλω σου αλλά και να συνειδητοποιήσεις τα θέλω του συντρόφου σου. Ευτυχώς ο Ερμής από τις 6/5 θα βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου και θα σου προσφέρει μία «χείρα βοηθείας» μέσω της επικοινωνίας. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να συναντήσεις κάποια εμπόδια κατά την επαφή σου με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει πολύ καλά για τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου είναι βοηθητική για νέες γνωριμίες με επαγγελματικό background, αλλά και διαπραγματεύσεις που σχετίζονται με τη δουλειά. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι προκλήσεις για αυτό δείξε ψυχραιμία καθώς στις 8/5 η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού στον Ταύρο θα δημιουργήσει εκνευρισμό.

Λέων

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μία θέση μέσα από την οποία θα δώσει γεγονότα σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις κάτι το οποίο σε έχει ενοχλήσει καιρό. Από τις 7 έως και τις 10/5 το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα βοηθήσει τα αισθηματικά ζητήματα καθώς μπορεί να κάνουν αρκετά πιεστική τη ρουτίνα της καθημερινότητας, λόγω έκτακτων υποχρεώσεων.

Αυτή την εβδομάδα οι εργασιακές υποχρεώσεις καθώς και δουλειές ρουτίνας θα απορροφήσουν αρκετό από το χρόνο σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω από τις 7 έως και τις 10/5 μπορεί να δημιουργήσει απομάκρυνση από το σύντροφό σου λόγω έλλειψης χρόνου. Στις 11/5 το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο τον Αιγόκερω θα είναι βοηθητικό για να μπορέσεις να διευθετήσεις καλύτερα το χρόνο που θα διαθέσεις για τα αισθηματικά σου ζητήματα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε είσαι ελεύθερος.

Στις αρχές της εβδομάδας ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου και θα δώσει έμφαση σε οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου, την κοινωνική φήμη και την αναγνώριση που έχεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μία καλή εβδομάδα για να συζητήσεις και να αναδείξεις τα ταλέντα και τις επαγγελματικές σου δυνατότητες.  Στις 8/5 θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει μία παρόρμηση η οποία δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία σου με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου το βράδυ της Δευτέρας θα σου δημιουργήσει στην ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο και να δεις αγαπημένους σου ανθρώπους. Στις 8/5 η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού μπορεί να φέρει μία επιτυχία σε κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με το εξωτερικό ή σε κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με την εκπαίδευση. Στις 11/5 το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις ένα αισθηματικό ζήτημα με τον καλύτερο τρόπο.

Από τις 7 έως και τις 10/ 5 η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Κριό θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ,για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός αυτές τις τρεις ημέρες καθώς μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα. Προσπάθησε να μην παίρνεις κάθε κουβέντα τοις μετρητοίς και απόφυγε τις εγωιστικές αποφάσεις καθώς στο τέλος θα γυρίσουν μπούμερανγκ. Αν είσαι ελεύθερος/η το Σάββατο 11/5 το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο τον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητικό για να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει και να γίνει μία καλή αρχή μεταξύ σας.

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις αρχές της εβδομάδας είναι πάρα πολύ βοηθητικό για τα επαγγελματικά σου ζητήματα και θα παρατηρήσεις πως με λογική σκέψη και διάθεση για διάλογο μπορούν να συμβούν θαύματα σε αυτό τον τομέα. Στις 6/5 η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να τραντάξει για λίγο τα ήρεμα ύδατα, όμως αυτό μπορεί να ξεπεραστεί αν αντιδράσεις με ψυχραιμία σε οποιαδήποτε επαγγελματική πρόκληση.

Ζυγός

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου το βράδυ της Δευτέρας, θα αυξήσει την διαισθητική σου ικανότητα και θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα ένα οικονομικό ζήτημα ή ένα θέμα που σχετίζεται με οικονομικά τρίτων. Προσπάθησε να λύσεις αυτή την εβδομάδα θέματα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και σχετίζονται με τα οικονομικά, καθώς αν δεν το κάνεις θα εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σου αργότερα. Από τις 7 έως και τις 10/5 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή στα αισθηματικά σου ζητήματα.

Η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με το Δία από τον Τοξότη στις 6/5 θα δημιουργήσει ένα χαρούμενο κλίμα στην ημέρα το οποίο με τη σειρά του μπορεί να δημιουργήσει μία διάθεση για φλερτ! Σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς οι κινήσεις σου μπορεί να σε εκθέσουν. Από τις 7 έως και τις 10/5 το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις πιεσμένος από τη σχέση με τον σύντροφό σου, όμως καλό θα ήταν να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις καθώς η πίεση μπορεί να είναι τη στιγμής.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει να διαχειριστείς ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ιδιαίτερα αν αυτό φέρνει μαζί του και μία αλλαγή στα οικονομικά σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς προς το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα από τις 7 έως και τις 10/5 το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες πίεσης στον επαγγελματικό σου χώρο οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς με καθαρό μυαλό.

Σκορπιός

Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου τον Ταύρο το βράδυ της Δευτέρας δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος γεμάτη με επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με συνεργάτες σου αλλά και με πρόσωπα που υπάρχει προοπτική για μελλοντική συνεργασία. Η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού στον Ταύρο στις 8/5 δείχνει πως μπορεί να προκύψουν νέα δεδομένα σε μία συνεργασία, τα οποία ενδέχεται να σε ξαφνιάσουν.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω από τις 7 έως και τις 10/5 σε καλεί να είσαι προσεκτικός στα αισθηματικά σου ζητήματα. Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου καλό θα ήταν να αποφύγεις να συζητήσεις θέματα που αφορούν εσάς τους δύο, με τρίτα πρόσωπα και με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς στο τέλος εσύ θα βρεθείς εκτεθειμένος. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε τους μεσάζοντες στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς ακόμα και άθελά τους μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα.

Αυτή την εβδομάδα κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι συνεργάτες σου καθώς θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τις αποφάσεις που θα πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 6/5 δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να διορθώσεις προβληματικά σημεία στις μέχρι τώρα συνεργασίες σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μη χάσεις την ψυχραιμία σου, καθώς στις 8/5 η όψη συνόδου μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να τη χάσεις.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν περισσότερο θέματα ρουτίνας και υποχρεώσεις τις οποίες έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 6/5 θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις καλύτερα τις εκκρεμότητες σου και να τις φέρεις εις πέρας. Η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου ή με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, οι οποίες θα φουντώσουν λόγω της διάθεσης που θα υπάρχει για υπερβολές.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω από τις 7 έως και τις 10/5 μπορεί να δημιουργήσει τριβές ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου για πράγματα με τα οποία δεν θα σε ενδιέφεραν υπό κανονικές συνθήκες. Μη διοχετεύσεις την πίεση της καθημερινότητας στα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς θα ανοίξεις κι άλλα μέτωπα. Αν είσαι ελεύθερος πρόσεξε καθώς μπορεί να φαίνεσαι απόμακρος προς τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις.

Η αντίθεση που σχηματίζει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 6/5 μπορεί να σε κάνει να δεις πολύ χαλαρά και αισιόδοξα ένα επαγγελματικό σου ζήτημα στο οποίο θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή από αυτή που δίνεις. Στις 11/5 το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει να διαχειριστείς με επιτυχία τυχόν ζητήματα που μπορεί να δημιουργηθούν τις προηγούμενες ημέρες και σχετίζονται με τη δουλειά.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα θα είσαι ιδιαίτερα ειλικρινής απέναντι στο σύντροφό σου όμως θα το κάνεις με τέτοιο τρόπο που μπορεί να φανείς κυνικός. Αιτία για αυτό θα αποτελέσει το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου, μιας και δεν θα βοηθήσει καθόλου στην έκφραση των συναισθημάτων σου. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ρήξη στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε το Σαββατοκύριακο για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει καθώς το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να πετύχεις το στόχο σου.

Αυτή την εβδομάδα θα είσαι ιδιαίτερα ειλικρινής απέναντι στο σύντροφό σου όμως θα το κάνεις με τέτοιο τρόπο που μπορεί να φανείς κυνικός. Αιτία για αυτό θα αποτελέσει το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου, μιας και δεν θα βοηθήσει καθόλου στην έκφραση των συναισθημάτων σου. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ρήξη στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε το Σαββατοκύριακο για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει καθώς το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να πετύχεις το στόχο σου.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 11/5 δείχνει πως θα έχεις ευκαιρίες να μελετήσεις προσεκτικά ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και να το διευθετήσεις προς όφελός σου. Προσοχή χρειάζεται η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου καθώς μπορεί να σε παρασύρει και να πεις πράγματα τα οποία θα σε εκθέσουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Υδροχόος

Η εβδομάδα χρωματίζεται από το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου το βράδυ της Δευτέρας και θα παρατηρήσεις πως ο τρόπος που θα επικοινωνείς και θα φιλτράρεις τα ερεθίσματα που σου δίνουν οι άλλοι θα αλλάξει. Το πείσμα θα είναι μεγαλύτερη παγίδα αυτής της πλανητικής μετακίνησης και προσπάθησε όσο μπορείς να το αποφύγεις σε κάθε επικοινωνιακή «συνδιαλλαγή» σου. Η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με το Δία από τον Τοξότη την ίδια ημέρα θα φέρει στιγμές χαράς για την προσωπική σου ζωή καθώς θα παρατηρήσεις πως θα δημιουργείς χαρά στους ανθρώπους γύρω σου!

Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα δημιουργήσουν μία ψύχρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μέσα σε αυτές περιλαμβάνονται και οι αισθηματικές. Σε περίπτωση που έχεις βρει το σύντροφό σου υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείς από τη γνώμη ενός φίλου σου για τη σχέση σας και να του κάνεις παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς θα έχεις την τάση να γίνεται επικριτικός με όλους, ακόμα και με αυτόν που σου αρέσει.

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν, με αποτέλεσμα να αφήνεις τα επαγγελματικά σου σε δεύτερη μοίρα. Προσπάθησε να τους δώσεις την απαραίτητη προσοχή καθώς η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 8/5 δείχνει πως μπορεί να προκύψει κάτι το οποίο δεν είχες υπολογίσει. Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 11/5 σου λέει πως θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά, αλλά με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να κερδίσεις την επαγγελματική αναγνώριση που επιθυμείς.

Ιχθείς

Μία καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσένα καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου το βράδυ της Δευτέρας δείχνει πως οι επαφές με φίλους σου και ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, θα αποτελούν το αντίδοτο στην πίεση της καθημερινότητας. Η σύνοδος του Ερμή και του ουρανού στις 8/5 μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό νέο σχετικό με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου το οποίο θα δημιουργήσει τροφή για συζήτηση.

Τα αισθηματικά σου ζητήματα χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς από τις 7 έως και τις 10/5 το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει ιδιαίτερα επικριτικό στη σχέση σου. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε σε αυτό, καθώς τα επιχειρήματά που θα έχεις για να δικαιολογήσει την επικριτική σου διάθεση δεν θα επαρκούν. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην υποσχεθείς πολλά σε κάποιον που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο. Χρειάζεται να έχεις κατά νου πως αν επιβάλλεις κάτι που θέλεις δεν θα έχει νόημα αν τελικά το πάρεις. Προτίμησε τη διπλωματική οδό για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με το Δία από τον Τοξότη στις 6/5 μπορεί να φέρει αρκετές υποχρεώσεις και σε επαγγελματικά αλλά και σε οικογενειακά ζητήματα. Θα πρέπει να σκεφτείς ποιες από αυτές έχουν προτεραιότητα διαφορετικά θα είναι εύκολο να εκνευριστείς και να χάσεις την ψυχραιμία σου. Η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 8/5 μπορεί να φέρει μία νέα επαγγελματική πρόταση ιδιαίτερα σε περίπτωση που ασχολείσαι με την εκπαίδευση ή το εμπόριο.

ΠΗΓΗ: Myastro.gr