Μαρία Γκιόκα, η fashion blogger πού έχει ως πρότυπο τη Coco Chanel

0

Η Μαρία Γκιόκα είναι μια fashion blogger που από μικρή της  άρεσε πάρα πολύ η μόδα, έραβε ρούχα στις barbie, σχεδίαζε ρούχα και έτσι μεγαλώνοντας έκανε το όνειρο της πραγματικότητα , τελείωσε σχέδιο μόδας, ράβει τα δικά της ρούχα και αρθρογραφεί για τη μόδα.

Το mamasstories.gr εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη από τη fashion blogger Μαρία Γκιόκα και την καλωσορίζει στην ομάδα του!

1.Πες μας λίγα λόγια για σένα.

Με λένε Μαρία έχω μεγαλώσει στο Πειραιά και η καταγωγή μου είναι από Σαλαμίνα. Τελείωσα λογιστή σε ΙΕΚ έκανα τη πρακτική μου αλλά ήταν κάτι που δε μου ταίριαζε . Έτσι συνέχισα τις σπουδές μου πάνω στη μόδα τελείωσα σχέδιο μόδας στο ΔΙΕΚ Πειραιά. 

2.Πως μπήκε στη ζωή σου η μόδα;

Θυμάμαι από πολύ μικρή τον εαυτό μου να χαζεύω με τις ώρες τη γιαγιά μου να ράβει και να παίρνω ρετάλια να προσπαθώ να ράβω πάνω στις κούκλες ρούχα,να σχεδιάζω ρούχα και να πειραματίζομαι με το styling. Ήταν κάτι που ονειρευόμουν και έτσι το έκανα πραγματικότητα. 

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη με την Εμμανουέλα Καποκάκη, από το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα»

3.Τι είναι για σένα η μόδα;

Μόδα για μένα είναι τρόπος ζωής , είναι έκφραση, η καθημερινότητα μου και δε θεωρώ απαραίτητο να πηγαίνουμε με τις τελευταίες τάσεις γιατί δεν ταιριάζουν όλα τα στυλ σε όλους πρέπει να προσαρμόζουμε τη μόδα σε μας , να φοράμε τα ρούχα να μη μας φοράνε.

4.Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου σχεδιαστές και γιατί;

Αγαπημένη μου σχεδιάστρια είναι η Coco Chanel από μικρή την έχω ως πρότυπο, απελευθέρωσε τις γυναίκες από τους κορσέδες και τα στενά ρούχα , έκανε τη δική της επανάσταση στη μόδα, τα κατάφερε και  έτσι έμεινε για πάντα την ιστορία και φυσικά στις καρδιές μας.

5.Τι μπορεί να βρει κανείς στο fashion blog σου;

Στο Fashion blog μου θα βρείτε τη μόδα μέσα από τη δική μου ματιά, άρθρα που γράφω τις σκέψεις μου για τη μόδα είναι πάντα αυτά που μ αρέσουν και πιστεύω. Επίσης μέσα στα άρθρα μου γράφω για τις κολεξιόν μου , τα ρούχα που σχεδιάζω και ράβω !

6.Ποίο είναι Το motto σου;

Μότο μου να κάνετε ότι αγαπάτε , να κυνηγάτε τα όνειρά σας και εκεί κρύβεται μια σίγουρη επιτυχία!

7.Πως ενημερώνεσαι για τη μόδα;

Για τη μόδα ενημερώνομαι από ελληνικά και ξένα site , περιοδικά και fashionshows.

8.Μια ευχή για το mamasstories.gr.

Eύχομαι στο mamasstories να ‘χει πάντα επιτυχίες και να φτάσει ακόμα ποιο ψηλά στο διαδικτυακό κοινό.

Τη Μαρία Γκιόκα μπορείτε να τη βρείτε :

Μη ξεχνάτε, να κάνετε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK, για να μη χάνετε κανένα άρθρο!!!