Lice Clinics:Η λύση στο πρόβλημα με τις ψείρες

0
Lice Clinics ψείρες

Lice Clinics:Η λύση στο πρόβλημα με τις ψείρες. Η Lice Clinics ήρθε και στην Ελλάδα για να δώσει επιτέλους τη λύση στο πρόβλημα με τις ψείρες , που αντιμετωπίζουν χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο.

Κάντε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ένας από τους πιο συνηθισμένους εφιάλτες των μαμάδων είναι οι ψείρες. Αυτοί οι εντελώς ανεπιθύμητοι… επισκέπτες βρίσκουν τρόπο να “φωλιάσουν” στα μαλλιά και να πολλαπλασιαστούν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, προκαλώντας δυσφορία και ενόχληση!

Είναι γεγονός, ότι η αντιμετώπιση των ψειρών είναι μια από τις πιο αμήχανες εμπειρίες που βιώνουν οι γονείς, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με προϊόντα και διαδικασίες που είναι, όχι μόνο τοξικές για τα παιδικά κεφαλάκια, αλλά και με αμφίβολα αποτελέσματα.

Γιατί είναι δύσκολο να καταπολεμηθούν οι ψείρες;

  • Eπειδή οι ψείρες έχουν γίνει ιδιαίτερα ανθεκτικές στα συνήθη σκευάσματα που κυκλοφορούν.
  • Επειδή οι ψείρες μπορούν να επιβιώσουν στο περιβάλλον μέχρι και δύο ημέρες και παρ’ όλο που δεν πετούν, βρίσκουν την ευκαιρία να μεταφέρονται μέσω των αντικειμένων από παιδί σε παιδί.
  • Για να εξοντωθούν, πέραν της θεραπείας, θα πρέπει τα ρούχα και τα κλινοσκεπάσματα να μπουν για πλύσιμο στους 50 βαθμούς και για χρονικό διάστημα μέχρι 10 λεπτών.

Η επιστημονική μέθοδος της Lice Clinics, που εμπιστεύονται παιδίατροι και δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο, είναι απόλυτα φυσική και εγγυάται την αντιμετώπιση 100% των ψειρών και πάνω από 99% των αυγών τους, σε 1 και μόνο συνεδρία.

Η υψηλή αυτή αποτελεσματικότητα, επιτυγχάνεται χάρη στην αξιοποίηση του αντιφθειρικού συστήματος AirAllé®, που αποτελεί παγκόσμια πατέντα του Πανεπιστημίου της Γιούτα και διαθέτει επίσημες πιστοποιήσεις του FDA και του ΕΟΦ.

ΕΛΕΓΧΟΣ – ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Οι ειδικοί ελέγχουν προσεκτικά το τριχωτό της κεφαλής. Η διάρκεια του ελέγχου κυμαίνεται περίπου σε 20’.

Σε συνέχεια του λεπτομερούς ελέγχου, ο ειδικός θα διαγνώσει την παρασίτωση ή μη από ψείρες, τον βαθμό φθειρίασης καθώς και τις προσβεβλημένες περιοχές.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ AIRALLÉ®

  • 1 Θεραπεία
  • 60’
  • Χωρίς τοξίνες και παρασιτοκτόνα
  • Απόλυτα ασφαλής, με την έγκριση του ΕΟΦ και του FDA.
  • 100% αποτελεσματική

Πρόκειται για μια κορυφαία θεραπεία αντιφθειρίασης με τη χρήση της πρωτοποριακής συσκευής AirAllé, η οποία αποτελεί παγκόσμια ιατροτεχνολογική πατέντα και έχει την έγκριση του FDA και του Ε.Ο.Φ..

Στο πρώτο στάδιο της θεραπείας, το οποίο διαρκεί περίπου 30’, πραγματοποιείται η χρήση της συσκευής AirAllé, κατά την οποία επιτυγχάνεται αφυδάτωση μέσω θερμού αέρα.

Διαβάστε επίσης: Ψείρες, ο εφιάλτης των μαμάδων

Στο δεύτερο στάδιο, οι ψείρες κι οι κόνιδες απομακρύνονται πλήρως με το ειδικό επαγγελματικό χτενάκι της Lice Clinics.

Στο τρίτο στάδιο. η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ενός ειδικά σχεδιασμένου τοπικού διαλύματος πλύσης.

Το εν λόγω προϊόν όπως και όλη την επιστημονική σειρά προϊόντων της Clear Hair μπορείτε να την προμηθευτείτε για χρήση και στο σπίτι, προλαμβάνοντας μελλοντικά περιστατικά φθειρίασης.

Η συνολική διάρκεια θεραπείας κυμαίνεται – ανάλογα με το μήκος των μαλλιών- στα 60’.

ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ LICE CLINICS OF GREECE
Αθήνα (Κέντρο)
Περιστέρι
Λάρισα
Κρήτη
Νάξος

Περισσότερες πληροφορίες www.liceclinics.gr