ΥΛΙΚΆ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι, σε μέτρια θερμοκρασία, και προσθέτουμε τη ζάχαρη και το μέλι.
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Καβουρδίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τους ξηρούς καρπούς και μετά τα σπάμε σε κομμάτια.
Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ τις 4 κούπες δημητριακών,τις σταφίδες και τη κανέλα.
Προσθέτουμε το μείγμα του βουτύρου και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Σ’ ένα ταψάκι τοποθετούμε λαδόκολλα και απλώνουμε το μείγμα. Τι πιέζουμε να πάει παντού και το αφήνουμε να κρυώσει.
Χαράζουμε το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για δύο ώρες.
Τέλος τις κόβουμε και τις τοποθετούμε σε βάζο μέσα στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία