Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 29/04-05/05 2019

0
Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 29/04-05/05 2019 για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας. Πως θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 29/04-05/05 2019

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με μία όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου και στον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω που μπορεί να σε κάνει απόλυτο αλλά και ιδιαίτερα καυστικό με οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Βέβαια το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτής της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Ταύρο στις 5/5. Αυτή η νέα Σελήνη έχει ανοιχτό τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και είναι υποστηρικτική για νέα ξεκινήματα ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να υπάρξει μία απόσταση με το σύντροφό σου και μία αποστασιοποίηση από τα αισθηματικά σου ζητήματα σε γενικότερο πλαίσιο, καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να εκφραστείς όπως θα ήθελες. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 θα σε ωθήσει να χτίσεις μία νέα σχέση ή να διορθώσεις αυτή που ήδη έχεις.

Στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την τάση να πεις λόγια που μπορεί να παρεξηγηθούν από τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Βέβαια ακόμα και αν γίνει κάτι τέτοιο θα έχεις την ευκαιρία να το διορθώσεις, καθώς στις 3/5 το τρίγωνο του Ερμή με το Δία από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να δικαιολογηθείς!

Δείτε επίσης: Ο σύντροφος σου θα είναι καλός πατέρας; Δες το ζώδιο του!

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα καθώς η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιό σου στις 5/5 δείχνει πως θα έχεις ευκαιρίες να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική ή προσωπική σχέση. Σε γενικότερο πλαίσιο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις από ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Κριό με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη στις 3/5 είναι πολύ βοηθητικό σε περίπτωση που θέλεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο πού υπήρξατε μαζί κατά το παρελθόν. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου στις 5/5 θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις τη σχέση σου μαζί του.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό του Κρόνου από τον Αιγόκερω στην πρώτη του μήνα δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κολλήματα σε επαγγελματικά ζητήματα και θα πρέπει να είσαι υπομονετικός, καθώς τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις το δίκιο σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου στις 5/5μπορεί να αποτελέσει την αρχή για μία νέα επαγγελματική συνεργασία.

Δίδυμοι

Οι φίλοι σου θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς ο Ερμής από τον Κριό δείχνει πως θα έχεις άμεση επαφή με αυτούς. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω την πρωτομαγιά μπορεί να δημιουργήσει απόσταση με κάποιο φίλο σου εξαιτίας διαφορετικών απόψεων. Μην το πάρεις προσωπικά καθώς δεν θα διαρκέσει για πολύ μιας και στις 3/5 το τρίγωνο του Ερμή με το Δία από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις τα πνεύματα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 θα ξυπνήσει αναμνήσεις! 

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με επικοινωνιακές δυσκολίες καθώς στην πρώτη του μήνα το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει διαφωνίες με το σύντροφό σου. Αποφύγετε να συζητήσετε θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα ή φίλους σας, καθώς ο φιλικός σας περίγυρος θα δώσει αρκετές αιτίες για να διαφωνήσετε και μεταξύ σας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 5/5 μπορεί να υποστηρίξει ένα νέο ξεκίνημα με ένα παλιό σου σύντροφο.

Σε περίπτωση που έχεις επαγγελματικές συναλλαγές με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει κάποιες προστριβές μεταξύ φίλων. Στις 3/5 το τρίγωνο του Ερμή με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να επεκτείνει μία συνεργασία που ήδη έχεις από την οποία θα βγεις κερδισμένος σε πρακτικό αλλά και οικονομικό επίπεδο.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα σκέφτεσαι πολύ την εικόνα που δείχνεις προς τα έξω και αυτό μπορεί να γίνει αφορμή να δυσκολευτείς να υποστηρίξεις τη γνώμη σου και τα θέλω σου, ιδιαίτερα αν νιώσεις πως αυτά θα γίνουν αιτία δυσαρέσκειας για αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει δυσκολίες στην έκφραση και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις αρκετά προκειμένου να δείξεις κάτι που θέλεις. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Ταύρο στις 5/5θα βάλει γερές βάσεις σε φιλικές σχέσεις οι οποίες έχουν ξεκινήσει πρόσφατα.

Η αρχή της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερη για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς δεν θα είναι εύκολο να βρεις τρόπο να εκφραστείς και να πεις αυτά που θέλεις. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να την μειώσεις. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 μπορεί να δημιουργήσει ένα ερωτικό υπόβαθρο σε μία φιλική σχέση.

Μία εβδομάδα που θα σε απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς ο Ερμής που βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως θέματα που σχετίζονται με επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και ζητήματα καριέρας θα είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μία διαφωνία με ένα πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, η οποία θα σε επηρεάσει αρκετά γιατί δεν θα μπορέσεις να πεις αυτά που θέλεις. Προτίμησε να την προσεγγίσεις κατά το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 3/5 καθώς το τρίγωνο του Ερμή, με τον Δία από τον Τοξότη θα βοηθήσει να λυθεί χωρίς «απώλειες».

Λέων

Αυτή την εβδομάδα θα είσαι αρκετά αφηρημένος καθώς το μυαλό σου θα ταξιδεύει σε αναμνήσεις του προηγούμενου διαστήματος, ιδιαίτερα αναμνήσεις οι οποίες σου προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα. Το τετράγωνο του Ερμή ο οποίος βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο ο όποιος βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει μία δυσκολία σε ένα σχέδιο που έχεις για τις προσεχείς ημέρες. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 5/5 στο ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. 

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες στη σχέση με το σύντροφό σου καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει επικριτικό μαζί του και αυτό θα δημιουργήσει αντιδράσεις. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος προτίμησε τις αισθηματικές προσεγγίσεις προς το τέλος της εβδομάδας καθώς στις 3/5 το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία από τον Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό σε αισθηματικά ζητήματα. Σε περίπτωση που έχει δημιουργηθεί απόσταση στη σχέση με τον σύντροφό σου εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή όψη, προκειμένου να τον προσεγγίσεις και να λύσεις ζητήματα που είχαν προκύψει.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα αποτελέσουν το ενδιαφέρον σε αυτή την εβδομάδα παρόλο που θα βρίσκουν ευκαιρίες για να εμφανίζονται συνέχεια μπροστά σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 ετοιμάζει το έδαφος για μία «αλλαγή πλεύσης» σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή για ένα νέο επαγγελματικό ενδιαφέρον. Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις αρχές της εβδομάδας θα δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες σε ζητήματα της καθημερινότητας οι οποίες μπορεί να σου χαλάσουν προσωρινά τη διάθεση.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφραστείς και δεν μπορείς να πεις αυτά που θέλεις και η αλήθεια είναι πως το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δεν θα είναι βοηθητικό. Λόγω του ότι η επικοινωνία θα παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες προσπάθησε να διαχειριστείς με σύνεση τα επικοινωνιακά σου ταλέντα καθώς θα είναι εύκολο να γίνεις επικριτικός και αυστηρός ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 5/5 μπορεί να φέρει την ευκαιρία να ξεκινήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή να έχεις μία επιτυχία σχετική με ένα εκπαιδευτικό ζήτημα.

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Ταύρο στις 5/5 θα βοηθήσει να εξελιχθεί προς όφελός σου μία αισθηματική ιστορία η οποία έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με αυτόν που σου αρέσει και να μην προσπαθήσεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου σκέψου το ενδεχόμενο να κάνετε ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα όμως το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις με ευκολία. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι η επικριτική σου διάθεση η οποία θα γίνει έντονη και μπορεί να προκαλέσει απόσταση με τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Προς το τέλος της εβδομάδας η κατάσταση θα γίνεται ολοένα και καλύτερη καθώς το τρίγωνο του Ερμή με το Δία από τον Τοξότη στις 3/5 θα δώσει μία χείρα βοηθείας.

Ζυγός

Μία εβδομάδα στην οποία καλείσαι να κρατήσεις τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει αφορμές για παρεξηγήσεις. Σε περίπτωση που ειπωθεί κάτι που δεν σου αρέσει η θεωρείς πως σε αδικεί, προτίμησε να το συζητήσεις και μην το αφήσεις να «αιωρείται», καθώς η ατμόσφαιρα θα παγώσει επικίνδυνα. Στις 3/5 ο Ερμής δέχεται μία ευνοϊκή όψη με τον Δία που βρίσκεται στον Τοξότη και δείχνει πως οι συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Στις αρχές της εβδομάδας είναι πιθανόν να νιώσεις πως έχεις απομακρυνθεί από το σύντροφό σου καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει λόγια τα οποία πληγώνουν. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και μην σηκώσεις το γάντι σε λεκτικές αψιμαχίες. Στις 3/5 το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία από τον Τοξότη μπορεί να φέρει μία νέα γνωριμία για εσένα που είσαι ελεύθερος.

Η Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 5/5 θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια ιδιαίτερα όταν σκέφτεσαι τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Πρόσεξε καθώς αυτή θα γίνει η αιτία να υποβαθμίσεις τις επαγγελματικές ικανότητες και τελικά μόνος σου να αδικήσεις τον εαυτό σου. Το τρίγωνο του Ερμή από τον Κριό με το Δία από τον Τοξότη στις 3/5 θα φέρει κοντά σου ανθρώπους οι οποίοι θα δείξουν την υποστήριξη τους στο πρόσωπο σου.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να διευθετήσεις με σύνεση δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς και κάποιες εργασιακές εκκρεμότητες, διαφορετικά όσο τις αφήνεις τόσο περισσότερες θα γίνονται. Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει δυσκολία στο εγχείρημα σου καθώς θα νιώσεις πως η συνεννόηση με τους άλλους θα γίνεται μετά εμποδίων. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 θα ανοίξει το δρόμο για μία νέα σχέση ή μία νέα συνεργασία.

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να κάνεις μία νέα αρχή στη σχέση σου σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το ταίρι σου ή ακόμα είναι πολύ πιθανόν να θελήσεις να ξεκινήσεις μία σχέση σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Το τρίγωνο του Ερμή από τον Κριό με το Δία από τον Τοξότη στις 3/5 θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις και να έρθεις κοντά με ανθρώπους οι οποίοι θα σου δείξουν πως δεν θα τους περάσεις απαρατήρητος και αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 5/5 στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να σημάνει την αρχή μιας νέας σχέσης.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 5/5 στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει μία νέα πρόταση για συνεργασία ή μπορεί να επεκτείνει μία συνεργασία που έχεις ήδη ξεκινήσει. Το ανοιχτό τρίγωνο που έχει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητικό για να υλοποιήσεις και να βάλεις γερές βάσεις σε ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να υποστηρίξει και μία συνεργασία η οποία τον τελευταίο καιρό χρειαζόταν «ενίσχυση».

Τοξότης

Μία εβδομάδα ξεκινά με διάθεση να ασχοληθείς με ανθρώπους και δραστηριότητες που σου ανεβάζουν το κέφι όμως δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πως θα προκύψουν κάποιες εκκρεμότητες εργασιακής φύσεως τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσεις. Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις αρχές της εβδομάδας σου εφιστά την προσοχή στα οικονομικά σου ζητήματα καθώς θα πρέπει να φανεί συνετός με τη διαχείρισή τους. 

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις τη σχέση με το σύντροφό σου οι οποίες θα ξεκινήσουν από λάθος εντυπώσεις. Αν δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο προτίμησε να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου, παρόλο που το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα κάνει αυτό το εγχείρημα ιδιαίτερα δύσκολο. Αν είσαι ελεύθερος/ητο τρίγωνο του Ερμή με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου προς το τέλος της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την επικοινωνιακή σου διάθεση και να έρθεις κοντά με κάποιον που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Η Νέα Σελήνη η οποία γίνεται στον Ταύρο στις 5/5 θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις τρόπους προκειμένου να κάνεις την εργασιακή σου καθημερινότητα περισσότερο «φιλική». Επαγγελματικά και εργασιακά θέματα μπορούν να βρουν λύσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας αρκεί να τα προσεγγίσεις με λογική. Δεν αποκλείεται να βρεθούν άνθρωποι στο εργασιακό σου περιβάλλον οι οποίοι θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να παίρνεις κάθε κουβέντα –ιδιαίτερα εκείνες που προέρχονται από τα αγαπημένα σου πρόσωπα- «τοις μετρητοίς» με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ενισχύσει αυτές τις παρεξηγήσεις και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να δημιουργηθούν αποστάσεις. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τα πράγματα θα γίνονται ολοένα και καλύτερα. Το αποκορύφωμα θα είναι η Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και θα σε γεμίσει με αισιοδοξία φέρνοντας νέα ξεκινήματα στην προσωπική σου ζωή.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο την Κυριακή υποστηρίζει νέα ξεκινήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου συζήτησε μαζί του θέματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας, καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα αλλά και η θέληση να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να ξεκινήσει μία νέα σοβαρή αισθηματική σχέση με προοπτικές εξέλιξης, η οποία θα συνοδεύεται εκτός από λόγια και με πράξεις.

Ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου θέματα μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις μεταξύ συνεταίρων και συνεργατών αυτή την εβδομάδα, για αυτό αν δεν θέλεις αυτές να γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες προτίμησε να μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται. Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σε κάνει απόλυτο και ιδιαίτερα αυστηρό με τους άλλους. Στις 3/5 το τρίγωνο του Ερμή με το Δία από τον Τοξότη θα ελαφρύνει το κλίμα και θα βοηθήσει και τις δουλειές σου.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάμε ένα επικοινωνιακό «σφίξιμο» το οποίο θα δημιουργηθεί από το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και εσύ καλείσαι να βρεις τρόπος να επικοινωνήσεις χωρίς να παρεξηγηθείς. Μεγαλύτερη ζημιά μπορεί να κάνουν τα λόγια που δεν θα ειπωθούν παρά από αυτά που θα συζητηθούν, για αυτό προτίμησε για σημαντικά ζητήματα να ακολουθήσεις τη λύση του διαλόγου που είναι η καλύτερη. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 5/5 μπορεί να φέρει την ιδέα μιας μετακόμισης ή μιας ανακαίνισης στο σπίτι σου.

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να πάρεις αποφάσεις οι οποίες μπορούν να εκπλήξουν ακόμα και το σύντροφό σου καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 5/5 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αλλαγές. Μία αλλαγή σπιτιού, μία ανακαίνιση στο χώρο που ζείτε ή η απόφαση μιας συγκατοίκησης μαζί του είναι από τα πιθανά σενάρια αυτής της Νέας σελήνης. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία η οποία θα μιλήσει στην καρδιά σου και πολύ γρήγορα η σχέση σας θα εξελιχθεί.

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν περισσότερο άλλου είδους ζητήματα όπως ζητήματα που σχετίζονται με τους δικούς σου ανθρώπους και με το σπίτι σου, για αυτό και τα επαγγελματικά δεν θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω την πρώτη του μήνα μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις με τους ανθρώπους που συγχρωτίζεσαι στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, λόγω κάποιας παρεξήγησης.

Ιχθείς

Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να είσαι προσεκτικός με συζητήσεις που θα κάνεις στο φιλικό σου περίγυρο καθώς αυτές μπορεί να δημιουργήσουν μία γενική δυσαρέσκεια. Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βοηθήσεις τις παρεξηγήσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι φειδωλός με αυτά που λες. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 5/5 θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα σου φανούν χρήσιμες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακή απόσταση. Από την άλλη μπορεί να κάνει το σύντροφό σου να σου πει λόγια τα οποία θα ακουστούν περίεργα, ακόμα και αν δεν τα εννοεί. Ο διάλογος θα βοηθήσει να λυθούν τέτοιου είδους παρεξηγήσεις και στις 3/5 το τρίγωνο του Ερμή με το Δία από τον Τοξότη θα ευνοήσει κάθε προσπάθεια επίλυσης τέτοιων ζητημάτων. Αν είσαι ελεύθερος η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 5/5 θα σε φέρει κοντά με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο!

Αυτή την εβδομάδα κάποιες από τις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες μπορεί να διευθετηθούν αν έρθεις σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους και θα πρέπει να θυμάσαι πως οι δημόσιες σχέσεις θα παίξουν μεγάλο ρόλο στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 5/5 μπορεί να φέρει μία νέα συνεργασία αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο ή μπορεί να φέρει μία νέα γνωριμία με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης.