Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 19 έως 25 Αυγούστου 2019

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 19 έως 25 Αυγούστου 2019 για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας. Πως θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

Αυτή την εβδομάδα η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Αυγούστου, επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά τις φιλίες, την αγάπη, δημιουργικές και κοινωνικές δράσεις που μπορεί να μας απασχολούν, καθώς και πιθανούς στόχους που έχουμε θέσει στη ζωή μας. Είναι σημαντικό ότι ο Ήλιος βρίσκεται σε απόλυτη σύνοδο με την Αφροδίτη στον Λέοντα και αυτό μπορεί να μας ωθήσει στο να επικεντρωθούμε στις προσωπικές μας ανάγκες, σε τέτοιο σημείο που να μην αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των γύρω μας.

Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου: Αρμονία, έμπνευση και δημιουργικότητα

Το βέβαιο είναι ότι τα αισθηματικά είναι στο προσκήνιο και έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε σημαντικές υποθέσεις που μπορεί να μας απασχολούν στην προσωπική μας ζωή, βρίσκοντας τη χρυσή τομή στα πράγματα. Πιθανές είναι γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στις σχέσεις. Μπορούμε να απολαύσουμε κάθε στιγμή, τη διασκέδαση, την παρέα, τις όμορφες στιγμές, αρκεί να μην επικεντρωθούμε σε εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα σε όλο το φάσμα των σχέσεών μας, αν δεν καταφέρουμε να τις διαχειριστούμε.

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Την Κυριακή 18 Αυγούστου ο Άρης περνάει την Παρθένο και οι επιθυμίες μας επικεντρώνονται στο να καταφέρνουμε να διεκπεραιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθημερινά ζητήματα και αγγαρείες που μπορεί να έχουμε επωμιστεί. Αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει στο να υπάρξει άγχος και γκρίνια που θα προβληματίσει το περιβάλλον μας. Καλά θα κάνουμε να δείξουμε ψυχραιμία για να μην αφήσουμε το στρες να κυριαρχήσει. Σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητα μπορεί να παίξει η γυμναστική ή η άσκηση, καθώς το να εκτονώσουμε με το συγκεκριμένο τρόπο το ψυχικό δυναμικό αυτό που μας πιέζει θα είναι η καλύτερη δυνατή λύση.

Διαφορετικά, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε σε καθημερινό επίπεδο και συναδέλφους. Άμεσα επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που χρειάζεται να ανεβάσουν ρυθμούς σε επαγγελματικό, προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, καθώς οι καταστάσεις το απαιτούν. Προσοχή μόνο, γιατί η ένταση δεν αποκλείεται να επηρεάσει άμεσα σημαντικές σχέσεις. Καλό είναι να αποφευχθούν οι συγκρούσεις. Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μας φίλοι!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 19 έως 25 Αυγούστου 2019

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με την πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης η οποία αλλάζει ζώδιο και περνά στην Παρθένο που θα παραμείνει έως και τις 14/9. Η Αφροδίτη εδώ θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεμπερδέψεις με δουλειές και υποχρεώσεις χωρίς όμως μέσα σε αυτές να συγκαταλέγονται και οι αισθηματικές. Στις 23/8 και ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου ενισχύοντας τη διάθεση της Αφροδίτης για ενασχόληση με υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο της Παρθένου σε προτρέπει να ασχοληθείς με εργασιακά ζητήματα καθώς θα έχεις την ενέργεια αλλά και την όρεξη για να το κάνεις.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 21/8 θα στρέψει την προσοχή σου σε δουλειές και υποχρεώσεις που χρειάζεται να κάνεις μαζί με το σύντροφό σου, παρά στον ίδιο το σύντροφό σου. Πρόσεξε καθώς αυτή η θέση της Αφροδίτης μπορεί να επηρεάσει τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς θα είναι εύκολο να τα παραμελήσεις μιας και θα υπάρχουν δουλειές που θα τρέχουν! Οι δουλειές θα είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σου για αυτό θα πρέπει να βρεις τρόπο να αφιερώσεις χρόνο και στην προσωπική σου ζωή είτε έχεις βρει το σύντροφό σου είτε είσαι ελεύθερος.

Από τις 23/8 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου θα ξεκινήσει ένα καλό διάστημα για πάσης φύσεως επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα. Η επιθυμία με την οποία θα ασχοληθείς με αυτά θα είναι παροιμιώδης και θα σε βοηθήσει όχι μόνο να ξεχωρίσεις αλλά και να επιτύχεις κάποιο επαγγελματικό σου στόχο. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες σε ένα εργασιακό σου ζήτημα που θα έρθουν μέσα από μία διαφωνία, η οποία τελικά θα σου βγει σε καλό.

Ταύρος

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 εγκαινιάζει ένα διάστημα ελπιδοφόρο για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Οι «πηγές» από τις οποίες θα μπορείς να αντλήσεις χαρά το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να αυξάνονται και σε αυτό θα βοηθήσουν νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σου αλλά και νέες δραστηριότητες και χόμπι. Στις 23/8 και ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου και ενισχύει ακόμα περισσότερο τη διάθεση της Αφροδίτης για ένα νέο έρωτα! Στο τέλος της εβδομάδας η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου της Αφροδίτης και του Άρη δείχνει πως ένα αισθηματικό ραντεβού θα πάρει πολύ ευχάριστη τροπή.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο γήινο ζώδιο της Παρθένου είναι μία ευνοϊκή μετακίνηση για εσένα, καθώς θα σε βοηθήσει να δεις τα αισθηματικά σου ζητήματα πιο συγκεντρωμένα και θα είναι πιο εύκολο να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου τότε ετοιμάσου για μία περίοδο ενός μήνα περίπου με πολύ καλές στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία της Αφροδίτης αλλά και του Ήλιου (από τις 23/8) στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως ένας έρωτας είναι προ των πυλών.

Αυτή την εβδομάδα η μετακίνηση της Αφροδίτης στις 21/8 αλλά και του Ήλιος στις 23/8 στο ζώδιο της Παρθένου θα ανεβάσει τη διάθεση σου με αποτέλεσμα να βλέπεις ακόμα και τα επαγγελματικά σου ζητήματα αλλιώς! Η έμπνευση που θα έχεις τις επόμενες ημέρες θα σου δώσει ιδέες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις σε ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα. Όσο και να σε κουράζουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις να θυμάσαι πως μέσα από την προσωπική σου ζωή και από τα χόμπι σου θα καταφέρνεις να ξεκουράζεσαι.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 η οποία δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να ασχοληθείς με υποχρεώσεις, γραφειοκρατικά ζητήματα και δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου. Επίσης είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να κάνεις μία μετακόμιση αν είναι κάτι το οποίο έχεις στο μυαλό σου τον τελευταίο καιρό. Στις 23/8 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου δείχνοντας πως ζητήματα που σχετίζονται εκτός από το σπίτι και με τους οικείους σου, θα αρχίσουν να επιλύονται με μεγαλύτερη ευκολία. Στο τέλος της εβδομάδας συγκεκριμένα στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου της Αφροδίτης και του Άρη μπορεί να σε κάνει ανυπόμονο σχετικά με κάποιο οικογενειακό σου ζήτημα, αλλά θα χρειαστεί υπομονή.

Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 21/8 στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως είναι μία πολύ καλή περίοδος για να συζητήσεις το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης με το σύντροφό σου. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδιά σου να θυμάσαι πως η ενασχόληση με το σπίτι, με τη διακόσμηση του αλλά και ο χρόνος που θα περνάτε οι δυο σας μέσα σε αυτό, θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σου. Από τις 23/8 που περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο το οποίο θα νιώσεις πως «μιλάει» στην καρδιά σου.

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 23/8 δείχνει πως θα δεις τα επαγγελματικά σου ζητήματα σε συνάρτηση με τα οικογενειακά. Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανόν να αντιδράσεις ως προς αυτά αν νιώσεις πως είναι η αιτία που δεν μπορείς να περάσεις χρόνο στο σπίτι, μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους και να ξεκουραστείς. Πρόσεξε τις παρορμητικές σου αποφάσεις καθώς δεν θα σε βοηθήσουν στην πορεία. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου δείχνουν μία ημέρα με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, με τις οποίες δεν θα πρέπει να είσαι βιαστικός γιατί τα λάθη παραμονεύουν!

Καρκίνος

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις που συμβαίνουν κατά τη διάρκειά της σε ευνοούν.  Την αρχή κάνει η Αφροδίτη η οποία περνά στις 21/8 στο ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζοντας μία εβδομάδα που θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αρκετό κόσμο. Οι δημόσιες σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους και μέσα από αυτές θα κερδίσεις και νέους φίλους! Στις 23/8 ο Ήλιος περνά στο ίδιο ζώδιο τονίζοντας την ανάγκη σου να συναναστραφείς με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου της Αφροδίτης και του Άρη δείχνει κινήσεις τις οποίες δεν έχει σκεφτεί καλά και δεν θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 αλλά και του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο από τις 23/8 δείχνουν νέες γνωριμίες και διάθεση να ανοιχτείς και να επικοινωνήσεις με νέα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα αρχίσει να σε απασχολεί. Αν όμως έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου να θυμάσαι πως η επικοινωνιακή σου διάθεση μπορεί να γίνει αιτία για να δημιουργηθεί καχυποψία σε εκείνον! 

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 23/8 δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα συναναστραφείς με αρκετά πρόσωπα τα οποία θα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν να ξεμπερδεύεις με επαγγελματικά ζητήματα . Αν ασχολείσαι με το εμπόριο δεν αποκλείεται να έρθει μία επικερδή συμφωνία μέσω κάποιων ανθρώπων που γνωρίζεις ήδη. Το δώρο αυτής της εβδομάδας είναι η καλή επικοινωνία την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να επιτύχεις επαγγελματικές συμφωνίες.

Λέων

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι άλλο και θα είναι αυτά που θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις σου. «Μέτρον άριστον» έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι και είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αν δεν θέλεις να αποκτήσεις εμμονές. Στις 23/8 και ο Ήλιος περνά το ζώδιό της Παρθένου, μία πλανητική μετακίνηση που ενισχύει την ανάγκη σου να αυξήσεις τα κέρδη σου. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου της Αφροδίτης και του Άρη μπορεί να φέρει έσοδα τα οποία με κάποιο τρόπο θα εξανεμιστούν, αν δεν προσέξεις τη διαχείρισή τους.

Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σου και περνά στην Παρθένο στις 21/8. Αυτό δείχνει πως η λογική σκέψη θα είναι πάνω από κάθε συναίσθημα και αυτό μπορεί να κάνει τα αισθηματικά σου ζητήματα να πάρουν τη μορφή υποχρεώσεων. Προσπάθησε να μην αφήσεις τη λογική να καταργήσει το συναίσθημα αλλά να βρεις ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο, είτε έχεις βρει το σύντροφό σου είτε είσαι ελεύθερος. 

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα αποτελέσουν ένα από τα βασικά σου ενδιαφέροντα αυτή την εβδομάδα και η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου από τις 23/8 μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο υπόβαθρο για να γίνουν νέες συμφωνίες. Καλό θα ήταν να μην κοιτάξεις μόνο τις οικονομικές απολαβές από μία νέα επαγγελματική συμφωνία, καθώς υπάρχουν και άλλα εξίσου σημαντικά ζητήματα τα οποία πρέπει να δεις προσεκτικά.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα είσαι το τιμώμενο πρόσωπο καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 21/8 και δύο ημέρες μετά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να λάμψεις δια της παρουσίας σου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι ο τομέας που αξίζει να δώσεις την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα καθώς θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις αυτές που έχεις και ίσως προκύψουν και κάποιες νέες επαγγελματικές ή προσωπικές συνεργασίες! Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου της Αφροδίτης και του Άρη θα δημιουργήσει την ανάγκη να ενεργήσεις βιαστικά σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με εσένα και με άλλους και αυτό δεν θα είναι βοηθητικό.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 21/8 δείχνει πως τώρα είναι η ευκαιρία να βελτιώσεις την κατάσταση στην αισθηματική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεται ήδη σε μία σχέση. Η σύνοδος που θα έχει με τον Άρη ο οποίος βρίσκεται και εκείνος το ζώδιό σου δείχνει πως οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου θα αποκτήσουν την αίσθηση του «κατεπείγοντος» και θα σε παρακινήσουν να αναλάβεις δράση. Αν είσαι ελεύθερος δώσε την πρέπουσα σημασία στην προσωπική σου ζωή καθώς θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και να κερδίσεις κάτι που θέλεις.

παρουσία της Αφροδίτης από τις 21/8 αλλά και του Ήλιου από τις 23/8 στο ζώδιο σου δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου και ο επαγγελματικός τομέας. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να βγεις μπροστά, να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς κάτι που θέλεις να επιτύχεις στη δουλειά σου. Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα συνεργασία ή να γίνουν κάποιες πρώτες συζητήσεις σχετικά με μία συνεργασία που θα ξεκινήσει στο μέλλον.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν πολλά γεγονότα και συζητήσεις οι οποίες θα γίνουν μπροστά σου, όμως η παρουσία της Αφροδίτης από τις 21/8 και του Ήλιου από τις 23/8 στο ζώδιο της Παρθένου, δείχνει πως θα υπάρξουν άλλες τόσες οι οποίες θα γίνουν πίσω σου. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ φειδωλός με τις δηλώσεις που κάνεις είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου σε οτιδήποτε είναι σημαντικό για εσένα, καθώς δεν θα είναι όλα τα άτομα που θα βρεθούν γύρω σου άτομα εμπιστοσύνης. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου της Αφροδίτης και του Άρη δείχνει μία ημέρα με έντονο παρασκήνιο. 

Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με στον αισθηματικό σου τομέα θα είναι αρκετά, όμως καλό θα ήταν να μη σταθείς μόνο σε αυτά που βλέπεις. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο από τις 21/8 και δείχνει πως θα υπάρχουν και αρκετά πράγματα τα οποία δεν είσαι σε θέση να δεις ακόμα. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα καθώς μπορεί να σου ξεφύγουν λεπτομέρειες, οι οποίες έχουν σημασία. Αν πάλι είσαι ελεύθερος και αυτή την εβδομάδα κάνεις μία νέα γνωριμία θα πρέπει να έχεις κατά νου πως θα κρατά κλειστά τα χαρτιά της.

Τα ζητήματα που σε απασχολούν και σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα θα είναι αρκετά αυτή την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που θα τα διαχειριστείς καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην είναι βοηθητικός για να τα επιλύσεις. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου από τις 23/8 δείχνει πως θα «φωτιστεί» μία υπόθεση η οποία εξελισσόταν στο παρασκήνιο το προηγούμενο διάστημα. Η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη στις 24/8 σου λέει πως δεν έχεις ξεμπερδέψει ακόμα με τις παρασκηνιακές ενέργειες για αυτό κράτησε κλειστά τα χαρτιά σου για σημαντικές δουλειές.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με καλούς οιωνούς για εσένα καθώς στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ερωτικό κλίμα, το οποίο θα επηρεάσει τη διάθεσή σου. Η επαφή με φίλους σου και ενασχόληση σου με συλλογικές δραστηριότητες, θα είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για αυτή την εβδομάδα για αυτό προσπάθησε να τις βάλεις στο πρόγραμμά σου. Στις 23/8 ο Ήλιος περνά και εκείνος στο ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζοντας μία περίοδο έντονης εξωστρέφειας. Μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός είναι η 24/8 καθώς η τριπλή σύνοδος του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη μπορεί να φέρει είτε ένα μεγάλο έρωτα είτε μία έντονη διαφωνία στο φιλικό σου περιβάλλον.

Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 21/8 στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως θα έχεις τον τρόπο να τραβήξεις επάνω σου τα βλέμματα αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά τα αισθήματα του δεν είναι και τόσο φιλικά απέναντι σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς στις 24/8 η τριπλή σύνοδος του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη δείχνει πως μπορεί να κάνεις κάτι το οποίο θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση με τον σύντροφό σου και μετά να το μετανιώσεις.

Αυτή την εβδομάδα έχεις αποφασίσει να χαλαρώσεις λίγο για αυτό και το ενδιαφέρον σου δεν θα βρίσκεται αποκλειστικά στραμμένο σε δουλειές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η παρουσία του Ήλιου από τις 23/8 στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως μπορεί να έρθει μία πρόταση για δουλειά μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Επίσης αν η δουλειά σου σχετίζεται με συλλόγους, ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες αυτή είναι μία καταπληκτική εβδομάδα για να μπορέσεις να συνυπάρξεις μέσα σε αυτά!

Τοξότης

Η μετακίνηση πλανητών το ζώδιο της Παρθένου αυτή την εβδομάδα δείχνει πως μπορεί να βρίσκεσαι ακόμα σε διακοπές, όμως θα σε απασχολήσουν αρκετά επαγγελματικά ζητήματα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 21/8 σε προτρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βάση στην εικόνα που δίνεις προς τα έξω και αφορμή για αυτό θα αποτελέσουν οι κοινωνικές υποχρεώσεις που θα είναι ουκ ολίγες. Στις 23/8 και ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου και φέρνει ένα επαγγελματικό ζήτημα στο προσκήνιο. Η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη στις 24/8 δείχνει πως μπορεί να υπάρξει μία βιαστική κίνηση όσον αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 21/8 θα δημιουργήσει ένα ερωτικό κλίμα και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να το δημιουργήσει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε μαζί σε επαγγελματικό επίπεδο και θα αρχίσετε να βγαίνετε εκτός δουλειάς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να αποφύγεις την παγίδα να παραμελήσεις τελείως το σύντροφό σου λόγω φόρτου εργασίας. 

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές σου αυτή την εβδομάδα καθώς οι μετακινήσεις δύο πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου -της Αφροδίτης στις 21/8 και του Ήλιου στις 23/8- δείχνουν επαγγελματική κινητικότητα. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εντείνεις τις προσπάθειές σου αν ψάχνεις μία νέα δουλειά ή για να βελτιώσεις το κλίμα στην ήδη υπάρχουσα. Στις 24/8 θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η τριπλή σύνοδος του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη φέρνει βιαστικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα το μυαλό σου θα ταξιδεύει και πολύ πιθανό να γυρίζει πίσω στις ανέμελες στιγμές του καλοκαιριού ή είναι πολύ πιθανόν τώρα να ετοιμάζεσαι για να φύγεις διακοπές! Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 και του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 23/8, δείχνει πως η περίοδος που ξεκινά είναι η καταλληλότερη για να κάνεις ένα ταξίδι, να βρεις χρόνο να δεις αγαπημένα πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, να παρακολουθήσεις ένα πολιτιστικό δρώμενο και να περάσεις καλά! Μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψει μία πρόταση για ένα ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο είτε κάνεις για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς, θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 21/8 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να βγεις έξω να συναντήσεις κόσμο, να μιλήσεις με κάποιον που σου αρέσει και να φλερτάρεις. Η παρουσία του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο από τις 23/8 δείχνει πως δεν θα περάσεις απαρατήρητος από τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Αν είσαι ελεύθερος αυτό είναι πολύ ευνοϊκό καθώς θα κινήσεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα βρεθείς μαζί τους σε μία παρέα! Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου επενδύστε στην κοινωνική σας ζωή, καθώς η διάθεσή σας θα είναι πολύ επικοινωνιακή και εξωστρεφής!

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα είναι πολύ πιθανόν να μείνουν πίσω αυτή την εβδομάδα καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο σε προτρέπει να ασχοληθείς με άλλα πιο ανάλαφρα θέματα. Παρόλα αυτά είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 23/8 δείχνει πως μπορεί να προκύψει μία επαγγελματική πρόταση η οποία με κάποιο τρόπο σχετίζεται με το εξωτερικό. Ακόμα αν είναι μέσα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις να λάβεις μέρος σε ένα σεμινάριο ή στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, τώρα είναι η ευκαιρία να τα υλοποιήσεις.

Δείτε επίσης: Ο σύντροφος σου θα είναι καλός πατέρας; Δες το ζώδιο του!

Υδροχόος

Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα θα έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με το παρελθόν, καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις που θα προκύψουν στο ζώδιο της Παρθένου το προσυπογράφουν. Στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο και λίγες ημέρες μετά στις 23/8 η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο θα ρίξουν φως στα βαθύτερα σου συναισθήματα και θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία μπορεί να σε κάνει κτητικό απέναντι στους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα είναι εξαιρετικά ερωτική! Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου η επαφή μαζί του θα σου φτιάχνει τη διάθεση και θα βοηθήσει και τη σχέση σας, για αυτό μη τον παραμελήσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη φέρνει ένταση…

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 23/8 δείχνει πως θα είσαι αρκετά καχύποπτος απέναντι στους ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικά και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία μπορεί να σε προφυλάξει από λάθος κινήσεις, από την άλλη όμως θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα μεταξύ σας και ενδεχομένως να την πληρώσουν εκείνοι που δε φταίνε. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την καχύποπτη διάθεσή σου τουλάχιστον αν δεν σου δώσουν κάποιο λόγο που θα μπορούσε να τη δικαιολογήσει. Η διαίσθησή σου είναι αυτή που μπορεί να σε βοηθήσει σε περίπτωση που χρειαστείς να πάρεις κάποια σημαντική απόφαση. 

Ιχθείς

Τα ζητήματα που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε προσωπικό. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 και ύστερα το πέρασμα του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 23/8, δείχνει πως οι συνεργάτες σου και ο σύζυγος/σύντροφός σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη διάθεση σου. Η συμπεριφορά σου θα είναι σε άμεση συνάρτηση με τη δική τους και δεν θα είναι εύκολο να απομονώσεις κάτι που θα σου πουν και να μην το λάβεις σοβαρά υπό όψη σου. Κράτησε μία ισορροπία καθώς είναι πιθανόν να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα ευχαριστήσουν εκείνους αλλά δεν θα ευχαριστήσουν το ίδιο και εσένα.

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 και τονίζει αισθηματικά ζητήματα. Είτε είσαι ελεύθερος και σου αρέσει κάποιος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση καλό θα ήταν να κρατήσεις τις ισορροπίες, καθώς θα είναι πολύ εύκολο να προσφέρεις πολλά σε μία αισθηματική κατάσταση και να μην κρατήσεις κάτι για εσένα. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη μπορεί να φέρει ένταση στη σχέση με το σύντροφό σου η οποία θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας.

Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με τις συνεργασίες σου καθώς είναι πολύ πιθανόν να διαφωνήσεις μαζί τους και αυτή η διαφωνία να διαταράξει τις ισορροπίες. Στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου και λίγες ημέρες μετά στις 23/8 η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο, δείχνει κέρδος είτε οικονομικό είτε ηθικό από μια υπάρχουσα συνεργασία. Επίσης δεν αποκλείεται να φέρει και προτάσεις για μία νέα και πολλά υποσχόμενη δουλειά.

ΠΗΓΗ: Myastro.gr