Οργάνωσε έξυπνα τη ντουλάπα σου

0
Οργάνωσε τη ντουλάπα σου

Αγαπημένη μου αναγνώστρια, έφτασε αυτή η στιγμή του χρόνου..και σίγουρα δεν είναι απ’ τις αγαπημένες σου. Όταν σκέφτεσαι ότι πρέπει να αλλάξεις από χειμωνιάτικα σε καλοκαιρινά κάτι σε πιάνει. Οργάνωσε έξυπνα τη ντουλάπα σου.

Όταν είσαι μαμά ,το έργο εδώ είναι ακόμα ποιο περίπλοκο γιατί πρέπει να φτιάξεις όλης της οικογένειας και σίγουρα η δική σου είναι η ποιο δύσκολη καθώς συνεχώς μαζεύεις ολοκαίνουρια in fashion ρούχα. Θυμάμαι τη δική μου μαμά, γύρναγα από το σχολείο και μέσα σε ‘να πρωινό είχε κάνει όλες της ντουλάπες του σπιτιού κι εγώ τα τελευταία χρόνια που τη φτιάχνω μόνη μου χρειάζομαι ένα πρωινό μόνο για τη δική μου και σκέφτομαι.. αχ αυτές οι μάνες θαυματουργές!

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Οργάνωσε έξυπνα τη ντουλάπα σου:

  • Κάντε μία εκκαθάριση των ρούχων που έχετε να φορέσετε πάνω από έναν χρόνο. Αυτών που δεν σας κάνουν πλέον ή τα ‘χετε ακόμα με το ταμπελάκι. Των παπουτσιών που δε φοράτε ή τα πήρατε και σας είναι στενά δε σας βολεύουν.
Οργάνωσε τη ντουλάπα σου
  • Βάλτε ετικέτες στα κουτιά των παπουτσιών σας ή τοποθετείστε τα σε ειδικά διαφανή κουτιά αποθήκευσης παπουτσιών για να αναγνωρίζετε τα ζευγάρια πιο εύκολα. 
Οργάνωσε τη ντουλάπα σου
  • Διαχώρισε τα ανά είδος και περίσταση. Καθημερινά, πιο επίσημα κλπ. Είναι ένας τρόπος να ντύνεσαι ποιο γρήγορα και να ψάχνεις ανάμεσα σε όλα κάθε πρωί αν αυτό το μπλουζάκι που έπιασες είναι για τη δουλειά ή για τη παραλία.
Οργάνωσε τη ντουλάπα σου
  • Προμηθεύσου τις σωστές κρεμάστες. Η σωστή οργάνωση είναι η μισή επιτυχία των δικών σου στιλιστικών επιλογών. Βάλε τα ρούχα σου και τα αξεσουάρ με τέτοιο τρόπο ώστε να τα βλέπεις όλα. Θα μπορείς το πρωί που ντύνεσαι να κάνεις καλύτερες επιλογές γιατί θα έχεις τα πάντα μπροστά στα μάτια σου. *Αγόρασε κρεμάστρες ειδικές για παντελόνια και για φορέματα.
Οργάνωσε τη ντουλάπα σου
  • Επιλέξτε τον τρόπο που σας βολεύει για να αποθηκεύσετε τα κασκόλ, τα φουλάρια και τις πασμίνες σας. Υπάρχουν ειδικές κρεμάστρες που έχουν πολλές θήκες και είναι ιδανικές για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια απλή – κλασσική κρεμάστρα και μερικούς κρίκους (πλαστικούς ή μεταλλικούς) για να αποθηκεύσετε τα συγκεκριμένα αξεσουάρ σας. Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τις ζώνες σας ή με τις γραβάτες του συντρόφου σας.

Δείτε επίσης: Νέα τάση τα ποδηλατικά κολάν

  • Κάθε γωνιά της ντουλάπας σας μπορεί να φανεί χρήσιμη, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα κουτιά για να εκμεταλλευτείτε όλον τον κάθετο χώρο (δηλαδή το ύψος). Στα κουτιά αυτά μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πάντα. Από τα μονόχρωμα T-shirt και τις φόρμες σας μέχρι τις τσάντες και τα τσαντάκια σας.

Τέλος ,τοποθετήστε ένα αρωματικό που θα δώσει φρεσκάδα στα ρούχα σας (η λεβάντα είναι ιδανική).

Οργάνωσε τη ντουλάπα σου