ΥΛΙΚΆ:
- 1 φύλλο για πίτες
- μισό κιλο φέτα ( όχι πολυ αλμυρη) πατημένη με το πιρούνι
- μισό κιλό τυρί κίτρινο (τύπου gouda) κομματάκια
- 5 αυγά
- 1 λίτρο φρέσκο γάλα
- λάδι
- πιπέρι
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Λαδώνουμε ένα ταψί μετρίου μεγέθους, τοποθετούμε ένα – ένα τα φύλλα αφού πρωτα τα λαδώσουμε ( υπολογίστε 4 φύλλα) . Αφού έχουμε κοψει σε μπώλ τα τυριά και τα έχουμε ανακατέψει τοποθετούμε τη μισή ποσότητα πάνω απο τα φύλλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε άλλα δύο φύλλα και απο πάνω το υπόλοιπο τυρί. Τελειώνουμε με τα υπόλοιπα τέσσερα φύλλα και φυσικά δε ξεχνάμε να τα λαδώνουμε.. Αφού χαράξουμε τη τυρόπιτα σε κομμάτια , ανακατεύουμε σε ένα μπώλ τα αυγα, το γάλα και το πιπέρι. Περιχύνουμε το μείγμα στη τυρόπιτα. Φήνουμε στους 200 βαθμούς περίπου 1 ώρα. (ανάλογα και το φούρνο φυσικά)
Καλή επιτυχία