PhysisCare ,φυσικά καλλυντικά με βάση το βιολογικό λάδι ελιάς

0
PhysisCare

PhysisCare ,φυσικά καλλυντικά με βάση το βιολογικό λάδι ελιάς. Η PhysisCare ιδρύθηκε με όραμα τη δημιουργία πρωτοποριακών και αποτελεσματικών φυσικών προϊόντων προσωπικής περιποίησης και φροντίδας, έχοντας ως προτεραιότητα την υγεία και την ομορφιά. Η ελληνική χλωρίδα από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα παράγει θησαυρούς ανεκτίμητης αξίας και αποτελεί αστείρευτη πηγή υγείας κι ευεξίας. Οι φόρμουλες της PhysisCare αξιοποιούν τη σοφία της φύσης και βασίζονται σε βιολογικά συστατικά και σε αγνά εκχυλίσματα της ελληνικής γης. Όλα τα προϊόντα της PhysisCare παρασκευάζονται στην Ελλάδα με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, σύμφωνες με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία, έχουν υψηλά ποσοστά φυσικής περιεκτικότητας, είναι δερματολογικά ελεγμένα και απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, parabens, και παράγωγα πετρελαίου.


Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Η αρχή

Ο κ.Λαδερός Παναγιώτης και ο κ.Μιχάλης Αλεξίου, χημικοί μηχανικοί, πειραματίζονται κι ετοιμάζουν σε μικρή κλίμακα τις πρώτες τους φόρμουλες προϊόντων (σαμπουάν κι αφρόλουτρο) εμπλουτισμένες με οργανικό λάδι ελιάς, καθώς και με άλλα φυτικά συστατικά. Η εταιρία PhysisCare βγαίνει στην αγορά, ξεκινώντας σταδιακά από την αγορά της Χαλκιδικής και λανσάροντας αρχικά πέντε προϊόντα, δοκιμάζοντας να κερδίσει την εκτίμηση των καταναλωτών. Ταυτόχρονα, συμμετέχει και στην πρώτη της έκθεση καλλυντικών σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η σειρά Olivka

Λανσάρεται η σειρά Olivka, στην οποία όλα τα προϊόντα έχουν ως βασικό συστατικό το Βιολογικό Λάδι Ελιάς και εκχυλίσματα φυτικών συστατικών με ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά, το σώμα και το πρόσωπο. Παράγονται με βάση τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Ταυτόχρονα, η PhysisCare συμμετέχει στην πρώτη της διεθνή έκθεση, στην Κωνσταντινούπολη .

Διείσδυση σε νέες Ευρωπαϊκές αγορές

Η επέκταση της εταιρείας στο εξωτερικό συνεχίζεται με διείσδυση στις αγορές της Κύπρου, της Πολωνίας, της Φινλανδίας και των χωρών της Βαλτικής. Η γκάμα των προϊόντων έχει διευρυνθεί και καλύπτει σχεδόν όλες τις κοσμετολογικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Η σειρά καλλυντικών “Olivka”
συνδυάσει το βιολογικό λάδι ελιάς με τα κατάλληλα φυτικά, ενεργά συστατικά για κάθε σημείο του σώματός σας!

Η σειρά καλλυντικών “Olivka” είναι η σειρά καλλυντικών της PhysisCare με βάση το ελληνικό βιολογικό λάδι ελιάς και εκχυλίσματα φυτικών συστατικών με ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά, το σώμα και το πρόσωπο

Στη σειρά καλλυντικών “Olivka” έχουμε συνδυάσει το βιολογικό λάδι ελιάς με τα κατάλληλα φυτικά, ενεργά συστατικά για κάθε σημείο του σώματός σας, ώστε να έχετε όλα τα προνόμια της φύσης σε μία σειρά καλλυντικών.

Διαβάστε επίσης: Το καλύτερο σπιτικό πίλινγκ με 2 υλικά

Όλη η σειρά “Olivka” παρασκευάζεται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διατίθεται σε συσκευασίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας, ώστε να αποτελέσουν ένα στολίδι για το σπίτι σας και ένα όμορφο δώρο προς τους αγαπημένους σας.

Το ελαιόλαδο, αυθεντικό προϊόν της Ελληνικής γης, είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις καλλυντικές του ιδιότητες. Υπάρχουν αναφορές στον Όμηρο, τον Αριστοφάνη και αλλού ότι οι γυναίκες στην Αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιούσαν το λάδι ελιάς κατευθείαν στα μαλλιά και το σώμα για να τους προσδώσει λάμψη και υγεία. Ο Ιπποκράτης, πατέρας της ιατρικής, το ονόμαζε «μέγα θεραπευτικό» και το χρησιμοποιούσε για να ιάσει δερματικές παθήσεις.

Στη συνέχεια και με τη συνδρομή της επιστημονικής έρευνας αποδείχθηκε η σοφία που κρυβόταν στη χρήση του ελαιολάδου ως καλλυντικό. Βιταμίνες Α, Ε, D και πλήθος αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχονται σε αφθονία στο ελαιόλαδο έχουν πλέον αποδεδειγμένα ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. H βιταμίνη E, ειδικά, αποκαλείται η «βιταμίνη της Ομορφιάς», χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική της δράση. Επίσης, εμποδίζει την απώλεια νερού μέσω της επιδερμίδας, προστατεύοντας από την ξηρότητα και χαρίζοντας ενυδάτωση.

Είναι τα προϊόντα της PhysisCare ασφαλή;Όλα τα προϊόντα της PhysisCare παρασκευάζονται στην Ελλάδα με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, σύμφωνες με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία, έχουν υψηλά ποσοστά φυσικής περιεκτικότητας, είναι δερματολογικά ελεγμένα και απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, parabens και παράγωγα πετρελαίου.

Δείτε όλη τη σειρά της PhysisCareΕΔΏ