Χαριτίνη-ηλεκτρική σκούπα 1-0

0
Όταν γέννησα τη κόρη μου έκανα το λάθος και ήθελα απόλυτη ησυχία για να κοιμηθεί. Όταν το ξανασκέφτηκα το μετάνιωσα και αποφάσισα να κάνω κανονικά τις δουλειές μου μέσα στο σπίτι σαν να μην υπάρχει παιδί, με τη μόνη διαφορά οτι δε θα χρησιμοποιώ ηλεκτρική σκούπα. Αυτό λοπόν ήταν και το μεγαλύτερο λάθος μου! Όπως καταλαβαίνετε η μικρή όταν μεγάλωσε λίγο φοβόνταν την ηλεκτρική σκούπα και ήταν αδύνατον να τη χρησιμοποιήσω όταν ήταν στο σπίτι.
Η κόρη μου τώρα που έγινε 2 ετών δε φοβάται πλέον την ηλεκτρική σκούπα, αντιθέτως έχουν τις καλύτερες σχέσεις σε σημείο που θέλει να σκουπίζει μόνη της ή να βοηθάει εμένα όταν τη χρησιμοποιώ!!! Προχθές λοιπόν πήρα τη σκούπα να σκουπίσω και παρατήρησα ότι δε τραβούσε καλά τα σκουπιδάκια απο κάτω, τα τραβούσε με μεγάλη δυσκολία και σκέφτηκα ότι θα τράβηξε κάτι και βούλωσε.
Ανοίγω το σωλήνα της σκούπας και πέφτει από μέσα ένα ψεύτικο κουτάλι απο τη κουζίνα της κόρης μου, και σκέφτομαι και εγώ οτι θα το τράβηξε καταλάθος καθώς σκούπιζα και δε το κατάλαβα!!! Πόσο λάθος έκανα όμως γιατί από μέσα έβγαλα τόσα πολλά κουταλάκια και πιρουνάκια που ένα σόκ το έπαθα!!! Η Χαριτίνη- Δέσποινα λοιπόν ήταν ο εμπνευστής αυτής της ιστορίας, έβαλε ολα τα πιρουνάκια και τα κουταλάκια μέσα στο σωλήνα της σκούπας και εγώ προσπαθούσα να σκουπίσω δυο μέρες…
‘Οταν τη ρώτησα φυσικα αν το έκανε αυτή το παραδέχτηκε και έλεγε με καμάρι “μημιά πούπα” δηλαδή οτι έκανε ζημιά στη σκούπα!
ότι και να κάνει εγώ την αγαπώ!!!!
Δείτε και αυτά που βρήκα: