Εύκολο σπιτικο παγωτό

0

Υλικά
1 μορφατ
1 ζαχαρουχο
1 γαλα εβαπορε

Εκτέλεση
Όλα τα υλικά πρέπει να ειναι στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν τη παρασκευή.
Χτυπαμε στο μιξερ 8 λεπτά το μορφατ, στη συνέχεια προσθετουμε το ζαχαρουχο γαλα κ χτυπαμε αλλα 3 λεπτα.
Τελος προσθετουμε το εβαπορε χτυπώντας συνεχως με το μιξερ.
Το μειγμα μας ειναι έτοιμο για καταψυξη.
Αν θελουμε μπορουμε να χωρισουμε το μείγμα μας και να του δώσουμε διάφορες γευσεις.
Αν θελουμε να προσθεσουμε κατι στερεό (μπισκοτα,σοκολατα,φρούτα,ξηρους καρπούς)  καλο ειναι να αφήσουμε το μειγμα μας στη καταψυξη αρκετά και μετά να τα προσθέσουμε για να μη μείνουν ολα στο πατο.

Καλή επιτυχία!!!