ΥΛΙΚΑ:
- 300 γρ φέτα
- 100 γρ ανθότυρο
- 100 γρ ελαιόλαδο
- 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
- 2 αυγά
- 400 γρ αλέυρι που φουσκώνει μόνο του
- λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1 κρόκο αυγού για επάλειψη πριν το ψήσιμο
Μη ξεχνάτε, Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας στο facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι!!!
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Σε ένα μπώλ βάζουμε τα αυγά και το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο , τη φέτα, το ανθότυρο και το δυόσμο. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα , και τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να ενσωματωθεί στο υγρό μείγμα μας. Η ζύμη μας είναι έτοιμη όταν ξεκολλάει απο τα τοιχώματα της λεκάνης. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς. (ανάλογα και το φούρνο)
ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ
Μη ξεχνάτε, να κάνετε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK, για να μη χάνετε κανένα άρθρο!!!