Η αυτοπροσωπογραφία η γνωστή σε όλους μας selfie είναι ένα πολύ συχνό θέμα φωτογράφησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οπότε πρέπει να μάθεις Πώς να βγάλεις την ιδανική selfie. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν καταφύγει σε αυτόν τον τύπο φωτογραφίας.

Θα λέγαμε είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βγάλεις την ιδανική selfie και να το ανεβάσεις στον διαδικτυακό σου «τοίχο» και να προβάλεις έτσι είτε τη διάθεση σου είτε οτιδήποτε σε κάνει να νοιώσεις ξεχωριστός-ξεχωριστή.

Καλά όλα αυτά, τι γίνεται όμως με τα συχνά λαθάκια που κάνουμε και πολλές φωτογραφίες; Είτε νιώθουμε ότι μας αδικούν είτε δεν κάνουν την εντύπωση που περιμένουμε πριν τις αναρτήσουμε. Σίγουρα όμως το τι είναι λάθος τι σωστό είναι δύσκολο να το οριοθετήσουμε καθώς είναι θέμα προσωπικής άποψης και αισθητικής του κάθε ανθρώπου.

Παρακάτω θα σας παραθέσω κάποιους τρόπους και συμβουλές Πώς να βγάλεις την ιδανική selfie ώστε η Φώτο σου να ξεχωρίσει και να τραβήξει θα λέγαμε τα βλέμματα.

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Πώς να βγάλεις την ιδανική selfie

*Πρώτα πρώτα θα πρέπει να βρούμε το σωστό σημείο ώστε και φωτιστικά και ως προς το φόντο να είμαστε σίγουροι πως το κεντρικό θέμα της φωτογραφίας που είναι φυσικά το πρόσωπο μας να τραβήξει την προσοχή .

Επιλέγουμε μονόχρωμα φόντο με χρώματα τα όποια δεν θα είναι έντονα. Έπειτα θα ελέγξουμε την φωτεινότητα του σημείου ώστε να δούμε προς τα που έχει κατεύθυνση ο ήλιος. Ο ήλιος είναι η φωτιστική πηγή που καθορίζει την φωτεινότητα του προσώπου μας.

*Δεύτερο βήμα είναι η έκφραση και η πόζα η όποια θα επιλέξουμε. Σημασία έχει να βγάλουμε προς τα έξω ένα δυναμικό αποφασιστικό εαυτό. Θα πρέπει λοιπόν η πόζα είτε για άνδρες είτε για γυναίκες να είναι ελαφρά χαμογελαστή χωρίς εννοείται duck face.

 Έπειτα προσέχουμε το πιγουνάκι ώστε να μην φαίνεται άσχημα στη Φώτο. Συνεπώς θα φέρουμε το κινητό μας στο ίδιο σημείο με την μύτη μας είτε με το σαγόνι μας. Όταν ξεκινάμε να φωτογραφιζόμαστε εννοείται ότι βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει χρησιμοποιώντας πρωτότυπες εκφράσεις και ματιές.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: Η ματιά είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια φωτογραφία, είναι αυτή που θα δημιουργήσει όλα όσα θέλουμε στο θεατή μας !!

*Τρίτο και τελευταίο βήμα είναι τα ρούχα που θα επιλέξουμε και φυσικά το πώς θέλουμε να προβάλουμε τον εαυτό μας. Επιλέγουμε σίγουρα ρούχα τα όποια μας κολακεύουν και μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα.

Όσον αφορά τις γυναίκες που σίγουρα έχουν πληθώρα επιλογών θα πρέπει να επιλέξουν κάτι το οποίο θα είναι αρκετά κομψό και ελάχιστα σέξι. Σημασία έχει να τραβήξετε κομψά τα βλέμματα και φυσικά χρησιμοποιήστε τα μάτια σας, που είναι το όπλο μιας γυναικάς. Οπότε πειραματιστείτε και χρησιμοποιήστε την δημιουργικότητα που κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του .

Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα τα παραπάνω βήματα. Θα χαρώ να δω τις προσπάθειες σας ώστε να είστε ξεχωριστές και πρωτότυπες. Να δώσετε στον εαυτό σας την έκφραση που του αξίζει και φυσικά να τραβήξετε σωστά και ποιοτικά βλέμματα !!!!!

Δείτε επίσης: Νυφικό μανικιούρ, ιδανικό για κάθε γυναίκα