Σοκολατένια μπισκότα βρώμης με γεύση καρύδα (χωρίς ζάχαρη και λιπαρά)

0
ΥΛΙΚΆ (25 κομμάτια)
  • 100 γρ σκόνη αμυγδάλου ( φιλέ αμύγδαλου περασμένο στο μούλτι )
  • 100 γρ πίτουρο βρώμης
  • 100 γρ σκόνη άπαχο γάλα
  • 100 γρ ινδοκάρυδο ( καρύδα )
  • 80 γρ νερό
  • 4 γεμάτες κ.σ. κακάο
  • 80 γρ στέβια κρυσταλλική σε αναλογία με την ζάχαρη 1:3   ή   1 φλ.τσ. ζάχαρη καρύδας
  • 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 2 ολόκληρα αυγά + 2 ασπράδια
  • ( προαιρετικά 4 σταγόνες άρωμα βουτύρου )
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
 Η εκτέλεση είναι πολύ απλή και εύκολη
Δεν χρειάζεστε μίξερ… αρκεί ένα μπολ , ένα κουτάλι και μια ζυγαριά!!!

Ξεκινάμε βάζοντας στο μπολ πίτουρο βρώμης , σκόνη γάλα , καρύδα , σκόνη αμυγδάλου
στέβια , μπέικιν πάουντερ και κακάο

Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά μαζί με το νεράκι και το προσθέτουμε και αυτό

Ανακατεύουμε πολύ καλά και το αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά
Το μείγμα μας θα είναι μαλακό…..
Μη φανταστείτε ότι θα μπορέσετε να πλάσετε τα μπισκότα !!!

Ανάβουμε τον φούρνο μας στους 180 αέρα και τοποθετούμε σε ταψί μια λαδόκολλα
 Παίρνουμε με ένα κουτάλι σούπας κουταλιές από το μείγμα και τις βάζουμε πάνω στην λαδόκολλα 

Ψήνουμε για 12 λεπτά
Η συνταγή είναι της Μαρίας Κούρτη,  ΕΔΏ  θα βρείτε κ’ άλλες συνταγές της!!!
ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!!